Construction Equipment Hrvatska

ABG ravnjače

Što trebate da biste dobro obavili posao

Dokazana svestranost i učinkovitost širom svijeta

Volvo nudi razne ravnjače za finišere kako bi zadovoljili posebne potrebe kupaca. Uz naprednu DuoTamp ravnjaču visoke gustoće, ravnjačom se postiže vrlo visoko zbijanje, smanjujući ili čak uklanjajući potrebu za valjanjem. Rezultat je jedinstveno zbijanje i optimalna jednakost postavljanja asfalta.

Priručnik za ravnjače

Volvo fiksne ravnjače za ABG finišere su kombinacija nabijajućih i vibrirajućih ravnjača s osnovnom širinom od 2,50 m ili 3,00 m. Mogu se podijeliti na one s jednostrukim ili sa dvostrukim sustavom nabijanja. Izbor promjenljive amplitude omogućava rukovatelju da unaprijed podesi amplitudu nabijanja sukladno materijalu finiširanja i uvjetima gradilišta. Sustav vibriranja ne postiže samo dodatno zbijanje, nego isto tako poboljšava teksturu površine, osobito pri polaganju habajućih slojeva.

Pregled priključaka

Variomatic ravnjače

Volvo nudi razne ravnjače za finišere kako bi zadovoljili posebne potrebe kupaca. Uz naprednu DuoTamp ravnjaču visoke gustoće, ravnjačom se postiže vrlo visoko zbijanje, smanjujući ili čak uklanjajući potrebu za valjanjem. Rezultat je jedinstveno zbijanje i optimalna jednakost postavljanja asfalta. Prilagodljive ravnjače se jednostavno produžuju do širine koja je više od dvostruka od bazne širine, što ove ravnjače čini iznimno fleksibilnima.

Pregled priključaka
Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu