Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak rovokopača

Priključci

Neka vaš Volvo ostane Volvo

Vjerojatno ste odabrali Volvo jer želite najbolje. Stoga, zašto biste pristali na manje kada su u pitanju priključci? Samo s Volvo priključcima dobivate ono što ste željeli kada prvenstveno kupite Volvo.

Samo najbolje je dovoljno dobro za vaše Volvo

Kako različiti poslovi zahtijevaju različite priključke, a kako je Volvo proizvođač priključaka s najopsežnijim asortimanom priključaka, možete opremiti svoj Volvo priključcima koji ne samo opravdavaju korištenje vašeg stroja, nego i precizno zadovoljavaju vaše potrebe i uvjete rada. To znači produktivnost, vrijeme rada, fleksibilnost i svestranost bez presedana.

Kompaktni rovokopači

Volvo rovokopač je izuzetan radni alat, a sa potpunom paletom produktivnih Volvo priključaka dobivate nenadmašnu prilagodljivost i svestranost. Omogućuje vam izraditi rovokopač da točno odgovara primjenama i uvjetima rada na vašem gradilištu. Da ne spominjem povećanu mogućnost proširivanja vaših poslovnih mogućnosti.

Pregled priključaka

Rovokopači na kotačima

Širok izbor priključaka koji se lako zakopčaju može vam uštedjeti vrijeme, smanjiti troškove i stvoriti više-funkcijski stroj. S Steelwrist® tiltrotatorima, laganim brzim spojnicama, izdržljivim lopatama i čekićima, Volvo rovokopači na kotačima mogu kopati, utovarati, razbijati i pomicati materijal na najučinkovitiji i produktivniji način.

Pregled priključaka

Rovokopači Gusjeničari

Nijedan proizvođač nije bolji u dizajniranju lopata za Volvo strojeve od Volva. Od lopata do brzih spojnica, tiltrotatora, hidraulike i tvornički ugrađenog sustava upravljanja, sve je osmišljeno tako da se slaže s opremom koju isporuči i podržava Volvo.

Pregled priključaka

Kompaktni utovarivači na kotačima

Vjerojatno ste odabrali Volvo utovarivač na kotačima jer želite najbolje. Zašto biste pristali na manje kada su u pitanju priključci? Samo s Volvo priključcima dobivate ono što ste željeli kada prvenstveno kupite Volvo - fleksibilnost i vrijeme efektivnog rada.

Pregled priključaka

Veliki utovarivači na kotačima

Mnogi su pokušali kopirati Volvo-ov koncept utovarivača na kotačima ali bez uspjeha. Različiti poslovi zahtijevaju različite priključke, a kako je Volvo proizvođač utovarivača na kotačima s najopsežnijim asortimanom priključaka, možete opremiti svoj Volvo utovarivač na kotačima priključcima koji ne samo opravdavaju korištenje vašeg utovarivača, nego i precizno zadovoljavaju vaše potrebe i uvjete rada. To znači fleksibilnost i svestranost bez presedana.

Pregled priključaka

Utovarivači s proklizavajućim upravljanjem

Volvo utovarivači s proklizavajućim upravljanjem poznati su širom svijeta po njihovoj kvaliteti a Volvo priključci nude jednaku visoku kvalitetu. Stoga, zašto ugrožavati? Održavajući vaš utovarivač s proklizavajućim upravljanjem Volvom, dobijete mirnoći i izvrsnu ekonomičnost.

Pregled priključaka

ABG finišeri na gusjenicama

Ravnjača za finiširanje je srce finišera, i od presudne je važnosti za kvalitetu položenog asfalta. Volvo ravnjače ("pegle") objedinjuju efikasnost i ekonomičnost u ultra modernom dizajnu koji u svim svojim vidovima potpuno zadovoljava zahtjeve današnje i buduće cestogradnje.

Pregled priključaka

ABG finišeri na kotačima

Ravnjača za finiširanje je srce finišera, i od presudne je važnosti za kvalitetu položenog asfalta. Volvo ravnjače ("pegle") objedinjuju efikasnost i ekonomičnost u ultra modernom dizajnu koji u svim svojim vidovima potpuno zadovoljava zahtjeve današnje i buduće cestogradnje.

Pregled priključaka
Volvo priključci, hidraulički čekići
hidraulički čekići

Dizajnirane za rad u savršenoj harmoniji s Volvo rovokopačima.

Saznajte više
Vijesti

Posljednje vijesti o Volvo priključcima

Volvo Aassist paleta prikazana europskom tržištu na Intermatu 2018

Volvo Construction Equipment prikazuje cijelu paletu Volvo Assist rješenja, sva pokretana najmodernijim Volvo Co-Pilot monitorom u kabini.

Nove namjenske lopate unapređuju produktivnost i profitabilnost Volvo utovarivača na kotačima

Najnovija proširenja ponude lopata za Volvo Construction Equipment utovarivače na kotačima objedinjuju pametan dizajn i nenadmašnu izdržljivost dajući dugotrajne performanse koje odgovaraju...

Pouzdano zakopčano s najnovijom Volvo hidrauličkom brzom spojnicom

Sa svojim univerzalnim kopčanjem pomoću trna, nova Volvo hidraulička brza spojnica je savršen izbor za maksimalno povećanje produktivnosti kompaktnog rovokopača EC35D i smanjenje polumjera...

Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu