Construction Equipment Hrvatska

Volvo usluge gdje inteligentno inženjerstvo zadovoljava poslovna rješenja

Volvo Construction Equipment otkriva svoj novi pristup svom portfelju sveobuhvatnih usluga i rješenja.

Predstavljajući Volvo usluge, opsežan portfelj proizvoda i servisa u ponudi koji su dizajnirani za nove i postojeće Volvo kupce. Portfelj pruža veću jasnoću u pogledu opsega ponuda kao i vrijednosti koju one pružaju operacijama kupca. Volvo servisi nisu samo dopuna Volvo strojevima nego i odgovor na potrebe kupaca – bez obzira radi li se o kupnji novog proizvoda ili o cijelom paketu rješenja da se pomogne njihovom poslovanju.

Svi Volvo kupci imaju pristup kombiniranoj stručnosti globalne mreže zastupnika, non-stop uslugama nakon prodaje, dostupnosti dijelova širom svijeta i sveobuhvatnim jamstvima. Dodatno, s većim strojevima, kupci mogu također uživati dobrobiti sustava CareTrack - Volvo sustava telematike koji daje vitalne informacije kao što su sati rada i položaj stroja. To je osnova svega što Volvo Usluge nude i dolazi sa svakim Volvo strojem.

Novi dizajn portfelja

Za bolje razumijevanje cjelovite ponude Usluga, Volvo ih je podijelio u devet kategorija:

  • Rad bez zastoja
  • Ekonomičnost goriva
  • Produktivnost
  • Sigurnost
  • Novi život
  • Originalni Volvo dijelovi
  • Volvo priključci
  • Financije
  • Iznajmljivanje

Novi portfelj olakšava kupcima izbor kombinacije usluga koje stvaraju vrijednost za njihovo poslovanje. One se mogu biti zapakirane u jedinstven, korisnički prilagodljiv ugovor - kojeg zovemo Volvo ugovor o servisu.

Pametna rješenja

Servisi rad bez zastoja dokazano režu troškove popravka i neplanirane zastoje stroja, pomažući kupcima da svoje strojeve i poslovanje drže spremne i u pogonu. Koristeći inovativnu tehnologiju, Volvo zastupnici daljinski prate strojeve kupaca. Svaki problem se može rano dijagnosticirati i poduzeti korake za njegovo ispravljanje i nalaženje održivog rješenja. S najnovijim softverom, kupci mogu ostati u pogonu, zahvaljujući planiranom servisiranju i prilagodljivim opcijama održavanja i popravaka, koje su osmišljene da maksimalno produže rad bez zastoja i smanje troškove popravka.

Unutar Usluga ekonomičnosti goriva je paleta savjetovanja i izvještaja o potrošnji goriva koja smanjuje troškove poslovanja novih i postojećih Volvo strojeva. S informacijama o stroju na dohvat ruke, kupci mogu uvesti korektivne akcije, kao što je trening rukovatelja koji će popraviti radne prakse i zajamčiti dugoročno ekonomičnost goriva.

Usluga produktivnosti uključuje pregršt naprednih rješenja za poboljšanje i održavanje produktivnosti na gradilištu. Ponašanje rukovatelja, postavke za gradilište i konfiguracija stroja su samo neki od glavnih čimbenika unutar 'Usluga produktivnosti' koji mogu biti profinjeni da se pojača produktivnost. Kupci mogu birati između brojnih opcija stroja, 'Assist' rješenja i paketa treninga za poboljšanje performansi njihovog postojećeg Volvo strojnog parka - što će im pomoći da naprave više i zarade više.

Sigurnost je ugrađena u svaki element dizajna Volvo strojeva. Usluge sigurnosti nude izbor značajki koje pomažu da se smanji rizik od nesreća, zastoja i neočekivanih troškova. Vizija nultih nezgoda prikazuje našu posvećenost sigurnosti sveg osoblja i opreme; čime se jamči da će zaposlenici obaviti posao – sigurno se vratiti kući.

Proizvedeno u Volvu za Volvo

Volvo razumije da novi stroj nije uvijek pravi odabir za svaki posao kupca. Sa Uslugom Novi život, Volvo kupci mogu birati između širokog raspona rješenja – od tvornički izrađenih komponenti do generalnog popravka cijelog stroja – i prilagodljivih paketa, izrađenih po mjeri da Volvo strojeve vrate u njihovo najbolje moguće stanje. Dajući marljivim Volvo strojevima obnovu kakvu zaslužuju, usluga 'Novi život' dugoročno optimizira vrijednost ulaganja i ukupne troškove vlasništva.

Originalni Volvo dijelovi su prošli opsežna testiranja da se zajamči najviši standard produktivnosti i rad stroja bez zastoja. Ponuda odmah dostupnih dijelova - svi popraćeni Volvo jamstvom - pomaže kupcima da zaštite svoje ulaganje, produže vijek trajanja stroja i zajamče dugotrajnu učinkovitost.

Iz široke ponude Volvo priključaka, Volvo kupci mogu izabrati one koji im najbolje odgovaraju da izvuku najviše iz svog stroja. Budući da je svaki dio upravo jednako važan kao i slijedeći, široka ponuda Volvo priključaka je namjenski izrađena za Volvo strojeve, dajući jednu sigurnu i pouzdanu jedinicu, koja isporučuje bolja vremena ciklusa, bolju ekonomičnost goriva i niže ukupne troškove vlasništva.

Fleksibilnost financiranja

Volvo poznaje poslovne financije i njihov specijalizirani tim stručnjaka posvećen je pomaganju kupcima da uspiju. Financijske usluge nude prilagodljiva rješenja financiranja i osiguranja da bi poslovanje kupca bilo zaštićeno i da raste. Od pojedinačnog stroja do cijelog strojnog parka, 'Financijske usluge' nude sheme plaćanja skrojene po mjeri koje će zadovoljiti individualne prioritete.

Prilagodljivost je logika u pozadini Usluga iznajmljivanja, razvijenih da kupcima pruži podršku u nalaženju najprikladnijeg privremenog rješenja. Bez obzira radi li se o pojedinačnom stroju ili cijelom strojnom parku, Volvo može korisnički prilagoditi paket iznajmljivanja da vam zajamčimo obaviti svaki posao na vrijeme i unutar proračuna. Zajamčena kvaliteta i podrška u održavanju dolaze kao standard, a uz savjet stručnjaka od vašeg Volvo zastupnika, kupci mogu biti sigurni da mogu dobiti ono što trebaju, onda kad to trebaju.