Construction Equipment Hrvatska

Volvo damperi serije G: proizvodnja bez prekida

Zglobni damperi serije G iz Volvo Construction Equipment pružaju proizvodnju bez prekida i vrhunsku pouzdanost, zahvaljujući svom robusnom dizajnu, lakoći pristupa kod servisa i izvanrednoj mreži Volvo zastupnika (Volvo Dealer Network). Sve to jamči učinkovitost rada bez zastoja veću nego ikada.

Volvo damperi serije G: proizvodnja bez prekida

S nosivostima u rasponu od 25 do 45 tona, novi zglobni damperi serije G iz Volvo Construction Equipment uvijek su spremni za rad. Strojevi iz palete - A25G, A30G, A35G, A40G, A45G FS i novi 45 tonski klase A45G dizajnirani su za teški prijevoz po gradilištu u surovim operacijama izvan putova, uključujući kamenolome, rudnike otvorenog kopa i velike zemljane radove. Serija G podrazumijeva dugi radni vijek s kvalitetom, pouzdanošću i izdržljivošću, jer ima sve što očekujete od Volva, i što prijevoz po gradilištu čini lakšim i efikasnijim.

Snaga i izdržljivost su zaštitni znak zglobnih dampera serije G. Konstruirani da produže rad bez zastoja, zahvaljujući njihovom prednjem i stražnjem okviru za teške uvjete primjene, kopči za prikolicu i mokrim disk-kočnicama, serija G nasljeđuje dokazanu Volvo izdržljivost i podršku širokog niza opcija održavanja, što znači da nikada ne trebate brinuti oko izvršenja posla.

Volvo Construction Equipment je prošao dug put od kada je njegov originalni 10 tonski zglobni damper prvi put pušten na tržište davne 1966. – i ova najnovija serija G vrhunac je 50 godina pouzdanih Volvo konstrukcija i inovacija. Volvo je ostao vodeći svjetski proizvođač zglobnih dampera, komercijalizirao je koncept i od tada razvija i izrađuje ove strojeve.

Prebacite više s manje napora
Serija G je konstruirana da pomogne poboljšati efikasnost kako biste prevezli više s manje napora. Izvrsna ekonomičnost goriva, inovativna tehnologija i korisni alati za obradu podataka poslovanja pomažu vam da kontrolirate troškove održavanja i maksimalno iskoristite vašu investiciju.

S pogonom usavršenih Volvo motora norme Tier 4 Final / Stage IV, u rasponu od 234 kW (318 KS) na modelu A25G do 347 kW (445 KS) na A45G, serija G pruža izvrsnu ekonomičnost goriva bez narušavanja snage ili performansi, ostvarujući značajna poboljšanja u ekonomičnosti goriva, u usporedbi s modelima koje nadomještaju. Niski broj okretaja praznog hoda Volvo motora pruža dodatnu uštedu goriva čime on postaje najefikasniji stroj. Svaki je stroj optimiran u ekonomičnosti goriva u odnosu na individualnu nosivost, stoga se može prevesti više s manje napora. Dinamično i predviđajuće biranje stupnja prijenosa prilagođava se radnim uvjetima, što poboljšava udobnost i ekonomičnost goriva.

Tijekom rada, dostupni su vrijedni podaci za poboljšanje efikasnosti na gradilištu i smanjenje troškova. S inteligentnim Volvo sustavima kao što su MATRIS™, CareTrack™ i On Board Weighing sustav vaganja na vozilu, proizvodnost rada se može optimizirati i smanjiti troškove poslovanja. On Board Weighing sustav vaganja na vozilu jamči optimalnu natovarenost u svakom ciklusu. Uz to, niz Ugovora o podršci kupcu (Customer Support Agreements) nudi preventivno održavanje, generalne popravke i brojne servise za dulji rad bez zastoja, što omogućava potpunu kontrolu troškova održavanja.

Sposobnost da idete bilo gdje
Koncept Volvo zglobnog dampera pruža potpunu svestranost tako da možete pristupiti čitavom gradilištu i popeti se uz strme uzbrdice. Sposoban je raditi u svako godišnje doba, po svim terenima i primjenama, a dostupno je više opcija izvedbi karoserije i šasije. Nenadmašne terenske performanse serija G zahvaljuje savršeno odgovarajućem Volvo pogonskom sklopu, sustavu automatskog upravljanja vučom - Automatic Traction Control, uključujući 100% blokade diferencijala, postolju kotača za svaki teren i hidro-mehaničkom upravljaču

Damperi se isto tako pouzdano drže na pri vožnji nizbrdo, s retarderima i dinamičkim Volvo kočenjem motorom što jamči održavanje sigurnosti i produktivnosti. Sustav podrške pri istovaru i kočnica za utovar i istovar kod serije G također pomažu rukovateljima da u svakom času zadrže kontrolu i imaju dodatnu produktivnost i sigurnost.

Po izboru rukovatelja
Volvo damperi su na prvom mjestu izbora rukovatelja zbog svoje kabine, vodeće u ovoj djelatnosti, koja pruža prostrano i udobno radno okruženje.

Vrhunske razine udobnosti, kontrola, lakoća rukovanja i sigurnosna privlačnost rukovateljima, održavaju produktivnost cijeli dan, iz dana u dan. U sredinu smješten rukovatelj, vrhunski upravljač, izvanredan ovjes, niske razine buke, upravljanje klimom, prostranost i vidljivost, smanjuju umaranje rukovatelja i omogućavaju mu efikasniji rad. Ergonomski, udobni upravljački elementi također su lako razumljivi, u kombinaciji s automatskim funkcijama pružaju veću lakoću rukovanja.

Jednostavno servisiranje i podrška
Zahvaljujući vodećem pristupu u ovoj djelatnosti, servisiranje serije G je brzo i lagano. Prednja rešetka se zakreće prema dolje, i postaje servisna platforma s protukliznim gazištima. Električno pokretani pokrov motora se otvara do 90 stupnjeva, i omogućava puni i siguran pristup odjeljku motora.

Za potpunu bezbrižnost, ekskluzivna Volvo mreža zastupnika je uvijek tu da pruži podršku, kad god je potrebno. Volvo nudi brojne usluge, lokalno znanje i globalno iskustvo, uključujući telematski nadzor stroja – CareTrack™ i MATRIS™ – kao i vrhunsku dobavljivost dijelova. Sve to optimizira proizvodnost i svodi na minimum troškove poslovanja.

Ključni tehnički podaci:

Ključni tehnički podaci

Ends.

Travanj 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com