Construction Equipment Hrvatska

Volvo Construction Equipment lansira potpuno redizajnirano web-sjedište u regiji EMEA

Glatka i tečna navigacija, dobar mobilni odziv i moderan dizajn novog Volvo Construction Equipment web-sjedišta za kupce u Europi, Srednjem Istoku i Africi pruža ugodnije korištenje i informativni doživljaj na svakom uređaju.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) poziva posjetitelje da istraže njihovo novo web-sjedište suvremenijeg dizajna volvoce.hr. Novo web-sjedište odlikuje se vrijednim informacijama u koje se redoviti posjetitelji mogu pouzdati, i koje su sada složene u mnogo spretniji, intuitivni format,

“Za naše kupce i poslovne partnere bitno je da imaju pristup svim pravim informacijama – kad god i gdje god ih trebaju,” kaže Tom O´Brien, upravitelj sustava marketinga i analitike za Volvo CE prodajnu regiju EMEA. “Bez obzira koji tip uređaja posjetitelji web-sjedišta koriste – bilo to prijenosno računalo, teblet ili smartphone, oni će sada doživjeti robusniju i medijski bogatiju platformu, dizajniranu tako da im pomogne brzo i lagano naći ono što traže.”

Kratka usporedba
Osim punog odziva i glatkog dizajna, novo web-sjedište olakšava nalaženje i uspoređivanje strojeva, jedan uz drugog. Zahvaljujući značajki izbornika proizvoda, posjetitelji mogu istodobno gledati više modela i njihove tehničke karakteristike i klikovima ulaziti dublje u iscrpnije informacije, uključujući video isječke i brošure. Osim toga, pregledni prikaz priključaka omogućava posjetiteljima brzi pogled na sve priključke dostupne za svaki Volvo model - od univerzalnih sučelja do cijele palete lopata, hvataljki, čekića i visoko specijaliziranih rješenja.

Povežite se s Volvom
Novo web-sjedište samo je jedan od mnogo spretnih načina da se mrežno povežete s Volvom. Ostali pristupi uključuju Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Ends.

Rujan, 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press
Ili se obratite:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Prodajna regija EMEA 
(Europa – Srednji Istok – Afrika)
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Posjetite http://www.thenewsmarket.com/volvogroup za pristup video isječcima visoke kvalitete iz Volvo Group. Možete pogledati isječak i zatražiti video materijale u obliku datoteka u MPEG2 formatu ili na kasetama u Beta SP formatu. Registracija i video materijal su besplatni za medije.