Construction Equipment Hrvatska

Volvo Co-Pilot osigurava precizne i profitabilne performanse

Inteligentno dizajniran interaktivni zaslon od Volvo Construction Equipment pruža u realnom vremenu uvid u rad obavljen odabranim Volvo strojevima, što jamči najviše standarde efikasnosti i točnosti u svakoj primjeni.

Volvo Co-Pilot osigurava precizne i profitabilne performanse

Volvo Construction Equipment je razvio Volvo Co-Pilot, najnoviji i najnapredniji zaslon u vozilu za odabrane Volvo strojeve. Dodirni zaslon visoke razlučivosti kao partner u kabini, rukovatelju pruža neograničeni pristup svim integriranim funkcijama potrebnim da se oslobodi puni potencijal performansi Volvo stroja. Pružajući čitavu paletu rješenja za produktivnost, ekonomičnost potrošnje, rad bez zastoja i sigurnost, ovaj 10 inčni zaslon, vodeći u ovoj djelatnosti, daje rukovatelju i vlasniku sve informacije koje su mu potrebne za osiguranje visoko produktivnog - i profitabilnog - poslovanja.

Proizvodite puno i stalno
Bez obzira da li valjate asfalt, kopate rovove ili utovarujete teški materijal, Volvo Co-Pilot nudi nenadmašnu lakoću kontrole, jer osigurava maksimalnu točnost i rad bez zastoja za brojne poslove i različite strojeve. Ali Volvo Co-Pilot to ne može učiniti sam. Interaktivni zaslon radi simultano s aplikacijom Volvo Assist, koja je do sada obuhvaćala Load Assist za utovarivače na kotačima, Dig Assist za rovokopače, Compact Assist za valjke za asfalt i Pave Assist za finišere. Volvo Co-Pilot je dizajniran da radi bez problema sa svakom od tih aplikacija, pružajući u realnom vremenu podatke o radu za skladno i efikasno radno iskustvo s odličnim odzivom.

Koristeći Volvo Co-Pilot, rukovatelj ima jednostavan i lagan pristup svim jednoobraznim funkcijama aplikacije Volvo Assist, koja je tvornički instalirana i on može izabrati Volvo utovarivače na kotačima, rovokopače, valjke za asfalt i finišere. S informacijama o stroju, poslu i materijalu pod vršcima prstiju, rukovatelji mogu obaviti više posla po litri goriva, maksimalno povećati štednju goriva i produktivnost.

Osim toga, da se zajamči precizna izvedba, zaslon za teške uvjete je dizajniran tako da proizvodnja stalno teče punim kapacitetom. Bez obzira na vrstu posla, Volvo Co-Pilot jamči da će biti obavljen na vrijeme. Zahvaljujući Volvo Co-Pilot zaslonu i potpunoj sinkronizaciji s aplikacijom Volvo Assist, i rukovatelj i stroj postižu dulji rad bez zastoja kako bi posao bio izvršen u zadanom roku, a poslovanje profitabilno.

Sigurno i lako rukovanje

Ne samo što Volvo Co-Pilot teške poslove čini lakim, nego uz to i prekide u procesu rada smanjuje na minimum za veću sigurnost na gradilištu. Ergonomski postavljen zaslon smanjuje interakciju rukovatelja s manjim brojem izbornika na ekranu, što rukovatelju pomaže da ostane fokusiran na ono što trenutno radi. Kada se dosegnu prethodno zadane granice, Volvo Co-Pilot šalje rukovatelju upozorenje putem zvučnih i vizualnih signala. Koristeći tu inteligentnu tehnologiju, više nema potrebe za hodanjem oko stroja niti za dodatnim osobljem na gradilištu, čime je poboljšana sigurnost i autonomija rukovatelja.

Koristeći Volvo Co-Pilot, rukovatelj može sve operacije obaviti s lakoćom, brzo i samostalno. Ekran u kabini je dovoljno intuitivan da se njime rukuje uz minimalnu vježbu, a na zaslonu se daju kratke upute kojima se optimizira lakoća rukovanja i rad bez zastoja. Rukovatelji mogu također u sekundi sebi prilagoditi funkcije i ciljeve te lako pratiti napredovanje svoga rada s više neovisnosti i pouzdanja.

Prostor za rast
S ugrađenim tvrdim diskom od 14 GB, Volvo Co-Pilot omogućava prostor za približno sedam mjeseci spremanja brojnih detalja o učinku i produktivnosti stroja. Te informacije pružaju kupcima priliku da analiziraju iskorištenje stroja i prepoznaju područja za poboljšanja.

Kada naruče jedno od opcijskih Volvo Assist rješenja, kupci će automatski dobiti Volvo Co-Pilot, koji Volvo inženjeri neprekidno usavršavaju. Posvećen pružanju trenutne i buduće podrške, Volvo razvija zaslon Volvo Co-Pilot koji pruža proširene funkcionalnosti potpuno fokusirane na potrebe kupaca. Razgranata mreža Volvo zastupnika je najbolji partner koji će zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe, uključujući strojeve, priključke, dijelove, jamstva i servise. 

Ends.

April, 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com