Construction Equipment Hrvatska

Volvo CE lansira brend film 'Building Tomorrow'

Kulminacija najnovije kampanje promocije brenda Volvo Construction Equipment, film 'Building Tomorrow' dokumentira traganje za održivom budućnošću.

Objedinjujući pregršt priča o uspjehu kupaca diljem svijeta, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) pustio je u opticaj film brenda 'Building Tomorrow' (Izgradnja budućnosti). Objavljen 14. listopada, on prikazuje kako Volvo strojevi kroz brojne raznovrsne projekte kupaca rade na stvaranju bolje budućnosti za generacije koje dolaze, 'da izgrade svijet u kakvom želimo živjeti'.

“U Volvo Construction Equipment poneseni smo idejom da ćemo imaginacijom, marljivim radom i tehnološkim inovacijama utrti put prema razvitku čišćeg, pametnijeg i povezanijeg svijeta,” kaže Martin Weissburg, predsjednik Volvo CE i član izvršnog odbora Volvo Grupe. “Mi vjerujemo u održivu budućnost, i s globalnom građevinskom industrijom kao našom arenom, nastavit ćemo raditi zajedno s našim kupcima na ostvarenju tog uvjerenja za sve ljude bilo gdje na svijetu,” dodaje Weissburg.

Globalna odgovornost

Kampanju, koja je premijerno počela u listopadu 2016., prati serija kratkih filmova. Prva epizoda prikazuje odlike Volvo strojeva koji se hrabro nose sa smrznutim predjelima Sjeverne Švedske, gdje veličanstveni ledeni hotel ICEHOTEL 365 radi tijekom cijele godine, hlađen sunčevom energijom sa ciljem da emisija CO2 postane negativna. Sušno područje pustinje sjeverno od Dohe, grada u Kataru je drugo odredište za kampanju, gdje je više od 240 Volvo strojeva neumorno radilo na temperaturama i do 50 °C da bi izgradili novi održivi grad Lusail. Vjetropark Kouga u Južnoj Africi bio je fokus trećeg video filma bacivši svjetlo na sektor obnovljive energije, kojem je cilj osigurati 42% energetskih potreba te zemlje do 2030. godine i tako osnažiti lokalne zajednice.

Kampanja 'Izgradnja budućnosti' pokazuje kako Volvo strojevi doprinose jednako i održivosti i uspjehu kupaca, osnažujući misiju Volvo grupacije u 'poticanju napretka kroz transportna rješenja'.

“Kao član pokreta čuvara klime - WWF Climate Savers, posvećeni smo uvođenju promjena u našoj djelatnosti, i baš kao što kampanja promiče izvanredne primjere iz poslovanja naših kupaca u široj slici, nadamo se da motivira i druge da isto tako rade u cilju održive budućnosti,” kaže Niklas Nillroth, potpredsjednik odjela okoliša i održivosti u Volvo CE.

Mijenjanje sutrašnjice

Objavljen 14. listopada, film je dostupan za gledanje preko Volvo CE digitalnih kanala i imat će svoj prvi nastup tijekom koncerta u živo - koji će biti prenošen strimingom u živo - u Alicanteu u Španjolskoj tjedan dana prije početka regate Volvo Ocean Race. Ovo tradicionalno pomorsko natjecanje uveliko je postalo platforma za osvješćivanje pitanja održivosti i dobro nadopunjava Volvo CE brend film 'Building Tomorrow'.

“Svijet se mijenja, zahtjevi kupaca su drugačiji, i s ovim pristupom usmjerenim k čovjeku želimo pokazati kako će Volvo nastaviti stvarati razliku za ljude bilo gdje, sada i u budućnosti,” kaže Bill Law, viši potpredsjednik odjela korporacijskih komunikacija u Volvo CE.

Da saznate više posjetite www.volvoce.com/buildingtomorrow.

'The River' je službeni zvučni zapis kampanje Volvo CE brenda 'Building Tomorrow', a izvodi ga renomirani švedski sastav u usponu, Moment. Singl izdanje je od 13. listopada dostupno na glazbenom servisu Spotify.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver