Construction Equipment Hrvatska

Spirit, novi magazin tvrtke Volvo CE, predstavlja megaprojekte koji mijenjaju živote ljudi

Građevinski projekti u novoj seriji magazina Spirit 'The Megaproject Listing' ne znače samo gradnju i dogradnju. Oni transformiraju živote ljudi. Oni poboljšavaju veze između zajednica, unapređuju prijevoz i poslovanje, i stvaraju pametne i održive gradove koji će podnijeti test vremena.

Nova Volvo CE serija 'The Megaproject Listing' bavi se nekim od najvećih, najopsežnijih i najsmjelijih građevinskih projekata na svijetu, od potpune obnove međudržavne autoceste Interstate 4 u Floridi do premještanja čitavog grada Kiruna u Švedskoj.

“Uzbuđeni smo od oduševljenja što pokrećemo našu novu kampanju. Ti megaprojekti zorno ilustriraju što čini Volvo CE viziju - da se izgradi svijet u kakvom želimo živjeti. S posve novim magazinom Spirit, želimo nadahnuti naše čitatelje i približiti im neke od najimpresivnijih građevinskih projekata današnjice”, kaže Tiffany Cheng, direktor sektora Global External Communications u Volvo CE.

Volvo CE je ponesen idejom da će kompanija svojom imaginacijom, marljivim radom i tehnološkim inovacijama utrti put razvitku čišćeg, pametnijeg i povezanijeg svijeta. Megaprojekti u novoj Volvo CE seriji utjelovljuju tu viziju.

Pokretanjem serije 'The Megaproject Listing' i novog digitalnog izdanja magazina Spirit, 17. listopada, Volvo CE će nastaviti jačati svoju mrežnu prisutnost i dostupnost. Ali ljubitelji tiskanog izdanja magazina ne trebaju brinuti: oni će i dalje dva puta godišnje primati primjerak ponovo pokrenute publikacije.

“Magazin Spirit je bio važan izvor informacija u našoj djelatnosti, i zahvaljujući ponovnom pokretanju ostat će to i u nadolazećim godinama. Nadamo se da će naši vjerni čitatelji nastaviti s nama u istraživanju novih megaprojekata diljem svijeta i da će se pridružiti novim građevinskim entuzijastima kako onima unutar naše djelatnosti tako i onima izvan nje”, kaže Tiffany Cheng.

Prva epizoda serije 'The Megaproject Listing' donosi gledateljima potpunu obnovu međudržavne autoceste Interstate 4 u Floridi, koja će jednu od najopasnijih cesta u Sjedinjenim Državama transformirati u najmoderniji prometni koridor. 

Prvi nastavak serije 'The Megaproject Listing' je sada dostupan na www.volvoce.com/spirit