Construction Equipment Hrvatska

Program atestirane tvorničke obnove udahnjuje novi život Volvo strojevima

Novo uvedeni Program atestirane tvorničke obnove od Volvo Construction Equipment štiti financije dugogodišnjih kupaca vraćanjem čvrstoće, izdržljivosti i snage njihovim postojećim Volvo strojevima.

Program atestirane tvorničke obnove udahnjuje novi život Volvo strojevima

Volvo Construction Equipment pokreće svoj Program atestirane tvorničke obnove da zajamči dugi vijek trajanja Volvo strojeva.Sadrži tri Volvo paketa – Atestirana obnova hidraulike, Atestirana obnova pogonskog sklopa i Atestirana obnova stroja Program atestirane tvorničke obnove produžava vijek Volvo strojeva bez negativnog utjecaja na okoliš ili financije kupca.

Bez obzira je li stroj velik ili mali, Program atestirane tvorničke obnove pronalazi nedostatke u performansama Volvo stroja, vraća opremu u najbolje stanje i optimizira vrijednost dugoročne investicije za djelić cijene novog modela. Smanjujući ukupne troškove po satu za 8%, program omogućava kupcima da optimalno usmjere tok svog novca i prošire svoj proračun.

 

Obnovljeno u Volvu
Program ne samo što snižava troškove, nego i postojećoj opremi maksimalno povećava produktivnost i rad bez zastoja, jer je obnovljena gotovo tako kao da je upravo sišla s proizvodne linije. S Programom atestirane tvorničke obnove, kupci mogu steći iskustvo svih performansi i rada bez zastoja kakvo očekuju od novog stroja.

Volvo Program atestirane tvorničke obnove omogućava kupcima efikasniji povratak na posao u svom tvornički obnovljenom stroju, isporučenom na vrijeme kod ovlaštenog Volvo zastupnika. Dostupni na svakom koraku, Volvo zastupnici planiraju obnovu stroja koja odgovara rasporedu kupca i pružaju redovne objave o napretku da se zajamči završetak obnove na vrijeme. Kao dodatni bonus, kupci imaju priliku preinačiti svoje strojeve tijekom postupka obnove da ih prilagode specifičnim primjenama i nadmaše zahtjeve gradilišta.

 

Izrađeno po mjeri
Volvo nudi izbor prilagodljivih paketa Atestirane tvorničke obnove po mjeri koji zadovoljavaju potrebe kupaca. Kao i kod svih paketa Atestirane tvorničke obnove, tim školovanih Volvo tehničara vrši detaljnu procjenu stroja i uzima u obzir pojedinačna radna okruženja za potencijalne preinake. Da bi vrijednost investicije kupaca bila optimalna, ovlašteni Volvo zastupnici uzimaju u obzir sve - od raspoloživog budžeta i stanja stroja do poslovnih ciljeva i primjena - i u skladu s tim prilagođavaju ponudu koja savršeno odgovara njihovim potrebama.

 

Atestirana obnova hidraulike
Za one koji su zabrinuti oko radne brzine njihovog rovokopača, ponuda koju treba razmotriti je Atestirana obnova hidraulike. Brzom i jednostavnom procjenom performansi hidrauličkih komponenti stroja, Volvo tehničar može predvidjeti količinu potrebnog rada da se postignu optimalne performanse. S Atestiranom obnovom hidraulike, kupci mogu očekivati efikasno rješenje koje zahtijeva minimalne tehničke postupke, a isporučuje 100% obnovljene hidrauličke performanse.

 

Atestirana obnova pogonskog sklopa
Ako kupac doživljava smanjenu razinu produktivnosti stroja, ovlašteni Volvo zastupnik može mu pomoći procjenom vitalnih komponenti i osmisliti rješenje za povratak u život ugrađene potpune Volvo kvalitete. S ovom opcijom, kupci mogu još jednom iskusiti performanse i rad bez zastoja kakve očekuju od novog stroja. Koristeći najnovija inženjerska dostignuća, Atestirana obnova pogonskog sklopa vraća malu potrošnju goriva, nudi prilagodljivost s velikim izborom Volvo Reman komponenti i osigurava dugi rad bez zastoja.

 

Atestirana obnova stroja
Za Volvo je starost stroja samo broj. Zbog toga je Atestirana obnova stroja specifično dizajnirana za kupce koji žele da njihova starija imovina izgleda i radi kao nova. Oni koji se odluče za ovu ponudu dobivaju svoj stroj potpuno tvornički obnovljen iznutra i izvana, uključujući pogonski sklop i hidrauliku, kao i najnovija inženjerska dostignuća te svježi premaz boje. Važno je da i kupac i rukovatelji strojem budu sretni, i zašto mi posebnu pozornost posvećujemo nastojanju da osiguramo najudobnije i najproduktivnije okruženje rukovatelja. S Atestiranom obnovom stroja, kupcima njihov Volvo i dalje ostaje Volvo s produljenim vijekom vrijednog i marljivog stroja.

Više informacija o tim novim uslugama i njihovoj dostupnosti kupci mogu dobiti od svog lokalnog ovlaštenog Volvo zastupstva.

Ends.

June 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press Ili se obratite na:

Thorsten Poszwa
Direktor, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com