Construction Equipment Hrvatska

Najveći Volvo zglobni damper: čisti rad bez zastoja s A60H

Uvijek na raspolaganju za rad, veći, izdržljiviji i nadmoćan, zglobni damper A60H u klasi od 60 tona iz Volvo Construction Equipment pruža proizvodnju bez prekida i vrhunsku pouzdanost, zahvaljujući svom robusnom dizajnu, lakoći pristupa kod servisa i izvanrednoj mreži Volvo zastupnika (Volvo Dealer Network).

Najveći Volvo zglobni damper: čisti rad bez zastoja s A60H

Novi, A60H kapaciteta 55 tona (60 tona) je do sada najveći zglobni damper od Volvo Construction Equipment – i uvijek je spreman za rad. Budući da je dizajniran za teški prijevoz po gradilištu u surovim operacijama izvan putova, uključujući kamenolome, rudnike otvorenog kopa i velike zemljane radove, dugi radni vijek, kvaliteta, pouzdanost i izdržljivost dampera A60H su sve što inače očekujete od Volva, i što prijevoz po gradilištu čini lakšim i efikasnijim.

A60H je konstruiran da produži rad bez zastoja, zahvaljujući svom prednjem i stražnjem okviru za teške uvjete primjene, kopči za prikolicu i mokrim disk-kočnicama. Ali to nije sve. Dokazana Volvo izdržljivost i podrška širokog niza jamstvenih opcija, znači da nikada ne trebate brinuti oko izvršenja posla. Snaga i izdržljivost su zaštitni znak zglobnog dampera A60H.

Volvo CE je prošao dug put od njegovog originalnog 10 tonskog zglobnog dampera iz davne 1966. – 'Gravel Charlie'. Pedeset godina i 50 tona kasnije, Volvo je i dalje vodeći svjetski proizvođač zglobnih dampera. Izumio je koncept i razvijao te strojeve preko pola stoljeća.

Prebacite više s manje napora
A60H vam pomaže da povećate profitabilnost vašeg poslovanja prebacujući više za manje vremena. Volvo ekonomična potrošnja, vodeća u ovoj djelatnosti, inovativna tehnologija i alati za obradu vitalnih podataka poslovanja pomažu vam da optimizirate i kontrolirate troškove održavanja i ostvarite maksimalni povrat vaše investicije.

S nosivošću od 55 tona (60 tona), vodećom u ovoj djelatnosti, A60H vam pomaže da smanjite troškove po toni tereta. Moderan dizajn povećava kapacitet, a uz to poboljšava ekonomičnost goriva, stoga možete prebaciti više s manje troškova.

A60H ima pogon 16 litrenog Volvo motora, koji isporučuje ne samo maksimalnu snagu od 495 kW i moment od 3.200 Nm, nego i izvanrednu ekonomičnost goriva. A sa zajamčeno štedljivom potrošnjom goriva, A60H povećava profitabilnost i poboljšava povrat investicije.

Mreža zastupstva
Za potpunu bezbrižnost, ekskluzivna Volvo mreža zastupnika je uvijek tu da kupcima pruži podršku, kad god je potrebno. Volvo nudi brojne usluge, lokalno znanje i globalno iskustvo, uključujući telematski nadzor stroja i vrhunsku dobavljivost dijelova. Sve to optimizira proizvodnost i svodi na minimum troškove poslovanja.

Zahvaljujući vodećem pristupu u ovoj djelatnosti, servisiranje A60H je brzo i lagano. Prednja rešetka se zakreće prema dolje, djelujući kao servisna platforma s protukliznim gazištima. Električno pokretani pokrov motora se otvara do 90 stupnjeva i u kombinaciji s električnom pločom s donje strane stroja omogućava puni i siguran pristup odjeljku motora.

Radni podaci
Kod A60H, uvijek su pri ruci vrijedni podaci za poboljšanje efikasnosti na gradilištu i smanjenje troškova. S inteligentnim Volvo sustavima kao što su MATRIS™, CareTrack™ i On Board Weighing sustav vaganja na vozilu, kupci mogu optimizirati proizvodnost rada i smanjiti troškove poslovanja na minimum. Volvo koristi najnoviju tehnologiju za praćenje rada i stanja stroja, savjetujući vam najbolje načine kako da povećate profitabilnost. On Board Weighing sustav vaganja na vozilu jamči optimalnu natovarenost u svakom ciklusu. To maksimalno povećava proizvodnost, poboljšava ekonomičnost goriva i smanjuje trošenje stroja u svim uvjetima i operacijama na gradilištu. Uz to, čitav niz Ugovora o podršci kupcu (Customer Support Agreements) nudi preventivno održavanje, generalne popravke i brojne servise za dulji rad bez zastoja, što vam pomaže da imate kontrolu troškova održavanja.

Volvo A60H

Probite ciljanu produktivnost 
Sa A60H ostvarite ciljeve proizvodnje brže. Povećajte zaradu s više prevezenog tereta i većom produktivnošću uz manje troškove po toni. To je vrhunski damper, kojeg odlikuje 100% učinkovitost na terenu izvan putova, a dokazana Volvo tehnologija i impresivna nosivost doprinose održivim operacijama, iz godine u godinu.

A60H može prevesti više tona po satu i daje 100% učinak u svim uvjetima. Najveći zglobni damper na tržištu ima veliku nosivost za teške uvjete primjene, a isporučuje i do 40% veću produktivnost nego prethodni najveći Volvo damper. On također utjelovljuje cjelovit koncept zglobnog dampera, pružajući potpunu svestranost tako da kupci mogu pristupiti čitavom gradilištu i popeti se uz strme uzbrdice. Sposoban je raditi u svako godišnje doba, po svim terenima i primjenama koristeći konfiguracije stroja i gume po narudžbi, a sve optimizirano za ovaj 60 tonski stroj.

Revolucionarni A60H se odlikuje najnovijim Volvo inovacijama. Sa savršeno odgovarajućim pogonskim sklopom, automatskim kombinacijama pogona, uključujući 100% blokade diferencijala, postoljem kotača za svaki teren, hidro-mehaničkim upravljačem i aktivnim ovjesom, ovaj stroj je nenadmašan. Opremljen aktivnim prednjim ovjesom za veće brzine vožnje u teškim terenskim uvjetima, A60H ima optimalnu udobnost i stabilnost rukovatelja u vožnji, što omogućava da se prebaci više materijala u kraćem vremenu i ostvari nenadmašna produktivnost.

Po izboru rukovatelja 
Kada je na gradilištu više strojeva, većina rukovatelja se odlučuje za Volvo. U sredinu smješteno sjedalo, vrhunski upravljač, izvanredan ovjes, niske razine buke, upravljanje klimom, prostranost i vidljivost, sve to pomaže manjem umaranju rukovatelja i omogućavaju mu efikasniji rad. Njegove vrhunske razine udobnosti, kontrola, lakoća rukovanja i sigurnost također privlače rukovatelje, pomažući im da održavaju produktivnost cijeli dan, iz dana u dan.
Sustav podrške pri istovaru, pomoć pri kretanju na uzbrdici - Hill Assist i kočnica za utovar i istovar kod A60H, sve to pomaže rukovatelju da u svakom času ima kontrolu i dodatnu produktivnost i sigurnost.
Brojne sigurnosne značajke kao što je vrhunska vidljivost i učinkovito osvjetljenje pomažu da rukovatelj i ljudi koji rade oko stroja budu sigurni u najzahtjevnijim radnim okruženjima, bez obzira je li to rukovatelj, treneri, mehaničari ili građevinski radnici.

Ključni tehnički podaci:

Ključni tehnički podaciEnds. 

Travanj 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite:

Thorsten Poszwa     
Director, External Communications   
Volvo Construction Equipment   
Tel: int +32 490 65 96 68    
Email: thorsten.poszwa@volvo.com   
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com