Construction Equipment Hrvatska

Load Assist vam pomaže da oslobodite puni potencijal produktivnosti Volvo utovarivača na kotačima.

Load Assist od Volvo Construction Equipment je posebno razvijen da savršeno odgovara Volvo utovarivačima na kotačima L110H-L250H, a sastoji se od integriranog sustava koji uklanja nagađanje i procjenu od oka, poboljšavajući produktivnost i profitabilnost.

Load Assist vam pomaže da oslobodite puni potencijal produktivnosti Volvo utovarivača na kotačima.

Utovarivači na kotačima L110H- L250H od Volvo Construction Equipment su građeni tako da isporučuju vrhunsku učinkovitost. Da bi iskorištenje stroja bilo maksimalno i da se dodatno povećaju prihodi, ovi strojevi za teške uvjete primjene mogu se tvornički opremiti sustavom Load Assist. U kombinaciji s Volvo Co-Pilot zaslonom visoke razlučivosti u kabini, sustav Load Assist produžava rad bez zastoja i povećava produktivnost uz istodobno smanjenje troškova poslovanja i osigurava važnu imovinu.

Load Assist je idealan za kratke cikluse ili utovar kamiona uključujući eksploataciju kamena, rudarstvo i velike infrastrukturne projekte. Taj dinamični sustav poboljšava točnost mjerenja utovarenog materijala, svodi rasipanje materijala na minimum i smanjuje trošenje stroja što jamči kraće cikluse utovara i optimalnu produktivnost.

S točnošću od 1-2%, rukovatelj može utovarati s maksimalnim kapacitetom izbjegavajući pretovarenost, nedovoljan utovar i ponovno vaganje. Čak i na strminama i neravnom terenu, količina prebačenog materijala se dinamički izračunava, točno i lako za kalibriranje. Ako je ugrađena, kamera stražnjeg pogleda uključuje se automatski pri vožnji unazad, kombinirajući informaciju o teretu i pogled stražnje kamere u istodobni prikaz na jednom zaslonu. S optimalnim ciklusima utovara, Load Assist skraćuje vrijeme obrtanja vozila, štedeći tako kupcima vrijeme i novac

Volvo load assist display

Nesmetani pristup
S podacima o stroju, poslu i materijalu na dohvat ruke, rukovatelji mogu točno odredit količinu tereta i poboljšati produktivnost. Podesivi monitor od 10" u kabini pomaže rukovatelju da uz minimalnu interakciju ostane fokusiran na dani posao. S vizualnim i audio upozorenjima koja se mogu prilagoditi korisniku, rukovatelj dobiva dojavu ako se prekorače granice nosivosti. Ovaj prilagodljiv sustav ima veliku memoriju podataka i omogućava rukovatelju da promijeni radne naloge i zadatke, i prati napredak tovarenja bez prekidanja rada. S većim uvidom u stroj i kontrolom rukovanja, kupci u većoj mjeri mogu upravljati svojim troškovima poslovanja.

S opširnim pojedinostima o učinku i produktivnosti stroja, kupac može analizirati njegovo iskorištenje i prepoznati prostor za poboljšanje. Informacije koje proizvodi Load Assist obuhvaćaju trajanje utovara, vrijeme potrebno za premještanje hrpe materijala, broj utovarenih kamiona kupca i volumen u tonama utovaren na kamione.

Građen za trajnost
Da bi se zajamčilo da Volvo strojevi kupcu ostaju u vrhunskom stanju spremnosti, komponente čvrstog dizajna izrađene su za teške uvjete primjene. Tri jedinice inercijskog mjerenja, dva osjetnika opterećenja i jedan prikaznik takve su izrade da podnose vibracije, vlagu i ekstremne vremenske prilike.

Savršeno prilagođene da odgovaraju Volvo utovarivačima na kotačima L110H-L250H, Load Assist komponente su žestoko testirane i odobrene jer zadovoljavaju visoke standarde koje traži Volvo Construction Equipment. I poput sve Volvo opreme, Load Assist ima podršku ogromne globalne servisne infrastrukture tehničara, radionica i zastupnika, pružajući podršku i bezbrižnost.

Ends.

Siječanj, 2016.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite:

Thorsten Poszwa 
Direktor, External Communications  
Volvo Construction Equipment 
Tel: int +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com