Construction Equipment Hrvatska

Volvo zglobni damper serije G: imati kontrolu nad učinkom rukovatelja

Volvo Construction Equipment je usavršio svoju ponudu zglobnih dampera serije G. Nove značajke uključuju krstareće upravljanje (tempomat), upravljanje brzinom na nizbrdici i OptiShift, što sve pojačava položaj serije G kao prvog izbora za rukovatelje.

Articulated Hauler A30G Stage V

Udobno smješten rukovatelj je produktivniji rukovatelj i kada su drugi strojevi na gradilištu, većina rukovatelja preferira Volvo. Nova serija G vam pomaže da održite dobru produktivnost cijeli dan, iz dana u dan - čak i u najgorim vremenskim uvjetima - zahvaljujući njenoj vrhunskoj udobnosti, lakoći rukovanja i sigurnosti.

Zglobni damper A45G Stage VPotpuno pod kontrolom rukovatelja

Serija G je puna značajki koje rukovateljima pomažu da izvuku maksimum iz stroja, kao što je pomoć pri kretanju na uzbrdici - Hill Assist, kočnica za utovar i istovar i Volvo kočenje motorom.

S najnovijom serijom usavršavanja ove značajke su sada udružene s novim krstarećim upravljanjem (tempomat) i upravljanjem brzinom na nizbrdici. Zglobni damper A45G Stage VRukovatelji mogu zadati i podesiti krstareće upravljanje (tempomat) da održe stalnu brzinu vožnje za mirniji i efikasniji prijevoz, a kada voze nizbrdicom novo upravljanje brzinom na nizbrdici omogućava rukovateljima da zadrže kontrolu i brzinu pri spuštanju. Rezultat obje inovacije je poboljšana sigurnost, udobnost i produktivnost u svim uvjetima.

Ergonomska kabina i intuitivni upravljački elementi dizajnirani su tako da odgovaraju svim rukovateljima. Automatske funkcije, kao što je novi OptiShift koji još više poboljšava ekonomičnost goriva i produktivnost kroz kraća vremena ciklusa i veću udobnost rukovatelja, pomažu da se postigne veća lakoća rukovanja za nenadmašni doživljaj rukovatelja.

Udobnost i sigurnost

Novi Volvo zglobni damper serije G dizajniran je tako da se rukovatelji osjećaju udobnije tijekom dugih radnih smjena. Jedinstveni Volvo upravljač, odličan ovjes, niske razine buke, prostranost i vidljivost, sve to doprinosi smanjenju umaranja rukovatelja i daje veću produktivnost.

Bilo da ste rukovatelj, trener, tehničar ili građevinski radnik; sigurnost na gradilištu je od temeljne važnosti, a vrhunska vidljivost i efikasno osvjetljenje serije G kombinirano je s brojnim inteligentnim sigurnosnim značajkama koje svakoga čine sigurnijim. Značajke kao što su podrška pri istovaru pomažu da rukovatelj i oni koji rade oko stroja budu sigurniji, čak i u najzahtjevnijim radnim okruženjima.

Zglobni damper A40G Stage V