Construction Equipment Hrvatska

3 alata za ukupne troškove vlasništva koje svaki Volvo kupac treba znati

Ukupni troškovi vlasništva ovise o mnogo toga više nego što su sam dizajn i kvaliteta stroja. Iskorištenje i rukovanje glavni su doprinosi profitabilnosti. Ovdje su tri alata koje Volvo kupci imaju na raspolaganju za dramatično smanjenje njihovih tekućih troškova.

1. Insight Reports

Volvo izvještaji o uvidu - 'Insight Reports' - koji sadrže izvještaj o ekonomičnosti goriva 'Fuel Efficiency Report', izvještaje o zdravlju stroja 'Health Reports' i zbrojni izvještaj 'Summary Report' - olakšavaju posao interpretacije složenih telematskih podataka i pomažu kupcima da zaista koriste te informacije za smanjenje ukupnih troškova vlasništva. Sastavljeni za pojedinačne strojeve ili za cijeli strojni park, izvještaji pružaju pregledne prikaze potrošnje goriva, iskorištenja, alarma stroja i ponašanja rukovatelja. Kupci mogu već na prvi pogled vidjeti trenutnu zaradu koju im donose njihovi strojevi i koristiti te uvide za stvarne odluke o mjerama za poboljšanje.

SiteSim

2. SiteSim

SiteSim izračunava optimalni postav za gradilište kupca kako bi se nepotrebno čekanje ili prazni hod sveli na minimum i postigli najniži mogući ukupni troškovi vlasništva. Unošenjem tipa materijala, udaljenosti od mjesta utovara do mjesta istovara i topografije gradilišta (zahvaljujući 3D mjerenjima i fotografijama pomoću drona), Volvo CE može preporučiti idealni broj i kapacitet strojeva, kao i optimalne rute kojima rukovatelji trebaju voziti, na osnovi tona po satu i troškova po toni. Studije gradilišta kao što je ova redovito se izvode u rudarstvu, ali Volvo CE je jedinstven po sposobnosti da sveobuhvatne simulacije ponudi također i za mala i srednje velika gradilišta.

Simulatori

3. Izobrazba rukovatelja

Volvo CE i njegovi zastupnici nude kupcima raznovrsna rješenja obuke da se zajamči najsigurniji, najefikasniji i najproduktivniji mogući rad rukovatelja. Čak i iskusni rukovatelji imaju koristi od obuke jer uče kako se koristi puna prednost najnovijih Volvo značajki. Kupci koji ulažu u obuku rukovatelja brzo povrate svoju investiciju, zahvaljujući uštedama na gorivu, povećanju ukupne proizvodnje i smanjenim troškovima održavanja. Nakon toga, sve se to pribraja u konačnu dobit.

Maksimalno povećaj profitabilnost

ZA VIŠE INFORMACIJA

Anne Bast

VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Sales Region EMEA (Europe - Middle East - Africa)
Tel: + 46 16 5415906
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com