Construction Equipment Hrvatska

Volvo 'gradi budućnost' na manifestaciji Intermat Paris 2018

U sklopu teme 'Gradimo budućnost' (Building Tomorrow), Volvo Construction Equipment će predstaviti svoj razvojni pristup uspjehu kupca, s fokusom na usluge, sposobnosti zastupnika i nove tehnologije.

Potražnja za megaprojektima kao što je 'Grand Paris' znači da kupci danas više ne idu za tim da kupuju samo strojeve, nego cjelovita rješenja koja im mogu pomoći da postanu efikasniji i profitabilniji, i pri tome smanje emisije. Na manifestaciji Intermat Paris 2018, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ima za cilj prikazati upravo takva rješenja, ističući svoju snagu i kao proizvođač i kao pružatelj usluga.

Na ukupno 4.800 m2 izložbenog prostora kompanije, kojeg dijeli sa sestrinskim kompanijama Volvo Trucks, Volvo Penta, i Volvo Financial Services, bit će izloženo mnoštvo visoko produktivnih i svestranih strojeva – mnogi od njih po ekonomičnosti goriva vodeći u ovoj djelatnosti.

Tu će se naći EWR170E rovokopač na kotačima malog polumjera okretanja, EW220E rovokopač na kotačima, ECR355E rovokopač gusjeničar malog polumjera okretanja, SD160B valjak za zbijanje tla, te polagači asfalta P6820D i P7820D ABG opremljeni novim središnjim upravljačkim sustavom EPM3.

Posjetitelji površina na otvorenom i zatvorenih prostora moći će saznati kako da iz tih strojeva izvuku više koristeći sustave Volvo Co-Pilot i čitavu ponudu Volvo Assist funkcija - Load Assist, Compact Assist, Dig Assist i Haul Assist. Ugrađeni zasloni visoke razlučivosti pružaju rukovateljima u realnom vremenu sve podatke za što je moguće točnije i efikasnije izvođenje zadataka. Na otvorenom dijelu izložbe, posjetitelji će također vidjeti novi stroj za rukovanje materijalom Volvo EW240E u zoni posvećenoj rušenju. 

Volvo vanjska površina na manifestaciji Intermat Paris 2018

Izvanredna podrška kupcima i zastupnicima

Osim toga, posjetitelji će imati priliku istražiti novi koncept usluga Volvo Services. S konceptom usluga Volvo Services, kupci iz ponude mogu izabrati ekonomičnost goriva, produktivnost, sigurnost, financije i osiguranje, najam strojeva, new life i usluge rada bez zastoja, zajedno s Volvo priključcima i originalnim Volvo dijelovima, kako bi za sebe sastavili pravi paket kao podršku svojim potrebama.

Usluge financiranja i osiguranja koje nudi tim eksperata Volvo Financial Services, imaju svrhu kupcima pomoći u nalaženju prilagođenih rješenja koja podržavaju njihov rast i štite njihovo poslovanje.

Sve te usluge zahtijevaju mrežu visoko kompetentnih zastupnika koji će ih isporučiti, i zato će Volvo CE također isticati sposobnosti i stručnost svojih ovlaštenih zastupnika. Volvo zastupnici imaju za cilj djelovati kao istinski poslovni partneri svojih kupaca, pomažući im da ostvare poslovne ciljeve kakvi god oni bili.  

Budućnost Volvo CE

Gledajući u skoru budućnost, Volvo CE će prikazati svoj EX2 prototip potpuno električnog kompaktnog rovokopača, kao i druge istraživačke projekte vezane za elektromobilnost, mogućnost povezivanja i totalna rješenja na gradilištu. Do tada će Melker Jernberg novi predsjednik Volvo CE obaviti svoj prvi veći javni nastup od kada je 1. siječnja stupio na tu dužnost.

Sveukupno, Volvo CE namjerava na manifestaciji Intermat Paris 2018 poslati snažnu poruku tržištu – naime, da prerasta u pružatelja totalnih rješenja sa strojevima, uslugama i zastupnicima koji predstavljaju standard u industriji i tako će nastaviti u godinama koje dolaze.

Volvo Penta, će u međuvremenu na Intermatu predstaviti svoju cijelu ponudu EU Stage V rješenja, uključujući D5, D8, D11, D13 i D16. Rješenje Stage V naše kompanije optimizirano je za budućnost i najviše je usredotočeno na maksimalno vrijeme rada bez zastoja i ekonomičnost goriva, praćeno lakoćom instaliranja, rukovanja i održavanja.