Construction Equipment Hrvatska
inovacije volvo konceptnih vozila

Pravi koncept

Konceptna vozila Volvo CE-a

U Volvo građevinskom opremi smo predani smo stvaranju pravih koncepta.

Bolja budućnost

U Volvo CE, mi raspravljamo o poteškoćama današnjice kako bi pomogli shvatiti što trebamo napraviti za kupce sutra, i za društvo kao cjelinu.

Plan

U ovom filmu Volvo Construction Equipment predstavlja svoje pogleda o vlasništvu i radu njihovih budućih proizvoda: neutralni prema ugljiku, autonomni strojevi, izraženi na učinkovitosti energije i sigurnosti koja je za Volvo uvijek na prvom mjestu. Ovaj film priča o budućnosti a neki bi to nazvali vizijom. Mi to zovemo "Plan".

Zglobni Damper

Koncept Centaur

Dizajn od dva dijela, hibridni pogonski sklop i mnogo vizionarskih elektronskih značajki. Centaur ponovno piše pravila za zglobne dampere.

Saznajte više o Centaur-u

Finišer za asfalt/valjak

Koncept Fenix

Kombinirani finišer za asfalt i valjak temelji se na genijalnom sustavu POD i predstavlja put u budućnost radova na cesti.

Saznajte više o Fenix

Utovarivač na kotačima

Koncept Gryphin

Skoro bez ispušnih plinova, buke ili vibracija. I s inovativnim sustavom ovjesa. Gryphin je naše viđenje utovarivača na kotačima u budućnosti.

Saznajte više o Gryphin

Rovokopač

SfinX koncept

Lagan ali snažan. Rovokopač SfinX pokreće se vodikovim ćelijama, upravlja se elektronikom i ima radikalan dizajn.

Saznajte više o SfinX

Kompaktni rovokopač

GaiaX koncept

Bez emisija i dizajn okrenut korisniku Čak se može upravljati udaljeno, s tableta. GaiaX je mini bager kao nijedan drugi. 

Saznajte više o GaiaX

Volvo koncept Gaiax - Novi put prema naprijed

Gaiax kompaktni električni rovokopač otkriven je na ConExpo u ožujku 2014. Ovaj video predstavlja kako će nova tehnologija učiniti kopanje bržim, sigurnijim i sigurnijim za okoliš.