Construction Equipment Hrvatska

Mi postavljamo nove standarde u industriji

evo kako mi to radimo

Mi pronalazimo najbolje u napretku tehnologije kako bi razvili vrhunske dijelove i opremu.

NAŠ PRISTUP INOVACIJAMA

Inovacija je u samoj srži kompanije Volvo CE. To je način razmišljanja naše tvrtke i naš način rada. Uz preko 180 godina stručnosti u izgradnji i inovacijama, Volvo CE je na čelu razvoja tehnologije. Za nas, najnovija tehnologija nije nešto što je lijepo imati, nego je bitna da bi ostali konkurentni i ostvarili dugoročan profitabilan rast.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab je zajednička vizionarska platforma komunikacije za Volvo Grupu i brend Volvo proizvoda. Kroz Volvo Concept Lab, izlažemo najsuvremenije ideje i inovativne koncepte koji zadovoljavaju buduće potrebe naših kupaca i ubrzavaju prijelaz na održivu budućnost.

HX1

Autonomni, električni nosač tereta na baterije, HX1 je prototip prve generacije, koji je služio kao potvrda koncepta za usavršeni prototip druge generacije, HX2.

HX2

Prototip autonomnog, električnog nosača tereta na baterije, HX2 utjelovljuje objedinjene tehnologije i komponente Volvo Grupe. HX2 također ima potpuno novi pogonski sklop i vizualni sustav koji otkriva ljude ili zapreke u blizini stroja.

EX2

EX2 prototip 100% električnog kompaktnog rovokopača isporučuje nultu emisiju, 10 puta veću efikasnost, 10 puta niže razine buke i niže ukupne troškove vlasništva u usporedbi sa svojim konvencionalnim dvojnicima.

LX1

LX1 električni hibridni utovarivač na kotačima može isporučivati i do 50% poboljšanja u ekonomičnosti goriva. Stroj također pruža značajno smanjenje emisija ispuha i zagađenja bukom u usporedbi sa svojim konvencionalnim dvojnicima.

EX1

EX1 je je prototip rovokopača od 70 tona s dvojnim napajanjem spojen kebelom. 
Iako radi točno na jednak način kao i konvencionalni Volvo rovokopač, još je više ekološki prihvatljiv – zapravo, kad je priključen na mrežu emisija ugljika je nulta.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Događaji inovacija

Zanima vas istraživanje naših događaja inovacija? Pogledajte naše globalno sjedište.

Odvedi me tamo
Volvo pronalazač predstavnika, početak
Želite znati više?

Pošaljite nam poruku i mi ćemo biti sretni da vam možemo pomoći.

Obratite se nama