Construction Equipment Hrvatska
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Globalna grupa

O Volvo CE

Naši proizvodi i usluge se nude u više od 140 zemalja.

Building Tomorrow

Iskustvo, stručnost, rješenja

Mi smo vodeći međunarodni proizvođač vrhunske građevinske opreme, i sa više od 14.000 zaposlenika jedna smo od najvećih kompanija u ovoj djelatnosti. Uz potpuni portfelj proizvoda, proizvedenih, servisiranih i podržanih u cijelom svijetu, mi imamo pravi stroj i pravo rješenje za sve vaše poslove.

U što vjerujemo

Održivost

Mi vjerujemo u održivu budućnost. I s globalnom građevinskom industrijom kao našom arenom, radimo zajedno s našim kupcima da to uvjerenje pretvorimo u stvarnost za sve ljude.

Saznajte više o održivosti (na engleskom)
Inovacija

Inovacija je u samoj srži kompanije Volvo Construction Equipment. To je način razmišljanja naše tvrtke i naš način rada. Uz preko 180 godina stručnosti u izgradnji i inovacijama, Volvo CE je na čelu razvoja tehnologije. Za nas, najnovija tehnologija nije nešto što je lijepo imati, nego je bitna da bi ostali konkurentni i ostvarili dugoročan profitabilan rast. 

Saznajte više o inovacijama (na engleskom)
Moć ljudi

Skrb za ljude i njihovo uvažavanje uvijek su bili temeljne vrijednosti Volva. Time se svakog dana rukovodimo u ponašanju prema našim kupcima, našim zaposlenicima, našim dobavljačima i svim drugim ljudima s kojima dijelimo ovaj planet. Kultura naše kompanije sazdana je na povjerenju, predanosti i filozofiji otvorenosti, i uvjereni smo da što više slušamo i razumijemo različite poglede, postajemo sve snažniji. Jer u krajnjoj liniji, samo jedna stvar može promijeniti svijet na bolje. Ljudi.

Prilike za karijeru s Volvom (na engleskom)

DODAVANJE VRIJEDNOSTI VAŠEM POSLOVANJU

Potpuna rješenja

Volvo ima pravo rješenje za vas. Stoga, zašto ne biste dopustili da mi riješimo sve vaše potrebe kroz cijeli vijek trajanja vašeg stroja? Slušajući vaše zahtjeve, mi možemo smanjiti vaš ukupni trošak vlasništva i povećati vašu zaradu.

Biti Volvo kupac znači imati kompletan skup servisa na dohvat ruke. Volvo vam može ponuditi dugoročno partnerstvo, zaštiti vaše prihode i pružiti cjelovit izbor rješenja za kupce koristeći visoko kvalitetne dijelove, koje će isporučiti predano osoblje. Volvo je predan u ostvarivanju pozitivnog povrata vašeg ulaganja.

Pročitajte o našim uslugama

Naša mreža predstavnika

S podrškom za cijeli vijek

Predstavnici Volvo građevinske opreme su glavna potpora našem poslu i važan most između tvrtke i kupaca koji kupuju i upravljaju našim strojevima. Bez obzira koliko veliki ili mali, Volvo predstavnici građevinske opreme su tu da osiguraju našim kupcima savjete i kompletnu podršku, od procesa odabira i kupovine pravog stroja za njihove potrebe do brige da dobiju servis i brigu potrebnu za cijeli radni vijek.

Potražite predstavnika

Volvo CE proizvodna postrojenja

Istinski globalno

Sa sjedištem u Gothenburgu, Volvo Construction Equipment ima proizvodna postrojenja širom svijeta - u Švedskoj, Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj, Ujedinjenoj Kraljevini, SAD, Brazilu, Indiji, Kini i Koreji. Naša glavna postrojenja širom svijeta proizvode kompletni asortiman utovarivača na kotačima, rovokopača, zglobnih dampera, valjaka za zemlju i asfalt, finišera i opreme za premještanje materijala.

Istražite naše lokacije

Naša povijest

Partner od povjerenja

Od njegovog početka 1832. godine, Volvo CE je rastao od lokalne radionice do jedne od vodećih svjetskih proizvođača građevinske opreme.

Saznajte više o našoj povijesti (na engleskom)

Majstor graditelj

Povijesni film korporacije Volvo Construction Equipment, video o slavnoj povijesti Volvo CE. Dobitnik srebrne nagrade u Cannesu na nagradama za Korporativne medije & TV.