Construction Equipment Hrvatska
o volvu

Globalna grupa

O Volvo CE

Naši proizvodi i usluge se nude u više od 125 zemalja.

Iskustvo, stručnost, rješenja

Uz potpuni portfelj proizvoda, proizvedenih, servisiranih i podržanih u cijelom svijetu, mi imamo pravi stroj i pravo rješenje za sve vaše poslove.

Dodavanje vrijednosti vašem poslovanju

Potpuna rješenja

Volvo ima pravo rješenje za vas. Stoga, zašto ne biste dopustili da mi riješimo sve vaše potrebe kroz cijeli vijek trajanja vašeg stroja? Slušajući vaše zahtjeve, mi možemo smanjiti vaš ukupni trošak vlasništva i povećati vašu zaradu.

Biti Volvo kupac znači imati kompletan skup servisa na dohvat ruke. Volvo vam može ponuditi dugoročno partnerstvo, zaštiti vaše prihode i pružiti cjelovit izbor rješenja za kupce koristeći visoko kvalitetne dijelove, koje će isporučiti predano osoblje. Volvo je predan u ostvarivanju pozitivnog povrata vašeg ulaganja.

Inovacija

Mi postavljamo nove standarde u industriji

Inovacija je u samoj srži kompanije Volvo Construction Equipment. To je način razmišljanja naše tvrtke i naš način rada. Uz preko 180 godina stručnosti u izgradnji i inovacijama, Volvo CE je na čelu razvoja tehnologije. Za nas, najnovija tehnologija nije nešto što je lijepo imati, nego je bitna da bi ostali konkurentni i ostvarili dugoročan profitabilan rast.

Temeljne vrijednosti

Kvaliteta, sigurnost, briga o okolišu

Kvaliteta, sigurnost i briga o okolišu su temeljne vrijednosti koje prožimaju našu organizaciju, naše proizvode i naš način rada.

Naučite više o našim temeljnim vrijednostima

naša povijest

Partner od povjerenja

Od njegovog početka 1927. godine, Volvo CE je rastao od lokalne industrije do jedne od vodećih svjetskih proizvođača građevinske opreme.

Naučite više o našoj povijesti

Majstor graditelj

Povijesni film korporacije Volvo Construction Equipment, video o slavnoj povijesti Volvo CE. Dobitnik srebrne nagrade u Cannesu na nagradama za Korporativne medije & TV.

Volvo CE proizvodna postrojenja

Istinski globalno

Sa sjedištem u Briselu, Volvo građevinska oprema ima proizvodna postrojenja širom svijeta - u Švedskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Poljskoj, SAD, Meksiku, Brazilu, Indiji, Kini i Koreji. Naša glavna postrojenja širom svijeta proizvode kompletni asortiman utovarivača na kotačima, rovokopača, zglobnih dampera, valjaka za zemlju i asfalt, finišera i opreme za premještanje materijala.

Naša mreža predstavnika

S podrškom za cijeli vijek

Predstavnici Volvo građevinske opreme su glavna potpora našem poslu i važan most između tvrtke i kupaca koji kupuju i upravljaju našim strojevima. Bez obzira koliko veliki ili mali, Volvo predstavnici građevinske opreme su tu da osiguraju našim kupcima savjete i kompletnu podršku, od procesa odabira i kupovine pravog stroja za njihove potrebe do brige da dobiju servis i brigu potrebnu za cijeli radni vijek.