ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Έλεγχοι συστήματος κύλισης

Κατανόηση του συστήματος κύλισής σας

Έλεγχοι συστήματος κύλισης

Το πρόγραμμα ελέγχου συστήματος κύλισης Volvo είναι ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν βελτιστοποιημένη διάρκεια ζωής του συστήματος κύλισης και χρησιμοποιούν την νεώτερη τεχνολογία δεδομένων και πληροφοριών. Συνδυασμένο με τις δυνατότητες του Ειδικού της Volvo δημιουργεί μια εξειδικευμένα σχεδιασμένη υπηρεσία συντήρησης, πρόληψης και υποστήριξης. Ο έλεγχος συστήματος κύλισης περιλαμβάνει το MATRIS, τον Ειδικό της Volvo, Γνήσια ανταλλακτικά Volvo και τον Οπτικό έλεγχο. Αυτό εξασφαλίζει ότι τίποτε δεν παραβλέπεται και επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση.

Matris

Το προηγμένο Σύστημα πληροφοριών ανίχνευσης μηχανήματος (MATRIS) χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχονται από τον έλεγχο φθοράς του συστήματος κύλισης. Το MATRIS δημιουργεί μια εκτενή αναφορά κατάστασης φθοράς συστήματος κύλισης με βάση τις ώρες λειτουργίας του μηχανήματος. Η συλλογή αναφορών που παράγει το MATRIS προσθέτει διάσταση σε δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία γραφημάτων τάσης φθοράς. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες και στους επίσημους αντιπροσώπους να πάρουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την προληπτική συντήρηση.

Οπτικός έλεγχος

Το αρχικό στάδιο του ελέγχου είναι οπτικός περιμετρικός έλεγχος περπατώντας γύρω από το σύστημα κύλισης, για να δείτε αμέσως αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα. Οι ειδικοί μας μπορούν επίσης να συμβουλεύσουν τους πελάτες σχετικά με απλές τεχνικές για το πως να κάνετε βασικό οπτικό έλεγχο του συστήματος κύλισης. Αυτό μπορεί να προλάβει σοβαρά προβλήματα αναγνωρίζοντας τυχόν απόκλιση σε αρχικά στάδια.

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo

Όλα τα εξαρτήματα στο σύστημα κύλισης Volvo είναι σχεδιασμένα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθώς και να είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Όταν το σύστημα κύλισης χρειάζεται αντικατάσταση ενός εξαρτήματος, τα Γνήσια ανταλλακτικά Volvo εξασφαλίζουν ότι το Volvo σας παραμένει αυθεντικό, μεγιστοποιώντας τη λειτουργική αξιοπιστία του μηχανήματός σας. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όταν πρόκειται για την ποιότητα και την ασφάλεια με τα Γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Η προσθήκη ενός ξένου εξαρτήματος σε ένα σύστημα μπορεί να διαταράξει τις βέλτιστες επιδόσεις των μηχανημάτων, να προκαλέσει περαιτέρω ζημιές και να έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εγγύησης.

Σπουδαιότητα του συστήματος κύλισης

Το σύστημα κύλισης του εκσκαφέα κάνει τη δουλειά ενός ήρωα. Υποστηρίζει το συνολικό βάρος του μηχανήματος και υποβάλλεται συνεχώς σε βράχους και άλλα εμπόδια, όταν λειτουργεί. Πολλά από τα εξαρτήματά του είναι εκτεθειμένα σε συνεχή φθορά και καταπόνηση. Διατηρώντας το σύστημα κύλισης σε καλή κατάσταση, μπορείτε να θεωρείτε σίγουρο ότι το μηχάνημα θα λειτουργεί πάντοτε με ασφάλεια και αποδοτικά. Μπορείτε επίσης να βασίζεστε στην εγγυημένη ανώτερη απόδοση και υψηλή ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών συστήματος κύλισης Volvo. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το μηχάνημά σας ως εξαρτήματα ενός ολοκληρωμένου συστήματος και λειτουργούν άριστα με το υπόλοιπο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής συμβάλλοντας, ώστε τα έξοδα λειτουργίας κατά τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος να είναι τα ελάχιστα δυνατά.

  • Τακτικός έλεγχος από έναν τεχνικό της Volvo.
  • Ανάλυση και επιτήρηση αποθηκευμένων δεδομένων φθοράς με τη χρήση προηγμένου λογισμικού.
  • Αναφορά αποτελεσμάτων φθοράς και πρόταση της καλύτερης λύσης συντήρησης.
  • Μερική αντικατάσταση και σέρβις.
  • Προγραμματισμός επόμενου ελέγχου και σέρβις
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας