ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Services Repair

Επισκευή

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕΞΟΔΑ

Επισκευή

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν λήξει η τυπική εγγύηση του μηχανήματός σας. Διαθέτουμε μια σειρά επιλογών επισκευής για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε απρόσμενες δαπάνες επισκευών και να προστατεύσετε τα κέρδη της εταιρείας σας. 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επιλέξτε την πλήρη επισκευή γιατί μπορεί να σας προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεστε. Αυτό θα σας δώσει επιπλέον, πλήρη έλεγχο των εξόδων σας καθώς θα πληρώσετε μόνο τα ποσά που συμφωνήθηκαν κατά την έναρξη του συμβολαίου σας. Στη συνέχεια, η Volvo θα φροντίσει πλήρως το μηχάνημά σας σε περίπτωση που προκύψει βλάβη. Παρέχει κάλυψη για όλα τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην κατηγορία Εξαιρέσεις*.

*Οι Εξαιρέσεις ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος.

Επιλεγμένη επισκευή

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή δεν βλέπετε αυτήν την στιγμή την ανάγκη της επιλογής πλήρους επισκευής, υπάρχουν δύο πιο εστιασμένες επιλογές επισκευής:

  • Η επιλογή συστήματος μετάδοσης κίνησης διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος, αλλά παρέχει συνήθως κάλυψη για τον κινητήρα (και όλα τα εξαρτήματα που λιπαίνονται εντός του κινητήρα), το σύστημα μετάδοσης, τους άξονες και τα υδροστατικά συστήματα.
  • Η επιλογή Εξαρτήματα παρέχει την κάλυψη που προβλέπεται στην επιλογή συστήματος μετάδοσης κίνησης, συν μερικά βασικά εξαρτήματα όπως οι εναλλάκτες και τα πλαίσια, παρότι η κάλυψη θα διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος. Για παράδειγμα, σε εκσκαφείς περιλαμβάνει την μπούμα και τον βραχίονα.
Πρόσθετες επιλογές

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος Volvo μπορεί επίσης να προσαρμόσει την επιλογή επισκευής στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η προσθήκη της προσφοράς συντήρησης στην επιλογή επισκευής είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε τον χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας