ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Services Oil Analysis

Ανάλυση λαδιού κινητήρα

ΜΙΑ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

Ανάλυση λαδιού κινητήρα

Η ανάλυση λαδιού κινητήρα είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος διάγνωσης πιθανών προβλημάτων στο μηχάνημά σας – κάτι σαν γενική εξέταση αίματος. Λαμβάνεται δείγμα λαδιού από το μηχάνημά σας και αποστέλλεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Volvo, όπου αναλύεται για ένα ευρύ φάσμα ιχνοστοιχείων, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει διάγνωση.

Η ανάλυση λαδιού κινητήρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά σε κινητήρες, άξονες, κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά συστήματα, αλλά οι ίδιες διαδικασίες μπορούν επίσης να εφαρμοστούν στο ψυκτικό υγρό και στο καύσιμο.

Ενεργώντας με βάση τη διάγνωση, θα έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε μια μικρή επισκευή στο μηχάνημα τώρα αντί να διακινδυνεύσετε μια απρόσμενη μεγάλη επισκευή αργότερα. 

Πώς λειτουργεί;

Δειγματοληψία

Τα απαραίτητα δείγματα συγκεντρώνονται και αποστέλλονται σε ένα από τα εξειδικευμένα εργαστήρια της Volvo.

Ανάλυση

Χρησιμοποιώντας προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι ειδικοί μας αναλύουν τα δείγματα και συλλέγουν πληθώρα πληροφοριών από τις οποίες είναι σε θέση να εξάγουν συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση του μηχανήματός σας και την κρυφή κατάσταση των εξαρτημάτων του.

Διάγνωση

Εσείς θα λάβετε αμέσως ηλεκτρονικά μια λεπτομερή διάγνωση. Η διάγνωση περιλαμβάνει επίσης συστάσεις για το τι πρέπει να κάνετε.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας