ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Ανάλυση λαδιού κινητήρα

Η Ανάλυση λαδιού Volvo σας δίνει περισσότερα

Ανάλυση λαδιού κινητήρα

Με τακτική χρήση της ανάλυσης λαδιού Volvo θα λαμβάνετε μια εκτενή διάγνωση της κατάστασης του μηχανήματός σας. Η ανάλυση παρέχει πολλές πληροφορίες, π.χ. περιεκτικότητα σε νερό/ψυκτικό υγρό, ιξώδες, ρύποι και ποσότητα μεταλλικών σωματιδίων. Χάρη στις έγκαιρες προειδοποιήσεις που παρέχει η ανάλυση λαδιού κινητήρα, μπορείτε να προγραμματίσετε αλλαγές εξαρτημάτων πριν την εμφάνιση των προβλημάτων, αποφεύγοντας έτσι δαπανηρές βλάβες και χρόνους ακινητοποίησης του μηχανήματος.

Η Volvo δεν σας δίνει μόνο την ανάλυση αλλά λαμβάνετε μια εκτενή διάγνωση και πολύτιμες εξηγήσεις της ανάλυσης, καθιστώντας το ένα σημαντικό εργαλείο. Ακόμη και για την καλύτερη ανάλυση και διάγνωση τα αποτελέσματα χρειάζεται να παρουσιάζονται με τρόπο σαφή και φιλικό προς τον χρήστη. Για αυτό η Volvo έχει αναπτύξει μια μέθοδο αναφοράς, που σας δίνει ακριβείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Εμπιστευθείτε την Ανάλυση λαδιού Volvo, για να αυξήσετε τα κέρδη σας

Μεγάλος χρόνος λειτουργίας είναι το ζητούμενο, όταν θέλετε να αποκομίσετε κέρδος. Με την Ανάλυση λαδιού Volvo έχετε ένα ασυναγώνιστο εργαλείο, που καθιστά δυνατό να προγραμματίσετε συντήρηση καθώς και να μειώσετε τον κίνδυνο απρόβλεπτου χρόνου ακινητοποίησης και ακριβών επισκευών.

 Με απλά λόγια, η Ανάλυση λαδιού κινητήρα είναι ένας διεξοδικός έλεγχος "υγείας" των ζωτικών συστημάτων του μηχανήματος με ανάλυση των λαδιών στον κινητήρα, στο κιβώτιο ταχυτήτων, στο υδραυλικό σύστημα, στους άξονες και στα φρένα καθώς επίσης και του ψυκτικού και του καυσίμου κατόπιν αιτήματος. Η Ανάλυση λαδιού κινητήρα παρέχει έγκαιρες προειδοποιήσεις, που σας δίνουν χρόνο να αντικαταστήσετε εξαρτήματα, πριν να προκαλέσουν προβλήματα και επακόλουθες ζημιές.

 Μόνο τα εργαστήρια Volvo έχουν πλήρη γνώση των μηχανημάτων Volvo και μπορούν κατά συνέπεια να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και να παρέχουν προτάσεις για το πως να ενεργήσετε σύμφωνα με τα αποτελέσματα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλα εργαστήρια. Βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιούνται τακτικά αναλύσεις, για να έχετε ένα ιστορικό πολλών αναλύσεων λαδιού κινητήρα. Αυτό θα καταστήσει δυνατό για εσάς να δείτε τάσεις. 

Εύκολα, γρήγορα και ξεκάθαρα

Δειγματοληψία

ΤΑ αναγκαία δείγματα λαμβάνονται και κατόπιν αποστέλλονται σε ένα από τα εργαστήρια της Volvo.

Ανάλυση

Τα εργαστήρια Volvo διαθέτουν προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής καθώς και έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Αναλύουν τα δείγματα και συλλέγουν τεράστια ποσότητα πληροφοριών, περιεχόμενο νερού/ψυκτικού, ιξώδες, καύσιμο, ακαθαρσίες, ποσότητα μεταλλικών σωματιδίων και άλλα πολλά.

Διάγνωση

Η διεξοδική διάγνωση είναι άμεσα διαθέσιμη σε έναν ιστότοπο. Η διάγνωση παρέχει προτάσεις άμεσης δράσης, ώστε να μπορούν να αποφεύγονται κρίσιμες καταστάσεις.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

Εκτός από τη βοήθεια να προγραμματίσετε συντήρηση η Ανάλυση λαδιού Volvo μπορεί επίσης να σας δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με επισκευές. Όταν η Ανάλυση λαδιού κινητήρα υποδείξει την αιτία ενός προβλήματος, ο χρόνος επισκευής θα μειωθεί. Ελάχιστος χρόνος για αντιμετώπιση προβλημάτων σημαίνει μειωμένος χρόνος ακινητοποίησης. Μια λειτουργία του προγράμματος Ανάλυση λαδιού κινητήρα είναι ότι τα αποτελέσματα της ανάλυσης με συστάσεις ενεργειών είναι διαθέσιμα σε έναν ιστότοπο. Αυτό σας βοηθά να φροντίσετε αμέσως επείγοντα ζητήματα, πριν να υπάρξουν δαπανηρές επισκευές.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας