ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Services Maintenance

Συντήρηση

+++++++++

Συντήρηση

Η συντήρηση θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Volvo θα αναλάβει την αποτελεσματική συντήρηση των μηχανημάτων σας για λογαριασμό σας. Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα συντήρησης γύρω από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες – εστιάζοντας αρχικά στην απόδοση του εργοταξίου και διασφαλίζοντας ότι η παραγωγικότητα σας θα επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο. Μαζί με εσάς, θα συμφωνήσουμε το κόστος συντήρησης ανά μηχάνημα, ανά ημερολογιακό τρίμηνο, για τη διάρκεια της συμφωνίας – ανάλογα με τη μέθοδο που εξυπηρετεί καλύτερα εσάς.

Προγραμματίστε την πορεία σας

Το χρονοδιάγραμμα συντήρησης είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, ώστε να ανταποκρίνεται στο περιβάλλον και την εργασία που εκτελεί το μηχάνημά σας. Εξασφαλίζει ότι την πιο βολική στιγμή, με ελάχιστη διακοπή της παραγωγής σας, εκπαιδευμένοι τεχνικοί service Volvo – εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα ανταλλακτικά – θα φτάσουν στο εργοτάξιό σας για να κάνουν ό,τι χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Εξ ολοκλήρου Volvo

Φυσικά, θα χρησιμοποιηθούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά και ψυκτικά Volvo και θα γίνουν όλες οι ενημερώσεις λογισμικού. Επιπλέον, θα καταγραφούν τα πάντα, ώστε να υπάρχει ένα σαφές ιστορικό συντήρησης για μελλοντικούς ιδιοκτήτες προκειμένου να μπορέσετε να επιτύχετε την υψηλότερη υπολειμματική αξία για το μηχάνημά σας. Το χρονοδιάγραμμα συντήρησης είναι βασικό: θα συνεργαστούμε μαζί σας για να οργανώσουμε το επίπεδο υποστήριξης που χρειάζεστε από την Volvo. Επομένως, εάν μας χρειάζεστε μόνο για την προμήθεια εξαρτημάτων για μικρές εργασίες συντήρησης που θα διεκπεραιωθούν από δικούς σας τεχνικούς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συζητήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο ποιο είναι το επίπεδο εξυπηρέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έξτρα Προσθήκες

Η Volvo κατανοεί ότι οι ανάγκες σας διαφέρουν και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που μπορείτε να προσθέσετε στο χρονοδιάγραμμα συντήρησης. Στη συζήτηση με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο μπορείτε να συμφωνήσετε σε μια σειρά υπηρεσιών, όπως:

  • Διαχείριση αποβλήτων για λάδι και φίλτρα
  • Καθαρισμός μηχανήματος
  • Επιθεώρηση ασφαλείας
  • Συντήρηση παρελκόμενων
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων
  • Service κλιματιστικού
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας