ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Services Care Inspection

Επιθεώρηση συντήρησης

Παρακολουθήστε την επένδυσή σας

Επιθεώρηση συντήρησης

Η επιθεώρηση συντήρησης είναι μια διεξοδική, πρακτική, μεθοδική διαδικασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό service. Έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τυχόν προβλήματα σε ολόκληρο το αμάξωμα του μηχανήματος και να τα καταγράφει.

Σημαντικές πληροφορίες

Θα σας δοθεί μια αναφορά που περιγράφει την κατάσταση του μηχανήματος και τυχόν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής, μαζί με τις συστάσεις του τεχνικού service. Με αυτά τα δεδομένα, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε πώς να ενεργήσετε. 

Έτοιμο για το μέλλον

Αποτρέποντας τις βλάβες, η επισκευή ή η συντήρηση μπορούν να προγραμματιστούν άνετα, με ελάχιστες επιπτώσεις στον χρόνο λειτουργίας και τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, επειδή η επιθεώρηση συντήρησης χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και έξυπνα εργαλεία διάγνωσης της Volvo, το ιστορικό συντήρησης του μηχανήματος μπορεί να καταγραφεί με ακρίβεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε το μηχάνημα, καθώς το ιστορικό αναφοράς επιθεώρησης συντήρησης παρέχει ένα πολύτιμο αρχείο των εργασιών που έχουν γίνει, βοηθώντας να επιτύχετε τη βέλτιστη τιμή.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας