ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Services Volvo reman

Volvo Reman

Διατηρήστε το μηχάνημά σας αυθεντικό Volvo

Volvo Reman

Η Volvo Reman, η γκάμα υπηρεσιών ανακατασκευής μας, θα διατηρήσει το μηχάνημά σας λειτουργικό για πολλά χρόνια, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος ιδιοκτησίας και τα έξοδα λειτουργίας του μηχανήματος. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένα προϊόν, είναι η λύση

Τα μηχανήματα Volvo είναι κατασκευασμένα να λειτουργούν με την ελάχιστη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον. Τα Εργοστασιακά ανακατασκευασμένα εξαρτήματα είναι μια φυσική επέκταση αυτής της δέσμευσης. Δημιουργώντας έναν οικολογικό κύκλο - όπου παλαιά εξαρτήματα ανακαινίζονται στην ίδια κατάσταση με τα καινούργια – συμβάλλουμε στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που ωφελούν όλους. Στη Volvo πιστεύουμε ότι οι περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές είναι περισσότερο από απλά καλές για τον πλανήτη μας, είναι επιχειρηματικά καλές για τον πελάτη μας, προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς και ηρεμία. Τα Εργοστασιακά ανακατασκευασμένα εξαρτήματα έχουν μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον, αφού η πλειονότητα των ενεργοβόρων εξαρτημάτων έχουν ανακυκλωθεί.

Γρήγορη παράδοση

Μπορείτε να περιμένετε για μια επισκευή ή μια συνηθισμένη ανακαίνιση του μηχανήματός σας, όταν μπορείτε να βρείτε εργοστασιακά ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά σε άριστη κατάσταση;

Το καλό με το σύστημα ανταλλαγής είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε, για να έχετε στα χέρια σας το ίδιο ανταλλακτικό. Με την πρώτη ένδειξη προβλήματος, μπορείτε να παραγγείλετε ένα εργοστασιακά ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό από τον επίσημο έμπορο της Volvo με τον οποίο συνεργάζεστε. Εάν το εξάρτημα δεν υπάρχει ήδη στην αποθήκη του επίσημου αντιπροσώπου, το άριστα οργανωμένο δίκτυο αποστολής της Volvo θα φροντίσει να το έχετε σύντομα στη διάθεσή σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για επισκευή και μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας με ελάχιστο νεκρό χρόνο. Στη συνέχεια, στέλνετε το ελαττωματικό εξάρτημα στη Volvo Construction Equipment για ανακατασκευή.

Εγγύηση

Τα εργοστασιακά ανακατασκευασμένα εξαρτήματα με εγγύηση αυξάνουν την αξία του μηχανήματός σας. Ο πελάτης θα λαμβάνει πάντοτε ένα εξάρτημα με διάρκεια ζωής και απόδοση άμεσα συγκρίσιμη με τη διάρκεια ζωής και απόδοση ενός καινούργιου εξαρτήματος. Για τον λόγο αυτόν προσφέρουμε πάντοτε βασική εγγύηση εξαρτημάτων στα ανακατασκευασμένα εξαρτήματά μας.

Ποιότητα

Επειδή θέλουμε η διαδικασία ανακατασκευής να είναι φιλική προς το περιβάλλον και να επιτυγχάνει διατήρηση των πόρων, χρησιμοποιούμε τον ίδιο εξοπλισμό, την ίδια τεχνογνωσία και την ίδια ποιότητα όπως και κατά την κανονική διαδικασία παραγωγής. Όλα τα φθαρμένα και ελαττωματικά εξαρτήματα απορρίπτονται και αντικαθίστανται με νέα γνήσια ανταλλακτικά. Μόνον τα εγκεκριμένα εξαρτήματα γίνονται δεκτά προς ανακατασκευή.

Στη συνέχεια, οι διαστάσεις και οι ανοχές των ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων ελέγχονται το ίδιο προσεκτικά και με τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας που εφαρμόζουμε στα εργοστάσιά μας. Για αυτό μπορούμε να παρέχουμε την ίδια εγγύηση για τα εργοστασιακά ανακατασκευασμένα εξαρτήματα όπως και για τα καινούργια γνήσια εξαρτήματα.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας