ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Το καλύτερο για την επιχείρησή σας

Ισχυρές συνεργασίες
Τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης πελατών ενισχύουν τη σχέση μεταξύ αντιπροσώπου και πελάτη. Οι τακτικοί έλεγχοι σέρβις ενθαρρύνουν την επικοινωνία μεταξύ των δύο, δημιουργώντας μια μοναδική σχέση.


Έλεγχος κόστους
με το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης, η συμφωνημένη τιμή χρέωσης ανά ώρα σας βοηθά να προγραμματίσετε τις εργασίες σας, να περιορίσετε τον κίνδυνο και καθιστά πιο ανταγωνιστικές τις προσφορές σας για ανάληψη έργων.

Απερίσπαστη ενασχόληση με την επιχείρηση
Τα Συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης πελατών σάς παρέχουν ηρεμία για μια απερίσπαστη ενασχόληση με τα πλέον σημαντικά θέματα της επιχείρησής σας. Επιλέξτε τις περιοχές της επιχείρησής σας που χρειάζονται βελτίωση, ώστε να εξασφαλίσετε ορθές και ομαλές λειτουργίες στις εγκαταστάσεις σας.


Μεγιστοποίηση του δυνατού χρόνου λειτουργίας
Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί σέρβις και τα εργαλεία ανάλυσης της Volvo χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρακολουθούν τη λειτουργία και απόδοση των μηχανημάτων, διασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό χρόνο λειτουργίας. 

Αποκτήστε καλύτερη σχέση με το Volvo μηχάνημά σας!

Χτίστε μια επιτυχημένη σχέση με το Volvo μηχάνημά σας! Συμβουλές πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας. Το μυστικό είναι το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Με τέσσερα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης για να επιλέξετε, μπορείτε να βρείτε το καλύτερο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Επιλέξτε μεταξύ Χρυσού, Αργυρού, Μπλε και Λευκού.

ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το χρυσό συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης πελατών είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά μας. Αυτή η συμφωνία προσφέρει προληπτική συντήρηση, επιθεωρήσεις και απαιτούμενες επισκευές, που διεξάγονται από εκπαιδευμένους τεχνικούς service της Volvo. Ο επίσημος αντιπρόσωπος πραγματοποιεί τις ίδιες εργασίες που προβλέπει το μπλε συμβόλαιο συν την επισκευή όλων των εξαρτημάτων, έτσι ώστε να καλύπτονται οι υψηλές απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την παραγωγικότητα και τη διαθεσιμότητα του μηχανήματος.

ΑΡΓΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το αργυρό συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης πελατών προσφέρει τις ίδιες ενέργειες με ένα μπλε συμβόλαιο, καθώς και τη διεξαγωγή επισκευών σε επιλεγμένα εξαρτήματα. 

ΜΠΛΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το μπλε συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης παρέχει προληπτική συντήρηση και τεχνικούς ελέγχους. Μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν εργαλεία και υπηρεσίες ανάλυσης όπως το CareTrack, η ανάλυση λαδιού Volvo και η ανάλυση MATRIS, για να παρακολουθείτε το μηχάνημά σας. 

ΛΕΥΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το λευκό συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνει τακτικούς τεχνικούς ελέγχους από καταρτισμένους τεχνικούς service της Volvo σε όλα τα ζωτικής σημασίας εξαρτήματα και λειτουργίες του μηχανήματος.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας