ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Γνήσια φθαρτά εξαρτήματα Volvo

Η Volvo προσφέρει μια πλήρη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών για εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά, κατασκευασμένα και δοκιμασμένα για να διασφαλίζεται η κάλυψη των υψηλότερων προσδοκιών σας, για κάθε εφαρμογή.Προκειμένου το μηχάνημά σας να διατηρείται σε τέλεια κατάσταση, η Volvo προσφέρει ανταλλακτικά για την ομαλή λειτουργία του, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Επιλέξτε από ανταλλακτικά για εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά, όπως το σύστημα κύλισης, εύκαμπτους σωλήνες ή σύστημα δοντιών Volvo, ώστε το μηχάνημά σας να συνεχίζει να λειτουργεί σαν καινούργιο. Αυτά τα εξαρτήματα έχουν υποβληθεί στις πιο απαιτητικές δοκιμές, για να μπορούν να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες καταπόνησης. Ο σχεδιασμός μας και η επιλογή υλικών εγγυώνται εξαιρετικές επιδόσεις.

Λύσεις πελατών

Επισκόπηση των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε για την υποστήριξη της επιχείρησής σας κατά την κατοχή του μηχανήματος – ώστε να παραμένει κερδοφόρος κάθε χρόνο.

Σύστημα δοντιών Volvo

συντηρήστε το

Το σύστημα δοντιών Volvo σάς εξασφαλίζει βελτιστοποιημένα μεγάλα μεσοδιαστήματα αλλαγών, υψηλή παραγωγικότητα και κερδοφορία.

Η Volvo προσφέρει εξειδικευμένα πατενταρισμένα δόντια και αντάπτορες για όλους τους τύπους εφαρμογών. Εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που μειώνουν το συνολικό σας κόστος ιδιοκτησίας και μεγιστοποιούν την απόδοση του μηχανήματός σας.

Τοποθετείται εύκολα
Η κάθετη διάταξη ασφάλισης καθιστά την τοποθέτηση και την αφαίρεσή του εύκολη και γρήγορη. Είναι πλήρως ενσωματωμένο στο σώμα του αντάπτορα για προστασία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα δόντια Volvo αντέχουν σε υψηλά επίπεδα τάσεων
Με τέλεια εφαρμογή δοντιού και αντάπτορα και μεγάλες επιφάνειες σταθεροποίησης, έχετε ένα στιβαρό συγκρότημα που αντέχει σε υψηλά επίπεδα δυνάμεων και τάσεων.

Αυτοτροχιζόμενο
Η δυνατότητα αυτόματου τροχίσματος και το στρατηγικά τοποθετημένο υλικό τριβής εξασφαλίζει στο σύστημα δοντιών μέγιστη διάρκεια ζωής με σταθερή απόδοση.

Ανθεκτικότητα
Η επιφάνεια επαφής δοντιού και αντάπτορα σχηματίζει οξεία γωνία, πράγμα που αυξάνει σημαντικά την αντοχή των δοντιών στις μετωπικές δυνάμεις και μειώνει τον κίνδυνο ανοίγματος της σύνδεσης δοντιών-αντάπτορα.

Γνήσια ανταλλακτικά συστήματος κύλισης Volvo

Ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές σας προσδοκίες

Η πλήρης γκάμα ανταλλακτικών του συστήματος κύλισης της Volvo κατασκευάζεται και υποβάλλεται σε δοκιμές για να διασφαλιστούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Ώθηση στα άκρα
Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης υποβάλλονται σε εκτενείς δοκιμές για να μπορούν να αντέξουν σε ακραία και συνεχή καταπόνηση.

Σχεδιασμένα ειδικά για τη Volvo Construction Equipment
Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης Volvo σας παρέχουν ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία, μακρά και παραγωγική διάρκεια λειτουργικής ζωής και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Ερπύστριες Volvo από καουτσούκ

  • Κατασκευάζονται σε συνδυασμό με τα μηχανήματα δομικών έργων Volvo
  • Πληρούν τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας

Ανταλλακτικά συστήματος κύλισης Volvo

Δείτε τα αποτελέσματα των απαιτητικών δοκιμών στις καδένες ερπύστριας και τους κάτω κυλίνδρους της Volvo! Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης Volvo παρέχουν ποιότητα και ανθεκτικότητα που μπορείτε να βασιστείτε.

Βιδωτά ελαστικά προστατευτικά Volvo

Αυξήστε την ευελιξία σας

Το σύστημα βιδωτών ελαστικών προστατευτικών Volvo για ερπυστριοφόρους εκσκαφείς είναι η ιδανική λύση για την αύξηση της ευελιξίας του μηχανήματος. Είναι μια οικονομική λύση που επιτρέπει στο μηχάνημα να περνά εύκολα από περιοχές εντός δρόμου σε περιοχές εκτός δρόμου χωρίς να προκαλεί ζημιά στην επιφάνεια.

Ευελιξία
Το μηχάνημα μπορεί εύκολα να περνά από περιοχές εντός δρόμου σε περιοχές εκτός δρόμου και εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από δύο μηχανήματα σε ένα. Τα ελαστικά προστατευτικά παρέχουν πλήρη προστασία στην επιφάνεια του εδάφους και αφαιρούνται εύκολα όταν χρειάζεται πλήρης πρόσφυση.

Μεγάλη αντοχή
Κατασκευασμένα από πανίσχυρο μείγμα ελαστικού για μείωση της φθοράς, τα προστατευτικά διαθέτουν μια χαλύβδινη πλάκα με ανθεκτικό ελαστικό εξωτερικό και μια ελαστική επένδυση που βοηθά στη μείωση του θορύβου και των κραδασμών.

Διαθεσιμότητα
Το σύστημα ελαστικών προστατευτικών διατίθεται ως εξάρτημα τοποθετημένο από το εργοστάσιο και μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Volvo. Το aftermarket κιτ περιλαμβάνει το προστατευτικό και το πέδιλο.

Οικονομία
Η αντικατάσταση μεμονωμένων ελαστικών προστατευτικών εάν και εφόσον είναι απαραίτητο είναι οικονομική και αποτελεί εύκολο τρόπο συντήρησης του συστήματος ερπυστριών ενός εκσκαφέα.

Ρυθμιζόμενοι πείροι Volvo

Μια λύση απέναντι στη φθορά

Είναι η τέλεια λύση όταν η φθορά στον εξοπλισμό σας προκαλεί τζόγο στα σημεία προσάρτησης και οι οπές έχουν φθαρεί.

Μια μόνιμη λύση για μια οικονομική και μακράς διάρκειας λειτουργία
Όταν το μηχάνημά σας ξεκινά να εμφανίζει σημάδια φθοράς, τα μπουλόνια επέκτασης Volvo είναι η ιδανική λύση.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση (συχνά επιτόπια)
Τα μπουλόνια επέκτασης Volvo διαθέτουν δύο χιτώνια επέκτασης, τα οποία καλύπτουν το κενό και συνδέουν τις οπές σύνδεσης.

Με τα μπουλόνια επέκτασης δεν απαιτείται επιδιόρθωση ή ανακατασκευή του μηχανήματος.

Διαθέσιμο για μια μεγάλη σειρά προϊόντων.

Κάθε εξάρτημα μετράει!

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Γνωρίζετε τι χρειάζεστε;

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε ένα αίτημα