ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Γνήσια φθαρτά εξαρτήματα Volvo

Η Volvo προσφέρει μια πλήρη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών για εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά, κατασκευασμένα και δοκιμασμένα για να διασφαλίζεται η κάλυψη των υψηλότερων προσδοκιών σας, για κάθε εφαρμογή.Προκειμένου το μηχάνημά σας να διατηρείται σε τέλεια κατάσταση, η Volvo προσφέρει ανταλλακτικά για την ομαλή λειτουργία του, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Επιλέξτε από ανταλλακτικά για εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά, όπως το σύστημα κύλισης, εύκαμπτους σωλήνες ή σύστημα δοντιών Volvo, ώστε το μηχάνημά σας να συνεχίζει να λειτουργεί σαν καινούργιο. Αυτά τα εξαρτήματα έχουν υποβληθεί στις πιο απαιτητικές δοκιμές, για να μπορούν να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες καταπόνησης. Ο σχεδιασμός μας και η επιλογή υλικών εγγυώνται εξαιρετικές επιδόσεις.

Λύσεις πελατών

Επισκόπηση των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε για την υποστήριξη της επιχείρησής σας κατά την κατοχή του μηχανήματος – ώστε να παραμένει κερδοφόρος κάθε χρόνο.

Σύστημα δοντιών Volvo

Δεν θα ζητούσατε ποτέ από έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης να παίξει με λάθος παπούτσια, οπότε γιατί να κάνετε κάτι τέτοιο με τον κάδο του μηχανήματός σας; Μην κάνετε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και επιλέξτε το σύστημα δοντιών Volvo, την καλύτερη επιλογή για κάδους Volvo.

Μεγιστοποιήστε την κερδοφορία σας

Χαμηλότερο κόστος συντήρησης, μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας

  • Μικρότερη φθορά του κάδου
  • Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα καυσίμων

  • Υψηλότερη πλήρωση κάδου
  • Εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης
Δόντια υψηλών επιδόσεων, νέας γενιάς για μηχανήματα μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους

Το νέας γενιάς σύστημα δοντιών της Volvo προσφέρει ασυναγώνιστα επίπεδα απόδοσης και χρόνου λειτουργίας, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Volvo μηχάνημά σας. Βασιζόμενοι σε δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας, βελτιστοποιήσαμε το δοκιμασμένο μας σύστημα δοντιών ώστε να σκάβει γρηγορότερα και να παραμένει αιχμηρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γρήγορη, εύκολη και ασφαλής εγκατάσταση

Με το νέο σύστημα ασφάλισης της Volvo μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να αλλάξετε δόντια σε λίγα λεπτά, πράγμα που βοηθά στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Το εξάρτημα συγκράτησης και το δόντι συναρμολογούνται και παρέχονται μαζί και δεν απαιτείται αντικατάσταση ελατηρίων κατά τη διάρκεια ζωής του δοντιού. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα λειτουργεί με έναν επαναχρησιμοποιούμενο πείρο ασφάλισης, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές.

Το νέας γενιάς σύστημα δοντιών της Volvo είναι πράγματι μια λύση που δεν απαιτεί σφυρί ή ειδικό εργαλείο κατά την εγκατάσταση ή την αλλαγή δοντιών, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Τοποθετήστε, ωθήστε και περιστρέψτε... τόσο εύκολο είναι να το εγκαταστήσετε!

Γνήσια ανταλλακτικά συστήματος κύλισης Volvo

Ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές σας προσδοκίες

Η πλήρης γκάμα ανταλλακτικών του συστήματος κύλισης της Volvo κατασκευάζεται και υποβάλλεται σε δοκιμές για να διασφαλιστούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Ώθηση στα άκρα
Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης υποβάλλονται σε εκτενείς δοκιμές για να μπορούν να αντέξουν σε ακραία και συνεχή καταπόνηση.

Σχεδιασμένα ειδικά για τη Volvo Construction Equipment
Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης Volvo σας παρέχουν ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία, μακρά και παραγωγική διάρκεια λειτουργικής ζωής και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Ερπύστριες Volvo από καουτσούκ

  • Κατασκευάζονται σε συνδυασμό με τα μηχανήματα δομικών έργων Volvo
  • Πληρούν τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας

Ανταλλακτικά συστήματος κύλισης Volvo

Δείτε τα αποτελέσματα των απαιτητικών δοκιμών στις καδένες ερπύστριας και τους κάτω κυλίνδρους της Volvo! Τα ανταλλακτικά του συστήματος κύλισης Volvo παρέχουν ποιότητα και ανθεκτικότητα που μπορείτε να βασιστείτε.

Βιδωτά ελαστικά προστατευτικά Volvo

Αυξήστε την ευελιξία σας

Το σύστημα βιδωτών ελαστικών προστατευτικών Volvo για ερπυστριοφόρους εκσκαφείς είναι η ιδανική λύση για την αύξηση της ευελιξίας του μηχανήματος. Είναι μια οικονομική λύση που επιτρέπει στο μηχάνημα να περνά εύκολα από περιοχές εντός δρόμου σε περιοχές εκτός δρόμου χωρίς να προκαλεί ζημιά στην επιφάνεια.

Ευελιξία
Το μηχάνημα μπορεί εύκολα να περνά από περιοχές εντός δρόμου σε περιοχές εκτός δρόμου και εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από δύο μηχανήματα σε ένα. Τα ελαστικά προστατευτικά παρέχουν πλήρη προστασία στην επιφάνεια του εδάφους και αφαιρούνται εύκολα όταν χρειάζεται πλήρης πρόσφυση.

Μεγάλη αντοχή
Κατασκευασμένα από πανίσχυρο μείγμα ελαστικού για μείωση της φθοράς, τα προστατευτικά διαθέτουν μια χαλύβδινη πλάκα με ανθεκτικό ελαστικό εξωτερικό και μια ελαστική επένδυση που βοηθά στη μείωση του θορύβου και των κραδασμών.

Διαθεσιμότητα
Το σύστημα ελαστικών προστατευτικών διατίθεται ως εξάρτημα τοποθετημένο από το εργοστάσιο και μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Volvo. Το aftermarket κιτ περιλαμβάνει το προστατευτικό και το πέδιλο.

Οικονομία
Η αντικατάσταση μεμονωμένων ελαστικών προστατευτικών εάν και εφόσον είναι απαραίτητο είναι οικονομική και αποτελεί εύκολο τρόπο συντήρησης του συστήματος ερπυστριών ενός εκσκαφέα.

Ρυθμιζόμενοι πείροι Volvo

Μια λύση απέναντι στη φθορά

Είναι η τέλεια λύση όταν η φθορά στον εξοπλισμό σας προκαλεί τζόγο στα σημεία προσάρτησης και οι οπές έχουν φθαρεί.

Μια μόνιμη λύση για μια οικονομική και μακράς διάρκειας λειτουργία
Όταν το μηχάνημά σας ξεκινά να εμφανίζει σημάδια φθοράς, τα μπουλόνια επέκτασης Volvo είναι η ιδανική λύση.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση (συχνά επιτόπια)
Τα μπουλόνια επέκτασης Volvo διαθέτουν δύο χιτώνια επέκτασης, τα οποία καλύπτουν το κενό και συνδέουν τις οπές σύνδεσης.

Με τα μπουλόνια επέκτασης δεν απαιτείται επιδιόρθωση ή ανακατασκευή του μηχανήματος.

Διαθέσιμο για μια μεγάλη σειρά προϊόντων.

Κάθε εξάρτημα μετράει!

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Γνωρίζετε τι χρειάζεστε;

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε ένα αίτημα