ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
ανταλλακτικά και επισκευή volvo

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo

Επιστρέψτε στην εργασία σας

Τα ανταλλακτικά Volvo είναι μια οικονομική λύση, που προσφέρει νέα διάρκεια ζωής σε ένα σκληρά εργαζόμενο μηχάνημα.

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo

Τα ανταλλακτικά Volvo είναι μια οικονομική λύση, που προσφέρει νέα διάρκεια ζωής σε ένα σκληρά εργαζόμενο μηχάνημα. Η Volvo προσφέρει το Volvo Reman, ανακατασκευασμένα εξαρτήματα και υπηρεσίες ανταλλαγής που παρέχονται σε πλήρη αρμονία με το μηχάνημά σας, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα και την παραγωγικότητα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο μηχάνημα.

Η Volvo διαθέτει τα κατάλληλα ανταλλακτικά και λύσεις για το μηχάνημά σας. Το παγκόσμιο δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων μας διασφαλίζει ότι γνήσια ανταλλακτικά Volvo είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή, οπουδήποτε - ελαχιστοποιώντας τον χρόνο ακινητοποίησης του μηχανήματος, ώστε το μηχάνημά σας να είναι έτοιμο για εκτέλεση όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Κάθε εξάρτημα μετράει!

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Volvo Reman

Υπηρεσίες ανακατασκευής

Η Volvo Reman είναι μια σειρά από υπηρεσίες ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων, που παρέχουν την ίδια υψηλή ποιότητα και μαρκά διάρκεια λειτουργικής ζωής όπως τα καινούργια εξαρτήματα της Volvo, αλλά σε χαμηλότερη τιμή.

Η Volvo Reman περιλαμβάνει:

Εργοστασιακά ανακατασκευασμένα εξαρτήματα
Συμπεριλαμβάνονται κινητήρες, στροβιλοσυμπιεστές, διαφορικά, ψυγεία κινητήρων και υδραυλικές αντλίες. Το παλιό σας εξάρτημα αποστέλλεται στις εγκαταστάσεις μας ανακατασκευής όπου αποκτά νέα ζωή.

Εξαρτήματα για κλασικά μηχανήματα
Για μηχανήματα ηλικίας δέκα ετών και πάνω, η Volvo CE παρέχει εκτενώς ανανεωμένα εξαρτήματα τα οποία έχουν καθαριστεί προσεκτικά και υποβληθεί σε δοκιμές ποιότητας και αξιοπιστίας.

Υπηρεσίες ανταλλαγής
Τα φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου (DPF) είναι τα πρώτα εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας για υπηρεσίες ανταλλαγής Τα βουλωμένα φίλτρα μπορούν να ανταλλαχθούν με φίλτρο Volvo Reman που έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι αποδίδει τουλάχιστον στο 95% των δυνατοτήτων ενός καινούργιου φίλτρου, αλλά με πολύ χαμηλότερο κόστος. Φροντίστε το μηχάνημά σας να παραμείνει ένα Volvo και μεριμνήστε για το περιβάλλον δίνοντας νέα ζωή σε παλιά εξαρτήματα. 

Volvo Reman

Δώστε νέα ζωή στο μηχάνημά σας! Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της Volvo Reman - Ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Γνωρίζετε τι χρειάζεστε;

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε ένα αίτημα