ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
ανταλλακτικά και συντήρηση volvo

Γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης Volvo

Συντηρήστε το

Ακολουθήστε το πρόγραμμα συντήρησης του μηχανήματός σας με ανταλλακτικά συντήρησης, για να διασφαλίσετε την παραγωγικότητα και διαθεσιμότητα.

Γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης Volvo

Για να διατηρείτε το μηχάνημά σας σε άριστη κατάσταση, η Volvo προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων, λιπαντικών, χημικών, μπαταριών και κιτ επισκευών.Ακολουθήστε το πρόγραμμα συντήρησης του μηχανήματός σας για να διασφαλίσετε παραγωγικότητα και διαθεσιμότητα, για ηρεμία και μακρά διάρκεια ζωής.

Κάθε εξάρτημα μετράει!

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Γνήσια φίλτρα Volvo

Απόλυτη παραγωγικότητα

Τα γνήσια φίλτρα Volvo καθαρίζουν τα υγρά και τον αέρα από ρύπους και ακαθαρσίες. Είναι σχεδιασμένα ειδικά για να αυξάνουν την παραγωγικότητα, την κερδοφορία και την ασφάλεια του εξοπλισμού κατασκευών σας Volvo.

Εργασία σε απαιτητικές συνθήκες
Τα γνήσια φίλτρα Volvo διαθέτουν:

  • Υψηλή ικανότητα καθαρισμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κινητήρα, της μετάδοσης και του υδραυλικού συστήματος.
  • Υψηλή ικανότητα κατακράτησης ακαθαρσιών που προσφέρει μεγάλα διαστήματα αλλαγών, χωρίς μειωμένη λειτουργία.
  • Στοιχεία φίλτρων υψηλής ποιότητας.
  • Σταθερό αντιδιαβρωτικό περίβλημα.

Συντήρηση
Φροντίστε να αντικαταστήσετε τα φίλτρα σας στα συνιστώμενα διαστήματα αλλαγής, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόωρης επισκευής ή αντικατάστασης. 

Κιτ επισκευών volvo

Κιτ επισκευών όλα-σε-ένα

Τα Κιτ επισκευών Volvo περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και εργαλεία για επιτόπιες επισκευές, συντήρηση και σέρβις, για την αποφυγή περιττού χρόνου ακινητοποίησης του μηχανήματος.

Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος
Ένα Κιτ επισκευών είναι πιο οικονομικό από την αγορά κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά και δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσετε χρόνο αναζητώντας ανταλλακτικά ή περιμένοντας για το σέρβις.

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Τα κιτ επισκευών Volvo αποτελούνται από γνήσια ανταλλακτικά Volvo, τα οποία χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα που θα περιμένατε και περιέχουν πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν:

  • Κιτ επισκευών και γενικών επισκευών: Η γρήγορη, ασφαλής και ολοκληρωμένη λύση για επισκευές και γενικές επισκευές.
  • Τα κιτ συντήρησης αποτελούνται από κιτ φίλτρων: Εδώ θα βρείτε τα συνιστώμενα φίλτρα για αλλαγή σε κάθε διάστημα σέρβις.
  • Κιτ διαθεσιμότητας: Γρήγορη και επιτόπια επισκευή του μηχανήματός σας

Λιπαντικά volvo

Προστασία από τη φθορά

Τα λιπαντικά Volvo αναπτύσσονται συγκεκριμένα για την υποστήριξη των επιδόσεων του μηχανήματος σας Volvo, με τους εξής τρόπους:

  • Προστατεύουν από τη φθορά και επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά
  • Μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και λαδιού

Η γκάμα των λαδιών κινητήρα, υδραυλικών λαδιών και των λαδιών άξονα και συστήματος μετάδοσης ταιριάζουν ειδικά στα εξαρτήματα του μηχανήματός σας. Η σειρά γράσων μας έχει αναπτυχθεί προσεκτικά με σκοπό να αποτρέπει την περιττή φθορά.

Μειώνει τον κίνδυνο δαπανηρής ζημιάς και επιπλέον χρόνου ακινητοποίησης του μηχανήματος
Χρησιμοποιώντας την ανάλυση λαδιού Volvo*, λαμβάνετε έναν πλήρη διαγνωστικό έλεγχο της κατάστασης του μηχανήματος.

*Μη διαθέσιμο ακόμα σε όλες τις αγορές

Γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης Volvo - Ειδικός στα λιπαντικά

Ο Δρ. Donald McCarthy, Ειδικός λιπαντικών της Volvo, εξηγεί με βάση την πείρα του ποια είναι τα οφέλη των πελατών που χρησιμοποιούν γνήσια λιπαντικά Volvo και ποιος είναι ο κίνδυνος αν ο πελάτης δεν τα χρησιμοποιεί.

Γνήσιες μπαταρίες Volvo

Ισχύς που καλύπτει τις ανάγκες σας

Οι γνήσιες μπαταρίες Volvo από τη Volvo Construction Equipment διαθέτουν αρκετή ισχύ για να ικανοποιήσουν και υπερβούν τις ανάγκες σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε πραγματικά απαιτητικές καταστάσεις και συνθήκες.

Ισχύς εκκίνησης
Ο μοναδικός σχεδιασμός των διαχωριστικών πλακών των στοιχείων τους βοηθά στη μείωση της πτώσης της τάσης υπό φορτίο, παράγοντας πάνω από 25% περισσότερη ισχύ εκκίνησης σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες εκκίνησης.

Γρήγορη επαναφόρτιση
Το ίδιο ειδικό κράμα μολύβδου-ασβεστίου επιτρέπει στη μπαταρία να επιτύχει βέλτιστη ισχύ σε λιγότερο χρόνο, σε σχέση με εναλλακτικές μπαταρίες.

Μακράς διάρκειας
Κατά μέσο όρο, μια γνήσια μπαταρία Volvo θα έχει 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλες μπαταρίες.

Ασφαλής χειρισμός
Το περίβλημα μιας γνήσιας μπαταρίας της Volvo είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και 100% στεγανό υπό κανονικές συνθήκες χρήσης.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
Η παραγωγή γνήσιων μπαταριών της Volvo γίνεται με τη μέγιστη φροντίδα για τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

AdBlue®

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητά σας

Οι κινητήρες σταδίου IV της Volvo Construction Equipment χρησιμοποιούν AdBlue® σε συνδυασμό με τεχνολογία επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) για τη μείωση των εκπομπών ρύπων. 

Βελτιστοποίηση της μείωσης κόστους
Η λύση AdBlue® εξασφαλισμένης ποιότητας αποτρέπει τα περιττά έξοδα και τους χρόνους ακινητοποίησης του μηχανήματος, διασφαλίζοντας την προστασία των εξαρτημάτων του μηχανήματος, βελτιστοποιώντας εξοικονόμηση καυσίμου και ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές.

Παραγγελία μέσω του επίσημου αντιπροσώπου Volvo της περιοχής σας
Η λύση είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές ποσότητας, ώστε να ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες και προσφέρεται συλλογή ή διανομή απευθείας στο εργοτάξιό σας.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Γνωρίζετε τι χρειάζεστε;

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε ένα αίτημα