ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Εξαρτήματα ποιότητας

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo προσφέρουν μέγιστη ποιότητα και εγγυημένη απόδοση στο μηχάνημα Volvo που χρησιμοποιείτε. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Χρησιμοποιήστε μόνο εξαρτήματα και προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και εγκριθεί ειδικά για βέλτιστη λειτουργία - αυτό είναι το κλειδί για τη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας και λειτουργίας του μηχανήματος. Η παροχή εξαρτημάτων ποιότητας της Volvo περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και επιλογών σέρβις για μακρά απόδοση και μεγάλο κύκλο λειτουργικής ζωής.

Κάθε εξάρτημα μετράει!

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο επωφελείστε από το μηχάνημά σας Volvo. Κάθε εξάρτημα είναι σημαντικό για διαθεσιμότητα και απόδοση. Ποιος ο λόγος να ρισκάρετε;

Λύσεις πελατών

Επισκόπηση των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε για την υποστήριξη της επιχείρησής σας κατά την κατοχή του μηχανήματος – ώστε να παραμένει κερδοφόρος κάθε χρόνο.

Ειδήσεις

Τα τελευταία νέα για τα εξαρτήματα Volvo

Το σύστημα δοντιών νέας γενιάς της Volvo δίνει τροφή στους κάδους

Προοριζόμενο για τους μεγαλύτερους εκσκαφείς και ελαστικοφόρους φορτωτές της Volvo, το σύστημα δοντιών Volvo νέας γενιάς προσφέρει υψηλότερη δύναμη διείσδυσης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και...

Η σειρά Volvo Assist παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά στην έκθεση Intermat 2018

Η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει την πλήρη γκάμα λύσεων Volvo Assist, που υποστηρίζεται από την τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα Volvo Co-Pilot, με οθόνη εντός του οχήματος.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Γνωρίζετε τι χρειάζεστε;

Θέλετε να παραγγείλετε ανταλλακτικά; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε ένα αίτημα