ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
παρελκόμενα volvo υδραυλικός εκσκαφέας

Υδραυλικές σφύρες

Σπάζοντας τα ρεκόρ

Σταθερή ισχύς, ανθεκτικότητα και δύναμη θραύσης

Όποιο και αν είναι το εκάστοτε έργο, οι υδραυλικές σφύρες Volvo έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με εξαιρετική ενέργεια κρούσης, έλεγχο δύο ταχυτήτων και εκτεταμένη σειρά διαθέσιμων εργαλείων, οι σφύρες της Volvo παρέχουν ευελιξία και εξατομικευμένη λύση για κάθε εφαρμογή. Κάθε λεπτομέρεια της σφύρας Volvo έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί αρμονικά με το Volvo μηχάνημα σας. Επιπλέον, οι σφύρες μας παρέχονται ως όλα-σε-ένα πακέτο, καθώς περιλαμβάνουν εύκαμπτους σωλήνες, βάσεις στήριξης και εργαλεία της επιλογής σας – ώστε να μπορείτε να στρωθείτε αμέσως στη δουλειά.

Οι σφύρες της Volvo υποστηρίζονται από την αξιοπιστία και υποστήριξη της επωνυμίας Volvo και του δικτύου επίσημων αντιπροσώπων. Οι σφύρες και οι φορείς πωλούνται και επισκευάζονται μέσω του επίσημου αντιπροσώπου Volvo της περιοχής σας και παρέχονται με μια αξιόπιστη εγγύηση κατασκευαστή. Χάρη στο πλήρες δίκτυο τεχνικών Volvo, ανταλλακτικών, εργαλείων, εργαστηρίων και αντιπροσώπων, αισθάνεστε πλήρη υποστήριξη.

Υδραυλικές σφύρες Volvo - Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος

Βίντεο που παρουσιάζει την γκάμα υδραυλικών σφυρών για εκσκαφείς της Volvo Construction Equipment. Αυτά τα ανθεκτικά παρελκόμενα έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν σε πλήρη αρμονία με τους εκσκαφείς Volvo - στα συγκεκριμένα περιβάλλοντα και εφαρμογές.

Μικρός εκσκαφέας

Από τον σχεδιασμό των εξαρτημάτων έως την τέλεια ισορροπία βάρους και ισχύος, κάθε λεπτομέρεια στις σφύρες της Volvo έχει κατασκευαστεί ώστε να λειτουργεί αρμονικά με τον μικρό Volvo εκσκαφέα.

Μάθετε περισσότερα για τις υδραυλικές σφύρες
Ερπυστριοφόρος εκσκαφέας

Ισχύς, απόδοση και ευελιξία. Όποιο και αν είναι το εκάστοτε έργο, οι υδραυλικές σφύρες Volvo έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επισκόπηση υδραυλικών σφυρών
Ελαστικοφόρος Εκσκαφέας

Κατασκευασμένες με γνώμονα τη σκληρή δουλειά, με την υδραυλική σφύρα της Volvo, μπορείτε να αναλάβετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να παραμείνετε πιο παραγωγικοί – για περισσότερο.

Επισκόπηση υδραυλικών σφυρών
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία