ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
παρελκόμενα volvo υδραυλικός εκσκαφέας

Υδραυλικές σφύρες

Σπάζοντας τα ρεκόρ

Σταθερή ισχύς, ανθεκτικότητα και δύναμη θραύσης

Για τη διάτρηση διάφορων απαιτητικών υλικών, οι υδραυλικές σφύρες της Volvo παρέχουν σταθερή ισχύ, ανθεκτικότητα και δύναμη θραύσης. Κάθε χτύπημα αποδίδεται με την ίδια βέλτιστη ισχύ με το προηγούμενο. Προσφέροντας μια σειρά υδραυλικών σφυρών για όλα τα ισχύοντα προϊόντα Volvo, αλλά και συμβατότητα με ανταγωνιστικά μηχανήματα, οι σφύρες Volvo αποτελούν την κορυφαία επιλογή για να προσθέσετε στον στόλο σας (ιδιόκτητο ή μισθωτό).

Οι σφύρες Volvo υποστηρίζονται από την αξιοπιστία και υποστήριξη της επωνυμίας Volvo και του δικτύου επίσημων αντιπροσώπων. Οι σφύρες και οι φορείς πωλούνται και επισκευάζονται μέσω του επίσημου αντιπροσώπου Volvo της περιοχής σας και παρέχονται με μια αξιόπιστη εγγύηση κατασκευαστή. Χάρη στο πλήρες δίκτυο τεχνικών Volvo, ανταλλακτικών, εργαλείων, εργαστηρίων και αντιπροσώπων, αισθάνεστε πλήρη υποστήριξη.

Υδραυλικές σφύρες Volvo - Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος

Βίντεο που παρουσιάζει την γκάμα υδραυλικών σφυρών για εκσκαφείς της Volvo Construction Equipment. Αυτά τα ανθεκτικά παρελκόμενα έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν σε πλήρη αρμονία με τους εκσκαφείς Volvo - στα συγκεκριμένα περιβάλλοντα και εφαρμογές.

Μικρός εκσκαφέας

Αλλάξτε παρελκόμενα ευκολότερα για εργασία με πολλαπλές εφαρμογές! Κάθε σφύρα της Volvo παρέχεται με δυνατότητα επιλογής βάσης για την τοποθέτηση οποιουδήποτε συστήματος ταχυσυνδέσμου της Volvo.

Επισκόπηση υδραυλικών σφυρών
Ερπυστριοφόρος εκσκαφέας

Η σταθερή συχνότητα κρούσης και ισχύς διασφαλίζει την παραγωγικότητα σε κάθε εργοτάξιο. Ταιριάξτε το Volvo σας με το Volvo σας!

Επισκόπηση υδραυλικών σφυρών
Ελαστικοφόρος Εκσκαφέας

Η σταθερή συχνότητα κρούσης και ισχύς διασφαλίζει την παραγωγικότητα σε κάθε εργοτάξιο. Ταιριάξτε το Volvo σας με το Volvo σας!

Επισκόπηση υδραυλικών σφυρών
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία