ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Πλάκες διάστρωσης ABG

Αυτό που χρειάζεστε για να γίνει η δουλειά σωστά

Αποδεδειγμένη ευελιξία και αποτελεσματικότητα σε όλο τον κόσμο

Η Volvo παρέχει διάφορες πλάκες διάστρωσης για τους διαστρωτήρες ασφάλτου, που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη. Με την προηγμένη πλάκα διάστρωσης υψηλής πυκνότητας DuoTamp, επιτυγχάνονται υψηλά επίπεδα συμπύκνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται ή ακόμη και να καταργείται εντελώς η ανάγκη περιστροφών. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφη συμπύκνωση και βέλτιστη ομαλότητα οδοστρωσίας.

Μηχανικές πλάκες διάστρωσης

Οι σταθεροί πήχεις επιπέδωσης της Volvo για διαστρωτήρες ασφάλτου ABG είναι συνδυασμός δονητικών πήχεων και πήχεων συμπύκνωσης με βασικό πλάτος 2,50 m ή 3,00 m. Διατίθενται είτε με σύστημα μονής συμπύκνωσης είτε με σύστημα διπλής συμπύκνωσης. Η επιλογή μεταβλητού πλάτους παρέχει στον χειριστή τη δυνατότητα να προεπιλέξει το πλάτος συμπύκνωσης ανάλογα με το υλικό οδοστρωσίας και τις συνθήκες του εργοταξίου. Το σύστημα δόνησης ενισχύει τη συμπύκνωση και βελτιώνει την υφή της επιφάνειας, ιδιαίτερα κατά το στρώσιμο τάπητα κυκλοφορίας.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Πλάκες διάστρωσης variomatic

Η Volvo παρέχει διάφορες πλάκες διάστρωσης για τους διαστρωτήρες ασφάλτου, που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη. Με την προηγμένη πλάκα διάστρωσης υψηλής πυκνότητας DuoTamp, επιτυγχάνονται υψηλά επίπεδα συμπύκνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται ή ακόμη και να καταργείται εντελώς η ανάγκη περιστροφών. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφη συμπύκνωση και βέλτιστη ομαλότητα οδοστρωσίας. Οι πλάκες διάστρωσης Variomatic επεκτείνονται εύκολα στο διπλάσιο του βασικού τους πλάτους, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετικά ευέλικτες.

Επισκόπηση εξαρτημάτων
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία