ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
παρελκόμενα volvo εκσκαφέας excav

Παρελκόμενα

Διατηρήστε την αυθεντικότητα ενός Volvo

Πιθανώς επιλέξατε τη Volvo καθώς θέλατε το καλύτερο δυνατό. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με το λιγότερο όταν επιλέγετε παρελκόμενα; Μόνο με τα παρελκόμενα Volvo έχετε στη διάθεσή σας αυτά που ψάχνατε όταν αγοράζατε Volvo για πρώτη φορά.

Το μηχάνημα Volvo σας αξίζει μόνο το καλύτερο

Για κάθε εργασία χρειάζεται και διαφορετικό παρελκόμενο και, επειδή η Volvo είναι ο κατασκευαστής με την πιο πλήρη γκάμα παρελκομένων, μπορείτε να εξοπλίσετε το Volvo σας με παρελκόμενα που, όχι μόνο δικαιώνουν το μηχάνημά σας στο έπακρο, αλλά και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και τις συνθήκες λειτουργίας. Αυτό σημαίνει απαράμιλλη παραγωγικότητα, ωφέλιμο χρόνο χρήσης, ευελιξία και πολυχρηστικότητα.

Μικροί εκσκαφείς

Ένας εκσκαφέας της Volvo διαθέτει μια εκπληκτική σειρά εργαλείων και σε συνδυασμό με την πλήρη σειρά παρελκόμενων της Volvo θα σας προσφέρουν απαράμιλλη προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον εκσκαφέα απόλυτα στην εργασία σας και στις συνθήκες που επικρατούν στο εργοτάξιό σας. Φυσικά, προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες επέκτασης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Ελαστικοφόροι εκσκαφείς

Μια μεγάλη ποικιλία παρελκόμενων εύκολης τοποθέτησης μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, να μειώσει το κόστος και να δημιουργήσει ένα πολυ-λειτουργικό μηχάνημα. Με σύστημα Steelwrist® tiltrotator, ελαφριούς ταχυσύνδεσμους, ανθεκτικούς κάδους και σφύρες, οι ελαστικοφόροι εκσκαφείς Volvo μπορούν να σκάβουν, φορτώνουν και μεταφέρουν υλικά με τον πλέον αποτελεσματικό και παραγωγικό τρόπο.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Ερπυστριοφόροι εκσκαφείς

Κανένας κατασκευαστής δεν είναι καλύτερος της Volvo στον σχεδιασμό κάδων για μηχανήματα Volvo. Από τους κάδους μέχρι ταχυσυνδέσμους, το σύστημα tiltrotator, το υδραυλικό σύστημα και το εγκατεστημένο από το εργοστάσιο σύστημα ελέγχου, τα πάντα είναι κατασκευασμένα ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους ενώ παρέχονται και υποστηρίζονται από τη Volvo.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Μικροί ελαστικοφόροι φορτωτές

Πιθανώς επιλέξατε έναν ελαστικοφόρο φορτωτή Volvo καθώς θέλατε το καλύτερο δυνατό. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με το λιγότερο όταν επιλέγετε παρελκόμενα; Μόνο με παρελκόμενα Volvo έχετε στη διάθεσή σας αυτά που ψάχνατε όταν αγοράζατε Volvo για πρώτη φορά - ευελιξία και διαθεσιμότητα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Μεγάλοι ελαστικοφόροι φορτωτές

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν την ιδέα πολυχρηστικότητας των ελαστικοφόρων φορτωτών Volvo, αλλά χωρίς επιτυχία. Για κάθε εργασία χρειάζεται και διαφορετικό παρελκόμενο και, επειδή η Volvo είναι ο κατασκευαστής ελαστικοφόρων φορτωτών με την πιο πλήρη γκάμα παρελκομένων, μπορείτε να εξοπλίσετε τον ελαστικοφόρο σας φορτωτή Volvo με παρελκόμενα που, όχι μόνο δικαιώνουν τον φορτωτή σας στο έπακρο, αλλά και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και τις συνθήκες λειτουργίας. Αυτό σημαίνει απαράμιλλη ευελιξία και πολυχρηστικότητα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Φορτωτές skid steer

Οι φορτωτές πλάγιας ολίσθησης Volvo είναι γνωστοί παγκοσμίως για την υψηλή ποιότητά τους και τα παρελκόμενα Volvo προσφέρουν ακριβώς την ίδια υψηλή ποιότητα. Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε; Διατηρώντας τον φορτωτή σας πλάγιας ολίσθησης με αυθεντικά εξαρτήματα Volvo, κερδίζετε ηρεμία και μειώνετε τα έξοδά σας.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Ερπυστριοφόροι διαστρωτήρες ασφάλτου ABG

Ο πήχης επιπέδωσης είναι η καρδιά του διαστρωτήρα ασφάλτου και εξαιρετικά σημαντικός για την ποιότητα του τελικού οδοστρώματος. Οι πλάκες διάστρωσης της Volvo συνδυάζουν αποδοτικότητα και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας σε έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό που πληροί σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις της οδοποιίας.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Ελαστικοφόροι διαστρωτήρες ασφάλτου ABG

Ο πήχης επιπέδωσης είναι η καρδιά του διαστρωτήρα ασφάλτου και εξαιρετικά σημαντικός για την ποιότητα του τελικού οδοστρώματος. Οι πλάκες διάστρωσης της Volvo συνδυάζουν αποδοτικότητα και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας σε έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό που πληροί σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις της οδοποιίας.

Επισκόπηση εξαρτημάτων
παρελκόμενα Volvo υδραυλικές σφύρες
υδραυλικές σφύρες

Σχεδιασμένο για λειτουργία σε απόλυτη αρμονία με τους εκσκαφείς της Volvo.

Μάθετε περισσότερα
Ειδήσεις

Τα τελευταία νέα για τα παρελκόμενα Volvo

Η σειρά Volvo Assist παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά στην έκθεση Intermat 2018

Η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει την πλήρη γκάμα λύσεων Volvo Assist, που υποστηρίζεται από την τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα Volvo Co-Pilot, με οθόνη εντός του οχήματος.

Νέοι κάδοι ειδικοί για κάθε εφαρμογή δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα και την κερδοφορία των ελαστικοφόρων εκσκαφέων Volvo

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά κάδων για ελαστικοφόρους φορτωτές της Volvo Construction Equipment συνδυάζουν έξυπνο σχεδιασμό με εκπληκτική αντοχή για μακροχρόνια απόδοση σε οποιαδήποτε...

Η Volvo προσφέρει σύστημα υποβοήθησης της συμπύκνωσης της ασφάλτου με υπολογισμό της πυκνότητας της σε πραγματικό χρόνο

Η πρωτοποριακή τεχνολογία χαρτογράφησης της πυκνότητας σε πραγματικό χρόνο της Volvo Construction Equipment βάζει τέλος στους κατ’ εκτίμηση υπολογισμούς και εξασφαλίζει απόδοση ακρίβειας και...

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία