ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Το σύστημα υποβοήθησης φορτίου σας βοηθά να εκμεταλλευθείτε όλο το δυναμικό παραγωγικότητας των ελαστικοφόρων φορτωτών της Volvo

Το σύστημα υποβοήθησης φορτίου της Volvo Construction Equipment έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους ελαστικοφόρους φορτωτές L110H-L250H της Volvo. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας απαλλάσσει από τους υπολογισμούς κατ’ εκτίμηση και βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Το σuστημα υποβοήθησης φορτίου σας βοηθά να εκμεταλλευθείτε όλο το δυναμικό παραγωγικότητας των ελαστικοφόρων φορτωτών της Volvo

Το σύστημα υποβοήθησης φορτίου της Volvo Construction Equipment έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους ελαστικοφόρους φορτωτές L110H-L250H της Volvo. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας απαλλάσσει από τους υπολογισμούς κατ’ εκτίμηση και βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Οι ελαστικοφόροι φορτωτές L110H- L250H της Volvo Construction Equipment είναι κατασκευασμένοι ώστε να έχουν κορυφαίες επιδόσεις. Για τη μεγιστοποίηση της χρήσης του εξοπλισμού και την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των εσόδων, αυτά τα μηχανήματα βαρέος τύπου μπορούν να εξοπλιστούν από το εργοστάσιο με σύστημα υποβοήθησης φορτίου. Σε συνδυασμό με την Volvo Co-Pilot, την οθόνη υψηλής ανάλυσης μέσα στην καμπίνα, το σύστημα υποβοήθησης φορτίου αυξάνει τον παραγωγικό χρόνο λειτουργίας ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος λειτουργίας και διασφαλίζει την επένδυσή σας.

Το σύστημα υποβοήθησης φορτίου είναι ιδανική για εφαρμογές μικρού κύκλου ή φόρτωσης φορτηγών σε λατομικά, εξορυκτικά έργα ή μεγάλα έργα υποδομής. Το δυναμικό σύστημα βελτιώνει την ακρίβεια της μέτρησης του φορτίου, ελαχιστοποιεί τις απώλειες υλικού και μειώνει τη φθορά του μηχανήματος ώστε να εξασφαλίσει γρηγορότερους κύκλους φόρτωσης και να βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα.

Η υποβοήθηση φορτίου επιτρέπει στον χειριστή να φορτώνει στη μέγιστη χωρητικότητα με ακρίβεια της τάξης του 1-2%, εξαλείφοντας την υπερφόρτωση, την ελλιπή φόρτωση και την επαναζύγιση του υλικού. Ακόμα και σε κεκλιμένες επιφάνειες ή ανώμαλο έδαφος, μπορείτε να υπολογίζετε αποτελεσματικά το υλικό που διακινείται, με ακρίβεια και εύκολη βαθμονόμηση. Εάν υπάρχει, η κάμερα παρατήρησης πίσω λειτουργεί αυτόματα κατά την όπισθεν, συνδυάζοντας τις πληροφορίες του φορτίου και την εικόνα της κάμερας παρατήρησης πίσω σε μία μόνο οθόνη. Βελτιστοποιώντας τους κύκλους φόρτωσης, η υποβοήθηση φορτίου μειώνει τον χρόνο εργασίας του οχήματος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

volvo-load-assist-display

Απεριόριστη πρόσβαση
Με εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες για το μηχάνημα, την εργασία και το υλικό, οι χειριστές μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια το φορτίο τους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Η ρυθμιζόμενη οθόνη 10" μέσα την καμπίνα βοηθά τον χειριστή να παραμένει εστιασμένος στην εκάστοτε δουλειά καθώς οι ενέργειες που απαιτούνται από αυτόν είναι ελάχιστες. Με προσαρμοζόμενες ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις, ο χειριστής ενημερώνεται σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου του φορτίου. Το ευέλικτο σύστημα διαθέτει μεγάλη μνήμη δεδομένων και επιτρέπει στον χειριστή να αλλάζει εντολές και στόχους εργασίας καθώς και να παρακολουθεί την πρόοδο της φόρτωσης χωρίς να διακόπτεται η ροή της εργασίας. Με καλύτερη εικόνα του μηχανήματος και καλύτερο έλεγχο του μηχανήματος, οι πελάτες είναι πολύ πιο ικανοί να διαχειριστούν τα λειτουργικά τους κόστη.

Με εκτεταμένες λεπτομέρειες για την απόδοση και την παραγωγικότητα του μηχανήματος, ο πελάτης μπορεί να αναλύσει τη χρήση του μηχανήματος και να εντοπίσει περιοχές βελτίωσης. Το σύστημα υποβοήθησης φορτίου παρέχει πληροφορίες για τους χρόνους φόρτωσης, τον χρόνο που απαιτήθηκε για τη διακίνηση αποθεμάτων υλικού, τον αριθμό των φορτηγών που φορτώθηκαν και τη χωρητικότητα σε τόνους που φορτώθηκε σε φορτηγά πελατών.

Στιβαρή κατασκευή
Για να διασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός των πελατών της Volvo παραμένει σε άριστη κατάσταση, τα στιβαρά εξαρτήματα έχουν κατασκευαστεί για εφαρμογές βαρέος τύπου. Οι τρεις μονάδες μέτρησης αδρανειακών μεγεθών (IMU), οι δύο αισθητήρες φορτίου και η μοναδική οθόνη έχουν κατασκευαστεί ώστε να αντέχουν τους κραδασμούς, την υγρασία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Απολύτως κατάλληλα για τους ελαστικοφόρους φορτωτές L110H-L250H της Volvo, τα εξαρτήματα του συστήματος υποβοήθησης φορτίου έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και έχουν εγκριθεί ώστε να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα της Volvo Construction Equipment. Όπως όλος ο εξοπλισμός της Volvo, έτσι και το σύστημα υποβοήθησης του φορτίου υποστηρίζεται από το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικών σέρβις, συνεργείων και επίσημων αντιπροσώπων, εξασφαλίζοντας στους πελάτες τεχνική υποστήριξη και ξεγνοιασιά.

Τέλος.

Μάρτιος 2016

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.volvoce.com/press  

ή επικοινωνήστε με:

Thorsten Poszwa
Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας
Volvo Construction Equipment  
Τηλ: κωδ. διεθνών κλήσεων + 32 490 65 96 68  
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Λονδίνο
Τηλ:κωδ. διεθνών κλήσεων +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com