ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής δίνει νέα ζωή στα μηχανήματα Volvo

Το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής που παρουσίασε πρόσφατα η Volvo Construction Equipment προστατεύει τις επενδύσεις των μακροχρόνιων πελατών της αποκαθιστώντας την αρχική δύναμη, αντοχή και υπεροχή των υφιστάμενων μηχανημάτων τους Volvo.

Το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής δίνει νέα ζωή στα μηχανήματα Volvo

Η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής για να διασφαλίσει μεγάλη διάρκεια ζωής στα μηχανήματα Volvo.Με τρεις υπηρεσίες – την Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Υδραυλικού Συστήματος, την Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Συστήματος Μετάδοσης και την Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Μηχανήματος – το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής Volvo διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων Volvo χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον και τα οικονομικά των πελατών.

Μεγάλο ή μικρό, το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής αποκαθιστά την απόδοση των μηχανημάτων Volvo, επαναφέροντας τον εξοπλισμό στην καλύτερή του κατάσταση και βελτιστοποιώντας τη μακροπρόθεσμη αξία της επένδυσης μόνο με ένα μέρος του κόστους που θα πληρώνατε για ένα αντίστοιχο καινούριο μοντέλο. Μειώνοντας το συνολικό κόστος ανά ώρα κατά 8%, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τις ταμειακές ροές τους και να επεκτείνουν τον προϋπολογισμό τους.

Ανακατασκευασμένο από τη Volvo
Το πρόγραμμα αφενός μειώνει το κόστος και αφετέρου μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και τον χρόνο λειτουργίας του υφιστάμενου εξοπλισμού, που ανακατασκευάζεται για να λειτουργεί σχεδόν σαν καινούριος. Με το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν όλη την απόδοση και τον χρόνο λειτουργίας που θα περίμεναν από ένα καινούριο μηχάνημα.

Το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Ανακατασκευής της Volvo επιτρέπει στους πελάτες να επανέλθουν στον κανονικό ρυθμός εργασίας πιο αποδοτικά με το πρόσφατα ανακατασκευασμένο μηχάνημά τους, το οποίο παραδίδεται εγκαίρως από πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της Volvo. Διαθέσιμοι σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Volvo προγραμματίζουν την αποκατάσταση του μηχανήματος έτσι ώστε να ταιριάζει με τα χρονοδιαγράμματα των πελατών ενώ τους ενημερώνουν τακτικά σχετικά με την πρόοδο των εργασιών ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωσή τους. Ως επιπλέον όφελος, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να τροποποιήσουν τα μηχανήματά τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακατασκευής ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες εφαρμογές και να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του εργοταξίου.

Κατά παραγγελία
Η Volvo προσφέρει μια σειρά ευέλικτων κατά παραγγελία υπηρεσιών Πιστοποιημένης Ανακατασκευής προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της. Όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες Πιστοποιημένης Ανακατασκευής, μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών της Volvo αξιολογεί λεπτομερώς το μηχάνημα και λαμβάνει υπόψη τα ιδιαίτερα περιβάλλοντα εργασίας για πιθανές τροποποιήσεις. Για τη βελτιστοποίηση της αξίας των επενδύσεων των πελατών, πιστοποιημένοι επίσημοι αντιπρόσωποι της Volvo σκέφτονται τα πάντα – από τον προϋπολογισμό και την κατάσταση του μηχανήματος έως τους επιχειρηματικούς στόχους και τις εφαρμογές – και προσαρμόζουν κάθε προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών τους.

Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Υδραυλικού Συστήματος
Για όσους ανησυχούν για την ταχύτητα λειτουργίας του εκσκαφέα τους, η Πιστοποιημένη Ανακατασκευή του Υδραυλικού Συστήματος είναι μια επιλογή που αξίζει να μελετήσουν. Με μια γρήγορη και απλή αξιολόγηση της απόδοσης των υδραυλικών εξαρτημάτων του μηχανήματος, ένας τεχνικός της Volvo μπορεί να εκτιμήσει πόση εργασία απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση. Με την Πιστοποιημένη Ανακατασκευή του Υδραυλικού Συστήματος, οι πελάτες θα έχουν μια αποτελεσματική λύση που απαιτεί ελάχιστες τεχνικές εργασίες και αποκαθιστά την υδραυλική απόδοση κατά 100%.

Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Συστήματος Μετάδοσης
Εάν πιστεύετε ότι η παραγωγικότητα του μηχανήματός σας έχει μειωθεί, ένας πιστοποιημένος επίσημος αντιπρόσωπο της Volvo μπορεί να σας βοηθήσει αξιολογώντας τα ζωτικά εξαρτήματα και προτείνοντας μια λύση που θα επαναφέρει πλήρως τη γνωστή ποιότητα Volvo. Με αυτή την επιλογή, οι πελάτες θα απολαύσουν για μια ακόμη φορά την απόδοση και τη διαθεσιμότητα που θα περίμεναν από ένα καινούριο μηχάνημα. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες μηχανολογικές αναβαθμίσεις, η Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Συστήματος Μετάδοσης αποκαθιστά την κατανάλωση του καυσίμου, προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία με μια σειρά εξαρτημάτων Volvo Reman και εξασφαλίζει μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Μηχανήματος
Για τη Volvo, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Γι' αυτό και η Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Μηχανήματος έχει σχεδιαστεί ειδικά για πελάτες που θέλουν τα παλαιότερα περιουσιακά τους στοιχεία να φαίνονται και να λειτουργούν σαν καινούρια. Όσοι επιλέξουν αυτήν την προσφορά θα έχουν πλήρη ανακατασκευή του μηχανήματός τους, συμπεριλαμβανομένων του συγκροτήματος μετάδοσης και των υδραυλικών συστημάτων, καθώς και τις τελευταίες μηχανολογικές αναβαθμίσεις και βάψιμο του μηχανήματος. Είναι σημαντικό να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες αλλά και χειριστές, και αυτός είναι ο λόγος που φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε το πιο άνετο και παραγωγικό περιβάλλον για το χειριστή. Με την Πιστοποιημένη Ανακατασκευή Μηχανήματος, οι πελάτες μπορούν να διατηρήσουν το Volvo τους σαν Volvo, επεκτείνοντας τη ζωή του μηχανήματος τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις νέες υπηρεσίες και τη διαθεσιμότητά τους μπορείτε να πάρετε από τις τοπικές πιστοποιημένες αντιπροσωπείες της Volvo.

Τέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.volvoce.com/press ή επικοινωνήστε με:

Thorsten Poszwa
Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας
Volvo Construction Equipment
Τηλ: κωδ. διεθνών κλήσεων +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Λονδίνο
Τηλ: κωδ. διεθνών κλήσεων
+44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com