ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει έναν πλήρως ανασχεδιασμένο δικτυακό τόπο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική

Η αναβαθμισμένη περιήγηση, η ευχρηστία σε κινητές συσκευές και η μοντέρνα σχεδίαση του νέου δικτυακού τόπου της Volvo Construction Equipment για τους πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική παρέχουν μια εμπειρία φιλική προς τον χρήστη, με πληθώρα πληροφοριών σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει έναν πλήρως ανασχεδιασμένο δικτυακό τόπο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική

Η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) προσκαλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τον πρόσφατα ανασχεδιασμένο δικτυακό της τόπο, volvoce.gr. Ο νέος δικτυακός τόπος διαθέτει όλες τις πολύτιμες πληροφορίες στις οποίες βασίζονται πλέον οι τακτικοί επισκέπτες, αναδιευθετημένες σε μια πιο φιλική για τον χρήστη και διαισθητική διάταξη.

“Είναι απαραίτητο οι πελάτες και οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κατάλληλες πληροφορίες – όποτε και όπου τις χρειαστούν”, δηλώνει ο Tom O΄Brien, διευθυντής συστημάτων μάρκετινγκ και ανάλυσης για τον τομέα πωλήσεων EMEA της Volvo CE. “Ανεξάρτητα ποιον τύπο συσκευής χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή, είτε για tablet ή smartphone, πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν μια πιο σταθερή και πλούσια σε πολυμέσα πλατφόρμα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει να βρουν αυτό που ζητούν γρήγορα και εύκολα”.

Γρήγορη σύγκριση
Εκτός από την εξαιρετικά άμεση απόκριση και τη σύγχρονη σχεδίαση, η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα καθιστά ευκολότερη την εύρεση και σύγκριση εξοπλισμού, δίπλα-δίπλα. Χάρη στη λειτουργία επιλογής προϊόντων, οι επισκέπτες μπορούν να προβάλλουν πολλαπλά μοντέλα και τις προδιαγραφές τους με μια ματιά και με ένα κλικ, να βλέπουν περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες, καθώς και βίντεο και φυλλάδια. Παράλληλα, η επισκόπηση παρελκομένου δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βλέπουν γρήγορα κάθε διαθέσιμο παρελκόμενο για κάθε μοντέλο Volvo – από γενικής χρήσης συστήματα διασύνδεσης έως μια γκάμα από κάδους, αρπάγες, σφύρες και εξαιρετικά εξειδικευμένες υλοποιήσεις.

Συνδεθείτε με τη Volvo
Ο νέος δικτυακός τόπος είναι απλώς ένας από τους πολλούς βολικούς τρόπους online σύνδεσης με τη Volvo. Άλλοι δίαυλοι είναι το Facebook, το Twitter, το YouTube και το Instagram.

Τέλος.

Σεπτέμβριος 2016

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.volvoce.com/press
ή επικοινωνήστε με:

Anne Bast
Αντιπρόεδρος Εταιρικής Επικοινωνίας
Volvo Construction Equipment
Τομέας πωλήσεων EMEA 
(Ευρώπη – Μέση Ανατολή – Αφρική)
Τηλ.: + 46 16 5415906
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Τηλ.: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.thenewsmarket.com/volvogroup για πρόσβαση σε βίντεο στάνταρ ποιότητας εκπομπής του Ομίλου Volvo. Μπορείτε να δείτε και να ζητήσετε βίντεο σε μορφή αρχείων MPEG2 ή σε ταινίες Beta SP. Η εγγραφή και το υλικό βίντεο είναι δωρεάν για τα μέσα ενημέρωσης.