ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Το νέο περιοδικό Spirit της Volvo CE παρουσιάζει τα Mega-project που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων

Τα κατασκευαστικά έργα που φιλοξενεί η νέα σειρά του περιοδικού Spirit «The Megaproject Listing» δεν είναι απλά έργα ανοικοδόμησης. Αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. Βελτιώνουν τη σύνδεση μεταξύ κοινοτήτων, ενισχύουν τις μεταφορές και τις επιχειρήσεις και κατασκευάζουν έξυπνες και βιώσιμες πόλεις που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Η νέα σειρά της Volvo CE «The Megaproject Listing» ασχολείται με ορισμένα από τα μεγαλύτερα, πιο καινοτόμα και πιο τολμηρά κατασκευαστικά έργα σε όλο τον κόσμο που περιλαμβάνουν από την πλήρη ανακατασκευή του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 4 (Ι-4) στη Φλόριντα μέχρι τη μετεγκατάσταση ολόκληρης της πόλης Κιρούνα στη Σουηδία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας μας εκστρατείας. Αυτά τα πολύ μεγάλης κλίμακας έργα προβάλουν το όραμα της Volvo CE: να οικοδομήσουμε τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζούμε. Με το ολοκαίνουριο περιοδικό Spirit, ο στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους αναγνώστες μας και να τους φέρουμε πιο κοντά σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σύγχρονα κατασκευαστικά έργα», λέει η Τίφανι Τσενγκ, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Volvo CE.

Η Volvo CE πιστεύει ότι με φαντασία, σκληρή δουλειά και τεχνολογική καινοτομία, η εταιρεία θα ανοίξει τον δρόμο προς την ανάπτυξη ενός κόσμου καθαρότερου, εξυπνότερου και πιο διασυνδεδεμένου. Τα mega-project στη νέα σειρά της Volvo CE αντιπροσωπεύουν αυτό το όραμα.

Η Volvo CE, εγκαινιάζοντας τη σειρά «The Megaproject Listing» και το νέο ψηφιακό περιοδικό Spirit στις 17 Οκτωβρίου, θα συνεχίσει να ενισχύει την διαδικτυακή της παρουσία και εμβέλεια. Όσο για τους λάτρεις του έντυπου περιοδικού, δεν χρειάζεται να ανησυχούν: θα εξακολουθούν να λαμβάνουν την έντυπη επανέκδοση δύο φορές τον χρόνο.

«Το περιοδικό Spirit αποτελεί σημαντική πηγή πληροφόρησης στον κλάδο και χάρη στην επανέκδοση θα εξακολουθήσει να έχει αυτόν τον ρόλο για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε ότι οι πιστοί αναγνώστες μας θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν στην εξερεύνηση νέων mega-project σε όλο τον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με νέους λάτρεις του κατασκευαστικού τομέα τόσο εντός του κλάδου όσο και πέρα από αυτόν», λέει η Τίφανι Τσενγκ.

Το πρώτο επεισόδιο του «The Megaproject Listing» μεταφέρει τους θεατές στην πλήρη ανακατασκευή του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 4 στη Φλόριντα, η οποία θα μετατρέψει έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους των Ηνωμένων Πολιτειών σε οδικό άξονα τελευταίας τεχνολογίας. 

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «The Megaproject Listing» είναι τώρα διαθέσιμο στη διεύθυνση www.volvoce.com/spirit