ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Νέοι κάδοι ειδικοί για κάθε εφαρμογή δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα και την κερδοφορία των ελαστικοφόρων εκσκαφέων Volvo

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά κάδων για ελαστικοφόρους φορτωτές της Volvo Construction Equipment συνδυάζουν έξυπνο σχεδιασμό με εκπληκτική αντοχή για μακροχρόνια απόδοση σε οποιαδήποτε εφαρμογή και οποιεσδήποτε συνθήκες στο εργοτάξιο.

Νέοι κάδοι ειδικοί για κάθε εφαρμογή δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα και την κερδοφορία των ελαστικοφόρων εκσκαφέων Volvo

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά κάδων για ελαστικοφόρους φορτωτές της Volvo Construction Equipment συνδυάζουν έξυπνο σχεδιασμό με εκπληκτική αντοχή για μακροχρόνια απόδοση σε οποιαδήποτε εφαρμογή και οποιεσδήποτε συνθήκες στο εργοτάξιο.

Η Volvo Construction Equipment παρουσίασε τρεις νέους κάδους ειδικά σχεδιασμένους για να συνδυάζονται με τους ελαστικοφόρους φορτωτές L110-L350 της Volvo – τον κάδο άμμου Volvo, τον κάδο μεταφόρτωσης υλικών με επίπεδο πυθμένα Volvo και τον κάδο μεταφόρτωσης υλικών Volvo, που θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο.

Βελτιστοποιημένοι για την εκάστοτε εφαρμογή, οι κάδοι μεταφόρτωσης υλικών Volvo και οι κάδοι άμμου Volvo επιτρέπουν στους ελαστικοφόρους φορτωτές να λειτουργούν σε μέγιστη απόδοση, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. Οι πελάτες της Volvo μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων το καταλληλότερο παρελκόμενο προκειμένου να ανταποκριθούν – και να υπερβούν – τις απαιτήσεις του εργοταξίου, εξασφαλίζοντας πιο κερδοφόρα εργασία.

Κατασκευασμένοι για να διαπρέπουν
Οι έξυπνα σχεδιασμένοι κάδοι μεταφόρτωσης υλικών Volvo, μεταφόρτωσης υλικών με επίπεδο πυθμένα Volvo και άμμου Volvo γεμίζουν εύκολα, χάρη στο σχήμα τους, την ισορροπημένη αναλογία πυθμένα-πλάτης και τις φρεζάτες οπές. Αυτά τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την παραγωγικότητα, επιτρέπουν στους χειριστές να κάνουν περισσότερα με ταχύτερο ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αποδοτικότητα καυσίμου έως και 20%.

Βελτιστοποιημένα προστατευτικά εκτρέπουν το υλικό για μεγαλύτερη προστασία του συστήματος σύνδεσης, ενώ κυρτές πλευρικές πλάκες συγκρατούν άριστα το υλικό στον κάδο, για πιο αποτελεσματική λειτουργία. Για την αποτροπή ανάμιξης υλικών διαφορετικής πυκνότητας, οι κάδοι διαθέτουν ελάχιστες εσοχές.

Εγγυημένη κερδοφορία
Είτε χρησιμοποιείται σε λατομείο είτε σε εξόρυξη σκύρων, ο κάδος μεταφόρτωσης υλικών Volvo είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εξαιρετικά παραγωγική λειτουργία και εξοικονόμηση καυσίμων. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να περιμένουν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συν μειωμένο κόστος καυσίμων χάρη στον κάδο που γεμίζει εύκολα, και επομένως μειώνει τους χρόνους κύκλου. Με τον κάδο μεταφόρτωσης υλικών Volvo, οι χειριστές μπορούν να κάνουν τις ίδιες δουλειές με λιγότερα καύσιμα, που σημαίνει δυνατότητα φόρτωσης περισσότερου υλικού με λιγότερα χρήματα.

volvo-rehandling-bucketΓια τον χειρισμό, την αποθήκευση και τη φόρτωση επεξεργασμένων υλικών όπως άμμος, χαλίκι και αδρανή, ο κάδος μεταφόρτωσης υλικών με επίπεδο πυθμένα Volvo είναι η τέλεια επιλογή. Για εφαρμογές σε άμμο ή άλλο μαλακό έδαφος, ο κάδος μεγιστοποιεί την πρόσφυση και τη διαρρηκτική δύναμη, διατηρώντας παράλληλα καθαρό περιβάλλον εργασίας για ασυναγώνιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα.

volvo-rehandling-bucketΚατά τη λειτουργία σε μαλακό έδαφος, όπου η πρόσφυση των ελαστικών διακυβεύεται, ο κάδος άμμου Volvo είναι η ιδανική επιλογή. Σχεδιασμένος για διαχείριση άμμου ή αδρανών σε μικρά κομμάτια, ο μακρύς πυθμένας του κάδου μεγιστοποιεί τη διείσδυση βελτιώνοντας την πρόσφυση, ενώ ο επίπεδος σχεδιασμός του βοηθά στη διατήρηση καθαρού και επίπεδου χώρου εργασίας.

volvo-sand-bucketΚατασκευασμένοι από τη Volvo, για μηχανήματα Volvo
Σχεδιασμένοι ώστε να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες, οι κάδοι μεταφόρτωσης υλικών Volvo, μεταφόρτωσης υλικών με επίπεδο πυθμένα Volvo και άμμου Volvo έχουν κατασκευαστεί με βάση τη μηχανική εμπειρία δεκαετιών ώστε να εξασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Όπως συμβαίνει με όλα τα παρελκόμενα της Volvo, οι τελευταίες προσθήκες έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές προκειμένου να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο παραγωγικότητας και αντοχής σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Για εγγυημένη αντοχή, κρίσιμες περιοχές των κάδων έχουν ενισχυθεί με χάλυβα υψηλής αντοχής και ανθεκτικά στη φθορά τμήματα, ελαχιστοποιώντας τις απρογραμμάτιστες διακοπές λειτουργίας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά δουλεύουν, οι κάδοι Volvo έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν και να εξασφαλίζουν κορυφαίο χρόνο συνεχούς λειτουργίας και απόλυτη κερδοφορία του μηχανήματος.

Οι πελάτες θα έχουν τους πιο παραγωγικούς και αξιόπιστους κάδους στην αγορά, αλλά και εξαιρετική υποστήριξη από το παγκόσμιο δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων και σέρβις της Volvo. Όταν ένα αναλώσιμο εξάρτημα χρειάζεται αντικατάσταση, η διαθεσιμότητα είναι εγγυημένη. Η Volvo έχει δεσμευτεί για θετική απόδοση των επενδύσεων των πελατών της.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
bucket-specs-GRΤέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.volvoce.com/press

ή επικοινωνήστε με:
Thorsten Poszwa
Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας
Volvo Construction Equipment
Τηλ.: κωδ. διεθν. κλ. +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Λονδίνο
Τηλ.: κωδ. διεθν. κλ. +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com