ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Ασφαλές κλείδωμα με τον τελευταίο υδραυλικό ταχυσύνδεσμο της Volvo

Ο νέος υδραυλικός ταχυσύνδεσμος της Volvo με πείρους ασφάλισης γενικής χρήσης είναι η τέλεια λύση για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας του μικρού εκσκαφέα EC35D και των μικρών εκσκαφέων μικρής ακτίνας περιστροφής ECR35D και ECR40D.

Ασφαλές κλείδωμα με τον τελευταίο υδραυλικό ταχυσύνδεσμο της Volvo

Ο υδραυλικός ταχυσύνδεσμος της Volvo με πείρους ασφάλισης γενικής χρήσης έχει σχεδιαστεί για χρήση στον μικρό εκσκαφέα EC35D και τους μικρούς εκσκαφείς μικρής ακτίνας περιστροφής ECR35D και ECR40D της Volvo, δημιουργώντας ένα πιο ευέλικτο και αποδοτικό μηχάνημα που πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας των κανονισμών CE και των προτύπων ISO.

Ο ταχυσύνδεσμος επιτρέπει στον χειριστή τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση με μια ολοκληρωμένη σειρά συμβατών παρελκομένων της Volvo, χωρίς να χρειάζεται να βγει από την καμπίνα, καθώς και να εναλλάσσει το φτυάρι από την κανονική στην μπροστινή θέση. Χάρη στον κόκκινο μηχανισμό ασφάλισης, ο χειριστής βλέπει ξεκάθαρα εάν έχει κλειδώσει το παρελκόμενο. Το παρελκόμενο κλειδώνει γερά με τον μπροστινό και τον πίσω πείρο ασφάλισης, ενώ η υδραυλική βαλβίδα ασφαλείας διατηρεί σταθερή την πίεση.

Ο υδραυλικός ταχυσύνδεσμος της Volvo διασφαλίζει κορυφαία και σταθερή διαρρηκτική δύναμη, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη παραγωγικότητα. Με χαμηλό ύψος κατασκευής και εξοπλισμένος με κρίκο ανύψωσης, ο ταχυσύνδεσμος επιτρέπει να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες των μικρών εκσκαφέων.

volvo-hydraulic-quick-coupler-hosesΔιατίθενται συμβατοί κάδοι εκσκαφής, σταθεροί κάδοι διάνοιξης τάφρων, ανακλινόμενοι κάδοι διάνοιξης τάφρων, σφύρες και υδραυλικοί αντίχειρες.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
quick-coupler-specs-GR

Τέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:www.volvoce.com/press ή επικοινωνήστε με:

Thorsten Poszwa
Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Volvo Construction Equipment
Τηλ.: κωδ. διεθν. κλ. +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal  

Brian O’Sullivan
SE10
Λονδίνο
Τηλ.: κωδ. διεθν. κλ. +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com