ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Η Volvo Construction Equipment και η SDLG προχωρούν στο επόμενο βήμα στην Κίνα

Η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) και η SDLG θα διευρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους για να επιταχύνουν την πορεία προς την κερδοφόρο ανάπτυξη. Από τον Δεκέμβριο του 2020, όλοι οι εκσκαφείς από 15 τόνους που κατασκευάστηκαν για την κινεζική αγορά θα ενοποιηθούν σε μία σειρά προϊόντων με βάση την τελευταία τεχνολογία Volvo και την επωνυμία Volvo.

Η Volvo CE και η SDLG κατασκευάζουν και πωλούν επί του παρόντος τις δικές τους ξεχωριστές σειρές προϊόντων εκσκαφέων στην Κίνα. Προκειμένου να επιταχυνθεί περαιτέρω η ανάπτυξη σε συνδυασμό με τα επικείμενα πρότυπα εκπομπών IV της Κίνας, όλοι οι εκσκαφείς από 15 τόνους που προορίζονται για την κινεζική αγορά θα ενοποιηθούν σε μία σειρά προϊόντων έως τον Δεκέμβριο του 2020. Τα προϊόντα θα βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία της Volvo και της επωνυμίας Volvo. 


Από τότε που η Volvo CE εξαγόρασε το 70% της SDLG το 2007, οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν από περίπου 3 δισεκατομμύρια SEK σε 17 δισεκατομμύρια SEK με καλή αποδοτικότητα. Η SDLG κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά ελαστικοφόρων φορτωτών και έχει εισέλθει με επιτυχία στην αγορά εκσκαφέων με τεχνολογική υποστήριξη από τη Volvo CE. 


«Ενοποιώντας τις επιχειρήσεις μας μεγαλύτερων εκσκαφέων στην Κίνα θα μεγιστοποιήσουμε την ικανότητά μας να εξυπηρετούμε πελάτες στην Κίνα», σχολιάζει ο Melker Jernberg, Πρόεδρος της Volvo Construction Equipment. «Η SDLG έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας το 2007. Με τις πωλήσεις και των δύο επωνυμιών να αυξάνονται και τη συνεργασία μας να γίνεται ολοένα και πιο στενή με την πάροδο των ετών, αυτό είναι το επόμενο φυσικό βήμα για εμάς.»

Δημοσιογράφοι που θα ήθελαν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με: Bill Law, SVP Corporate Communications +46 31 323 84 96