ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Η Volvo CE παρουσιάζει τον δονητικό οδοστρωτήρα 10 τόνων

Εξοπλισμένος με νέα τεχνολογία ταλάντωσης, ο οδοστρωτήρας διπλού τυμπάνου DD105 OSC της Volvo Construction Equipment προσφέρει αποτελεσματική συμπύκνωση σε ευαίσθητες περιοχές, όπως γέφυρες, πάνω από σωλήνες και κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

Ο οδοστρωτήρας DD105 OSC 10 τόνων της Volvo Construction Equipment έχει σχεδιαστεί για απόδοση, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή κερδοφορία με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου, χαμηλές εκπομπές και ελάχιστο θόρυβο.
Εξοπλισμένος με την ευελιξία της τεχνολογίας ταλάντωσης της Volvo, η οποία εξαλείφει τους κατακόρυφους κραδασμούς, ο DD105 OSC προσφέρει υψηλή απόδοση συμπύκνωσης ενώ παράγει κίνηση ταλάντωσης που δεν καταστρέφει το οδόστρωμα. Αυτό επιφέρει μικρότερη καταπόνηση στην περιβάλλουσα επιφάνεια, επιτρέποντας τη συμπύκνωση σε πιο ευαίσθητες περιοχές εφαρμογής, όπως γέφυρες, πάνω από σωλήνες και κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Με τύμπανο διαμέτρου 1.680 mm (66,1") με κέλυφος από σκληρυμένο κράμα χάλυβα ανθεκτικό στην τριβή, ο DD105 OSC τροφοδοτείται από έναν προηγμένο κινητήρα Volvo Tier 4 Final D3.8, που επιτρέπει σε αυτό το στιβαρό μηχάνημα να προσφέρει υψηλές επιδόσεις.

Προσαρμοσμένη συμπίεση με λιγότερα περάσματα


Εκτός από την τεχνολογία ταλάντωσης, η προσαρμογή του σε διάφορα εργοτάξια γίνεται εύκολα. Με την επιλογή χρήσης ενός τυμπάνου με οκτώ ρυθμίσεις πλάτους ή δύο, μπορούν να γίνουν αλλαγές ανάλογα με το περιβάλλον και το βάθος του υλικού, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ευελιξία του μηχανήματος. Επιλέγοντας το καταλληλότερο πλάτος για τις συνθήκες και το πάχος του μίγματος, ο χειριστής μπορεί να επιτύχει εργασία υψηλότερης ποιότητας με λιγότερα περάσματα. Ασφαλτικός οδοστρωτήρας Volvo DD105 OSC T4F
Το DD105 OSC είναι κατασκευασμένο για να εργάζεται σκληρά και προσφέρει δυνατότητες σχεδιασμένες με γνώμονα τον χειριστή. Το ανοικτό κουβούκλιο ROPS/FOPS και η προαιρετική κλειστή καμπίνα συνδυάζουν άνεση, έλεγχο και ορατότητα, διασφαλίζοντας ένα παραγωγικό περιβάλλον χειριστή. Από το κάθισμα αερανάρτησης, ο χειριστής έχει εποπτική θέα του εργοταξίου, καθώς και ανεμπόδιστη ορατότητα μέχρι το τύμπανο και τις μπάρες ψεκασμού, ενισχύοντας την ασφάλεια και την ακρίβεια της συμπύκνωσης. Με βελτιωμένη ορατότητα σε κράσπεδα και εμπόδια χάρη στο σύστημα διεύθυνσης με offset, ο χειριστής επιτυγχάνει συμπύκνωση ακριβείας. Με εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια και joystick, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα ευκολότερων ελιγμών, ενώ επιπλέον το σύστημα αντιολισθητικής προστασίας τον διευκολύνει κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του μηχανήματος, χωρίς κίνδυνο καταστροφής του οδοστρώματος.

Απόλυτη απόδοση και διαθεσιμότητα


Για να μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες διαφόρων εργοταξίων, ο οδοστρωτήρας διπλού τυμπάνου Volvo DD105 OSC είναι εξοπλισμένος με χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ομαλό και ομοιόμορφο φινίρισμα. Το δονητικό σύστημα τυμπάνου επιτρέπει στους χειριστές να επιτυγχάνουν την επιθυμητή πυκνότητα σε διάφορες εφαρμογές, χρησιμοποιώντας υψηλή φυγοκεντρική δύναμη και 8 επιλογές πλάτους. Σε κατάλληλα πλάτη, ο οδοστρωτήρας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, βοηθώντας τους χειριστές να επιτύχουν φινίρισμα υψηλής ποιότητας με λιγότερα περάσματα.
Ο DD105 OSC διαθέτει κορυφαίο στον κλάδο αυτόματο σύστημα διαβροχής τυμπάνου με τριπλό φίλτρο, παρέχοντας ομοιόμορφη κάλυψη με μεταβλητή ροή που αποτρέπει την προσκόλληση υλικού. Με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν κύρια και εφεδρική αντλία, κύριες και εφεδρικές μπάρες ψεκασμού για κάθε τύμπανο, ακροφύσια επισκευάσιμα με το χέρι, καθώς και καθαριστήρες τυμπάνου, το αυτόματο σύστημα διαβροχής τυμπάνων προσφέρει εκπληκτική απόδοση για απόλυτη διαθεσιμότητα του μηχανήματος.

Κάντε τη ζωή σας εύκολη


Πέρα από τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την άνεση και την παραγωγικότητα του χειριστή, ο οδοστρωτήρας διπλού τυμπάνου DD105 OSC έχει σχεδιαστεί για απλούς τεχνικούς ελέγχους και συντήρηση. Το προς τα πάνω ανοιγόμενο καπό παρέχει πλήρη πρόσβαση στα εξαρτήματα του κινητήρα και του υδραυλικού συστήματος, για αποτελεσματικούς τεχνικούς ελέγχους και συντήρηση. Οι τεχνικοί έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες καθημερινής συντήρησης με ένα και μοναδικό κλειδί, ενώ οι ασφάλειες και τα ρελέ έχουν ομαδοποιηθεί. Με πρόσβαση από το επίπεδο του εδάφους στον κινητήρα, το ψυγείο, την μπαταρία και τα φίλτρα, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τα καθημερινά σημεία ελέγχου, καθιστώντας τη συντήρηση εύκολη. Το εκτεταμένο τοπικό δίκτυο υποστήριξης των αντιπροσώπων της Volvo διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα του μηχανήματος, βοηθώντας τους πελάτες να επιτύχουν μέγιστο κέρδος και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Βάρος λειτουργίας (με ROPS) kg 9 851
lb 21,718
Πλάτος τυμπάνου ή κυλίνδρωσης mm 1 680 - 1 680
in 66.1 - 66.1
Ονομαστική ισχύς κινητήρα kW 85
hp(imp) 114
Συχνότητα δόνησης Hz 39
v/min 2,340
Εύρος mm 0.72
in 0.0283
Συνολικό μήκος mm 4 650
in 183.1
Συνολικό πλάτος mm 1 838
in 72.4
Συνολικό ύψος mm 2999
in 118.1

Μεταβείτε στη σελίδα προϊόντος.