ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Η Volvo «χτίζει το αύριο» στην έκθεση Intermat Paris 2018

Υπό το θεματικό τίτλο «Building Tomorrow», η Volvo Construction Equipment θα παρουσιάσει την εξελισσόμενη προσέγγισή της για την επιτυχία των πελατών της, εστιάζοντας στις υπηρεσίες, τις ικανότητες των αντιπροσώπων και τις νέες τεχνολογίες.

Οι απαιτήσεις των megaproject όπως το «Grand Paris» δείχνουν ότι οι πελάτες σήμερα δεν ενδιαφέρονται πλέον να αγοράσουν μόνο μηχανήματα, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να γίνουν πιο αποδοτικοί και κερδοφόροι, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές. Στην Intermat Paris 2018, η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) έχεις ως στόχο να παρουσιάσει τέτοιες λύσεις, τονίζοντας την ισχύ της τόσο ως κατασκευαστής όσο και ως πάροχος υπηρεσιών.

Ο μικτός εκθεσιακός χώρος της εταιρείας που καλύπτει 4.800 τ.μ. και θα φιλοξενεί επίσης τις αδελφές εταιρείες Volvo Trucks, Volvo Penta και Volvo Financial Services, θα περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικά παραγωγικά και ευέλικτα μηχανήματα – πολλά από τα οποία κατέχουν ηγετική θέση στη βιομηχανία όσον αφορά την αποδοτικότητα καυσίμων.

Αυτά θα περιλαμβάνουν τον ελαστικοφόρο εκσκαφέα μικρής ακτίνας περιστροφής EWR170E, τον ελαστικοφόρο εκσκαφέα EW220E, τον ερπυστριοφόρο εκσκαφέα μικρής ακτίνας περιστροφής ECR355E, τον οδοστρωτήρα SD160B και τους διαστρωτήρες ασφάλτου P6820D και P7820D ABG με το νέο κεντρικό σύστημα ελέγχου EPM3.

Στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιώντας την οθόνη Volvo Co-Pilot και την πλήρη γκάμα των λειτουργιών Volvo Assist - Load Assist, Compact Assist, Dig Assist και Haul Assist. Η ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας παρέχει στους χειριστές όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ώστε να εκτελούν εργασίες όσο το δυνατόν ακριβέστερα και αποτελεσματικότερα. Στον εξωτερικό χώρο, οι επισκέπτες θα δουν επίσης το νέο μηχάνημα διαχείρισης υλικών Volvo EW240E στην ειδική ζώνη κατεδάφισης. 

Εξωτερικός χώρος της Volvo στην Intermat Paris 2018

Εκπληκτική υποστήριξη πελατών και επίσημων αντιπροσώπων

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη νέα ιδέα των υπηρεσιών Volvo. Με τις Υπηρεσίες Volvo, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά που περιλαμβάνει εξοικονόμηση καυσίμου, παραγωγικότητα, ασφάλεια, χρηματοδότηση και ασφάλιση, ενοικίαση, υπηρεσίες new life και ωφέλιμου χρόνου λειτουργίας, σε συνδυασμό με παρελκόμενα της Volvo και γνήσια ανταλλακτικά Volvo, για να διαμορφώσουν το κατάλληλο πακέτο υποστήριξης για τις ανάγκες τους.

Οι υπηρεσίες χρηματοδότησης και ασφάλισης προσφέρονται από ομάδα ειδικών της Volvo Financial Services, με αποκλειστικό στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν εξατομικευμένες λύσεις για την ανάπτυξή τους και την προστασία της επιχείρησής τους.

Η παροχή όλων αυτών των υπηρεσιών απαιτεί ένα πολύ εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων, γι' αυτό και η Volvo CE θα δώσει έμφαση στις δυνατότητες και την τεχνογνωσία των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της. Στόχος των επίσημων αντιπροσώπων της Volvo είναι να ενεργούν ως πραγματικοί επιχειρηματικοί εταίροι για τους πελάτες τους, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι αυτοί.  

Το μέλλον της Volvo CE

Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, η Volvo CE θα παρουσιάσει το πρωτότυπο του πλήρους ηλεκτρικού μικρού εκσκαφέα της EX2, καθώς και άλλα ερευνητικά έργα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, τη συνδεσιμότητα και τις ολοκληρωμένες λύσεις. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος της Volvo CE Melker Jernberg θα κάνει την πρώτη του μεγάλη δημόσια εμφάνιση από τότε που ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου.

Γενικά, η Volvo CE στοχεύει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στις αγορές, στο πλαίσιο της Έκθεσης Intermat Paris 2018 – δηλαδή ότι εξελίσσεται ως πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων με μηχανήματα, υπηρεσίες και αντιπροσώπους που θέτουν τα πρότυπα στον κλάδο και θα συνεχίζουν να το κάνουν για τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια ώρα, η Volvo Penta θα παρουσιάσει στην Intermat την πλήρη σειρά κινητήρων Σταδίου σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των D5, D8, D11, D13 και D16. Οι κινητήρες Σταδίου V της εταιρείας έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να πληρούν μελλοντικές απαιτήσεις και εστιάζουν κυρίως στη μεγιστοποίηση του ωφέλιμου χρόνου λειτουργίας και την αποδοτικότητα καυσίμου, καθώς και στην ευκολία εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης.