ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
πρωτότυπα οχήματα volvo καινοτομία

Η σωστή πρωτότυπη ιδέα

Τα πρωτότυπα οχήματα της Volvo CE

Στη Volvo Construction Equipment, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία της σωστής πρωτότυπης ιδέας.

Ένα καλύτερο αύριο

Στη Volvo CE εξετάζουμε τις δυσκολίες του σήμερα, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι χρειάζεται να κάνουμε για τους πελάτες μας αύριο και για την κοινωνία συνολικά.

Το Σχέδιο

Σε αυτό το βίντεο, η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει τις απόψεις της σχετικά με την κατοχή και τη λειτουργία των μελλοντικών της προϊόντων: ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, αυτόνομα μηχανήματα, επένδυση στην ενεργειακή απόδοση, και ασφάλεια που έχει πάντοτε προτεραιότητα για τη Volvo. Το βίντεο αφορά στο μέλλον και κάποιοι αυτό θα το ονόμαζαν όραμα. Εμείς το ονομάζουμε "Το Σχέδιο".

Αρθρωτό φορτηγό

Η καινοτομία Centaur

Ένας σχεδιασμός δύο σημείων, ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και πολλά πρωτοποριακά, ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά. Το Centaur ξαναγράφει τους κανόνες στα αρθρωτά φορτηγά.

Μάθετε περισσότερα για το Centaur

Διαστρωτήρες ασφάλτου/οδοστρωτήρες

Η καινοτομία Fenix

Αυτός ο συνδυασμός διαστρωτήρα ασφάλτου και οδοστρωτήρα βασίζεται στο έξυπνο σύστημα POD και αποτελεί τον πρωτοπόρο στο μέλλον των οδικών έργων.

Μάθετε περισσότερα για το Fenix

Ελαστικοφόρος φορτωτής

Η καινοτομία Gryphin

Σχεδόν καθόλου εκπομπές ρύπων, θόρυβος ή κραδασμοί. Και με ένα πρωτοποριακό σύστημα αναρτήσεων. Το Gryphin είναι ο τρόπος που οραματιζόμαστε έναν μελλοντικό ελαστικοφόρο φορτωτή.

Μάθετε περισσότερα για το Gryphin

Εκσκαφέας

Το πρωτότυπο όχημα SfinX

Ελαφρύ αλλά πανίσχυρο. Ο εκσκαφέας SfinX τροφοδοτείται από κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, που ελέγχονται μέσω ηλεκτρικών συστημάτων και διαθέτει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Μάθετε περισσότερα για το SfinX

Μικρός εκσκαφέας

Το πρωτότυπο όχημα GaiaX

Μηδενικές εκπομπές και σχεδίαση πραγματικά επικεντρωμένη στον χρήστη. Υπάρχει ακόμη και δυνατότητα χειρισμού μέσω tablet. Ο GaiaX είναι ένας μικρός εκσκαφέας που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. 

Μάθετε περισσότερα για το GaiaX

Πρωτότυπο όχημα Volvo Gaiax - Νέος δρόμος προς τα εμπρός

Ο μικρός ηλεκτροκίνητος εκσκαφέας Gaiax αποκαλύφθηκε στην ConExpo τον Μάρτιο του 2014. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει πώς η νέα τεχνολογία κάνει την εξόρυξη γρηγορότερη, ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον.