ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
καινοτομίες volvo

Θέτουμε νέα πρότυπα στον κλάδο

αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το καταφέρνουμε

Βρίσκουμε τα καλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα, για να κατασκευάσουμε εξαρτήματα και εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Νέες τεχνολογίες

Πώς προσεγγίζουμε τις καινοτόμες ιδέες μας

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της Volvo CE. Είναι η νοοτροπία της εταιρείας μας και ο τρόπος που εργαζόμαστε. Με περισσότερα από 180 χρόνια τεχνογνωσίας σε κατασκευές και καινοτομίες, η Volvo CE βρίσκεται στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων. Για εμάς, δεν είναι απλώς καλό να κατέχει κάποιος την τελευταία τεχνολογία, είναι απαραίτητο να παραμένει ανταγωνιστικός και να διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη κερδοφόρο ανάπτυξη.

Το Σχέδιο

Σε αυτό το βίντεο, η Volvo Construction Equipment παρουσιάζει τις απόψεις της σχετικά με την κατοχή και τη λειτουργία των μελλοντικών της προϊόντων: ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, αυτόνομα μηχανήματα, επένδυση στην ενεργειακή απόδοση, και ασφάλεια που έχει πάντοτε προτεραιότητα για τη Volvo. Το βίντεο αφορά στο μέλλον και κάποιοι αυτό θα το ονόμαζαν όραμα. Εμείς το ονομάζουμε "Το Σχέδιο".

Λύσεις Volvo για ειδικές εφαρμογές

Εξατομικευμένες λύσεις για ειδικές εφαρμογές

Όπως εσείς θέλετε

Όταν τα στάνταρ προϊόντα δεν αποτελούν την κατάλληλη λύση, συζητήστε με τον επίσημο αντιπρόσωπο Volvo της περιοχής σας και ανακαλύψτε το μηχάνημα που έχει κατασκευαστεί για τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Λύσεις για ειδικές εφαρμογές
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας