ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Θέτουμε νέα πρότυπα στον κλάδο

αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το καταφέρνουμε

Βρίσκουμε τα καλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα, για να κατασκευάσουμε εξαρτήματα και εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της Volvo CE. Είναι η νοοτροπία της εταιρείας μας και ο τρόπος που εργαζόμαστε. Με περισσότερα από 180 χρόνια τεχνογνωσίας σε κατασκευές και καινοτομίες, η Volvo CE βρίσκεται στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων. Για εμάς, δεν είναι απλώς καλό να κατέχει κάποιος την τελευταία τεχνολογία, είναι απαραίτητο να παραμένει ανταγωνιστικός και να διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη κερδοφόρο ανάπτυξη.

Volvo Concept Lab

Το Volvo Concept Lab είναι μια κοινή ιδεαλιστική πλατφόρμα επικοινωνίας για τον Όμιλο Volvo και την επωνυμία προϊόντων Volvo. Μέσω του Volvo Concept Lab, παρουσιάζουμε εξελιγμένα προϊόντα και καινοτόμες ιδέες που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας και επιταχύνουν τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον.

HX1

Το αυτόνομο, ηλεκτρικό/με μπαταρία μεταφορικό όχημα HX1 είναι το πρωτότυπο πρώτης γενιάς, το οποίο χρησίμευσε ως επικύρωση της ιδέας του ενημερωμένου πρωτότυπου δεύτερης γενιάς, του HX2.

HX2

Το αυτόνομο, ηλεκτρικό/με μπαταρία πρωτότυπο μεταφορικό όχημα HX2 διαθέτει κοινές τεχνολογίες και εξαρτήματα του Ομίλου Volvo. Το HX2 διαθέτει επίσης εντελώς νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης και σύστημα ορατότητας που εντοπίζει ανθρώπους ή εμπόδια κοντά στο μηχάνημα.

EX2

Ο πρωτότυπος, 100% ηλεκτρικός μικρός εκσκαφέας EX2 έχει μηδενικές εκπομπές, 10 φορές υψηλότερη αποδοτικότητα, 10 φορές χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και μειωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τα συμβατικά αντίστοιχα μοντέλα.

LX1

Ο υβριδικός ηλεκτροκίνητος ελαστικοφόρος φορτωτής LX1 μπορεί να προσφέρει έως και 50% βελτιωμένη αποδοτικότητα καυσίμου. Το μηχάνημα προσφέρει επίσης σημαντική μείωση των εκπομπών και της ηχορύπανσης σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα.

ΕΧ1

Ο EX1 είναι ένας πρωτότυπος εκσκαφέας 70 τόνων με διπλό σύστημα ισχύος και σύνδεση και με καλώδιο. 
Παρότι ο χειρισμός του EX1 είναι ίδιος με ενός συμβατικού εκσκαφέα της Volvo, είναι πολύ πιο φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς όταν είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα έχει μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Καινοτομίες

Ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τις καινοτομίες μας; Ρίξτε μια ματιά στον παγκόσμιο ιστότοπό μας.

Μετάβαση
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας