volvo reparation reservdelar

Volvo originaldelar för reparation

Tillbaks till arbetet

Volvos reparationsartiklar är en kostnadseffektiv lösning som ger nytt liv till en hårt arbetande maskin.

Volvo originaldelar för reparation

Volvos reparationsartiklar är en kostnadseffektiv lösning som ger nytt liv till en hårt arbetande maskin. Volvo erbjuder Volvo Reman, fabriksrenoverade komponenter och utbytestjänster som fungerar i perfekt harmoni med din maskin för att öka tiden i produktivt arbete och produktiviteten – utan att behöva köpa en ny maskin.

Volvo har de rätta reparationsartiklarna och lösningarna till din maskin. Vårt globala återförsäljarnät säkerställer att Volvo originaldelar är tillgängliga när som helst, var som helst – vilket minimerar stilleståndstiden så att maskinen kan prestera när du behöver det som allra mest.

Varje del är viktig!

Ju bättre kvalitet på komponenterna, desto mer får du ut av din Volvo-maskin. Varje del är viktig för drifttid och prestanda. Så varför riskera något?

Volvo fabriksrenovering

Fabriksrenoveringstjänster

Volvo fabriksrenovering erbjuder samma höga kvalitet och långa drifttid som nya Volvo-komponenter, men till lägre pris.

Volvo fabriksrenovering innefattar:

Fabriksrenoverade komponenter
Till exempel motorer, turboaggregat, slutväxlar, radiatorer och hydraulpumpar. Din gamla komponent skickas till vår renoveringsanläggning, där vi ger komponenten nytt liv.

Fabriksrenovering för äldre maskiner
För maskiner som är äldre än tio år erbjuder Volvo CE ett brett sortiment av omsorgsfullt renoverade, rengjorda och kvalitetstestade komponenter.

Komponentbyte
Dieselpartikelfilter är de vanligaste komponenterna som omfattas av vårt komponentbytesprogram. Igensatta filter kan bytas mot ett fabriksrenoverat Volvo-filter som har testats noggrant för att garanterat ge minst 95 % av kapaciteten hos ett helt nytt filter, till en bråkdel av kostnaden. Låt din maskin förbli en Volvo, samtidigt som du gör miljön en tjänst genom att ge nytt liv åt gamla komponenter. 

Volvo fabriksrenovering

Ge din maskin ett nytt liv! Upptäck fördelarna med Volvo fabriksrenovering.

Volvo återförsäljare hem
Vet du vad du behöver?

Vill du beställa reservdelar? Vi hjälper dig gärna.

Gör en begäran