ABG skridar

Allt som behövs för att göra jobbet på rätt sätt

Beprövad mångsidighet och effektivitet i hela världen

Volvo erbjuder olika skridar till asfaltläggarna för att uppfylla kundernas specifika krav. Med den avancerade DuoTamp högdensitetsskriden kan mycket hög packning åstadkommas, vilket minskar eller till och med eliminerar behovet av vältning. Resultatet är likformig packning och optimal jämnhet hos den utlagda beläggningen.

Manuella skridar

Volvos fasta skridar för ABG-läggare är en kombination av stampande och vibrerande skridar, med en basbredd på 2,50 eller 3 meter. De kan utrustas med antingen ett enkelt eller ett dubbelt stampningssystem. Med de olika breddalternativen kan föraren förinställa en stampningsbredd som passar beläggningsmaterialet och platsförhållandena. Vibrationssystemet ger inte bara ytterligare kompaktering, det förbättrar också ytan – i synnerhet när man belägger slitlager.

Redskap, översikt

Variomatic-skridar

Volvo erbjuder olika skridar till asfaltläggarna för att uppfylla kundernas specifika krav. Med den avancerade DuoTamp högdensitetsskriden kan mycket hög packning åstadkommas, vilket minskar eller till och med eliminerar behovet av vältning. Resultatet är likformig packning och optimal jämnhet hos den utlagda beläggningen. Variomatic-skridarna kan enkelt dras ut till mer än dubbla sin grundlängd, vilket gör dem extremt flexibla.

Redskap, översikt
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Kontakta oss

Vill du beställa eller ha mer information? Skicka ett meddelande.

Kontakta oss