Volvo CE är Officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det eldrivna FIA World Rallycross Championship.
Förändringen börjar här

Klara. Färdiga. Kör elektriskt.

När rallycross blir elektriskt är det utveckling i full fart. På Volvo Construction Equipment är vi stolta över att vara den officiella partnern för banbyggande.

Hur förändrar man en klassisk motorsport och tar in den i framtiden? Man tänjer gränserna. Med lanseringen av sin nya eldrivna e-rally serie är FIA World RX Championship redo att köra hållbarhet och mångfald inom racing. Vår industri är på samma resa och genom detta partnerskap hoppas vi inspirera till förändring och skynda på övergången till en hållbarare framtid.

På rätt spår mot framgång

Det skulle inte finnas någon racing inom rallycross utan välutvecklade och underhållna banor. Vi är därför stolta över att vara mästerskapets officiella banbyggare och officiella leverantör av entreprenadmaskiner. Vi bygger och underhåller racingbanorna världen över för det nya mästerskapet.

Förändringen börjar här.

Se loppen

Sverige, Höljes 2–3 juli 
Tyskland, Nürburgring 30–31 juli 
Norge, Hell 13–14 aug 
Lettland, Riga 3–4 sep 
Portugal, Montalegre 17–18 sep 
Belgien, Spa Francorchamps 8–9 okt 
Sydafrika, Kapstaden (TBC)

Mer information om RX World Championship finns på: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Följ med oss live vid events

Följ oss på vår virtuella plattform
Registrera dig nu

Följ Construction Equipment Dealer team när de tävlar i det nya mästerskapet för eldriven rallycross och utmanar normerna för hållbarhet och mångfald inom motorsporten.
Mer information: www.cedealerteam.com