Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Undervognsinspektioner

Forstår din undervogn

Undervognsinspektioner

Volvos program for inspektion af undervogn er en fuld pakke af tjenester, der sikrer optimeret levetid af undervognen, og som bruger den nyeste teknologi af data og information. Kombineret med Volvo-ekspertens evner, skaber det en skræddersyet tjeneste af vedligehold, forebyggelse og support. Undervognsinspektionen omfatter MATRIS, Volvo-ekspert, Originale Volvo-dele og Visuel inspektion. Dette sikrer, at intet bliver overset og at der opnås optimal ydelse.

Matris

Det avancerede Maskinsporings-informationssystem (MATRIS) benytter de informationer, der leveres af undervogns-slidinspektionen. MATRIS producerer en omfangsrig slidstatusrapport for undervognen baseret på maskinens driftstimer. Den samling af rapporter, MATRIS leverer føjer dimension til data, som anvendes til at oprette grafer over slidtendens. Dette gør det muligt for kunder og forhandlere at træffe velfunderede beslutninger om forebyggende vedligeholdelse.

Visuel inspektion

Det første trin i inspektionen er en visuel rundgang om undervognen for straks at se, om der er nogen problemer. Vores eksperter kan også rådgive kunderne om simple teknikker til, hvordan man udfører grundlæggende visuel inspektion af undervognen: Dette kan forhindre større problemer ved at identificere eventuelle afvigelser på et tidligt stadie.

Originale Volvo-dele

Alle komponenterne i Volvos undervogn er designet til at fungere med hinanden samt til at være pålidelige og holdbare. Når det er nødvendigt at udskifte en del på undervognen, sørger originale Volvo-dele for, at din Volvo forbliver en Volvo, hvilket optimerer din maskines driftspålidelighed. Der findes intet kompromis, når det gælder kvalitet og sikkerhed med originale Volvo-dele. Tilføjes en fremmed del til et system, kan det ødelægge maskinens optimale ydelse, medføre yderligere skade samt bevirke, at garantien ikke længere er gyldig.

Undervognens betydning

Gravemaskinens undervogn udfører et heroisk stykke arbejde. Den understøtter hele maskinens vægt og er konstant udsat for store sten og andre forhindringer, når den arbejder. Mange af dens dele er udsat for konstant slid og belastning. Ved at holde undervognen i god stand, kan du regne med, at maskinen altid vil arbejde sikkert og effektivt. Du kan også regne med den garanteret overlegne ydelse og høje kvalitet i originale Volvo-undervognsdele. De er udviklet specifikt til din maskine som dele af et komplet system og fungerer optimalt med resten af transmissionen. Dette forlænger levetiden, samtidigt med at det bidrager til de lavest mulige driftsomkostninger i maskinens levetid.

  • Regelmæssig inspektion af en Volvo-tekniker.
  • Analysering og overvågning af gemte sliddata ved hjælp af avanceret software.
  • Rapporter slidresultat og anbefal bedste vedligeholdelsesløsning.
  • Deludskiftning og service.
  • Planlæg næste eftersyn og service
Volvo dealer finder start
Forbedr din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os