Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo services, teknisk support i realtid

MED TEKNISK SUPPORT I REALTID ER EKSPERTHJÆLP ALTID LIGE VED HÅNDEN

Det er afgørende at have ekspert-support ved hånden og til rådighed, når du har allermest brug for det, når det drejer sig om at holde din virksomheds stilstandsperioder på et minimum. Det er her, Teknisk support i realtid kommer ind, fordi det giver et live video-feed, som sætter din forhandlers teknikere på stedet i stand til at få eksperthjælp i realtid, alt sammen mens de er på stedet. Resultatet er hurtigere fejllokalisering og mindre rejseaktivitet, alt sammen med den ene mission at maksimere din maskines rådighedstid.

Hvordan fungerer det?

Den intelligente teknologi forbinder din Volvo-tekniker på stedet med tekniske back-office-eksperter på forhandlervirksomheden, live fra stedet via deres mobiltelefon. Teknikeren kan derpå interaktivt dele problemet, information og diagnosticering for at identificere årsagen og finde en løsning på problemet.

Resultatet er hurtigere fejllokalisering, mindre rejsetid og, vigtigst af alt, maksimal rådighedstid for maskinen.

Et delt problem er et løst problem

Teknisk support i realtid har også adgang til support fra centrale Volvo Uptime-eksperter, som kan tilslutte sig den samme samtale.

Det muliggør nem og hurtig deling af ekspertise og viden på tværs af Volvo-organisationen, alt sammen med den fælles mission at få kundernes maskiner i topform og tilbage i arbejde snarest muligt.

Du kan regne med teknisk support i realtid til at give dig interaktiv, virtuel fejlfinding og diagnostik til at løse problemer hurtigere og maksimere rådighedstiden.

volvo services, teknisk support i realtid
Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os