Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Proactive monitoring

Proaktiv overvågning

Kom i forbindelse. Forøg driftstiden.

Opnå mere driftstid for maskinen

Hold din maskine i arbejde med Proaktiv overvågning.
Den intelligente telematiktjeneste fra Volvo fjernovervåger maskinens sundhed for at hjælpe med at forhindre potentielle nedbrud.

Enestående fordele

Vi gør det for dig

Vi designede det. Vi byggede det. Så lad os nu tage os af det. Volvo overvåger din maskines sundhed, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på din drift.

Minimer ikke-planlagte driftsstop

Opfang små problemer, før de bliver til store. Volvo giver dig indsigt i din maskines sundhed, så problemer kan findes og klares tidligt.

Spar tid og penge

  • Som hjælp til at minimere uventede omkostninger kan din forhandler rådgive dig, om maskinen kræver øjeblikkelig handling, eller om reparationen kan tilføjes det næste serviceeftersyn for at minimere unødvendig kørsel.
  • Brug mere tid på at arbejde og mindre tid på at vente. Takket være fjerndiagnose vil en tekniker ankomme godt forberedt på opgaven, hvilket mindsker maskinens reparationstid.

Skræddersyede anbefalinger

Find ud af, hvorfor maskinens fejl er tilbagevendende. Din lokale forhandler kan bruge Proaktiv overvågning til at undersøge, hvordan din maskine betjenes, og hvordan bestemte handlinger kan forårsage problemer. Uanset årsagen kan du overlade det til Volvo at finde en løsning, der er skræddersyet til din specifikke anvendelse.

Hvordan fungerer det?
  • Maskinens datapunkter indsamles med CareTrack - Volvos telematiksystem - og sendes til Volvo Uptime Center.
  • Vores analytikere behandler informationerne og sender dem direkte til din Volvo-forhandler.
  • Forhandleren kontakter dig og opretter den bedste handlingsplan.
Dokumenterede resultater

Uanset om det er en enkel påmindelse vedrørende alarmkoder eller en mere kompleks diagnose, tager vi højde for alt, som kan påvirke din maskines driftstid. Find på baggrund af disse eksempler fra virkeligheden ud af, hvordan Proaktiv Overvågning medvirker til at holde Volvo maskiner i gang.

//Case-studie Holland

I Holland er Proaktiv overvågning siden 2015 anvendt til at observere mere end 100 maskiner. Året før starten på programmet oplevede man seks transmissionssvigt – et tal der er faldet til nul i 2017.

//Case-studie Storbritannien

I løbet af otte måneder blev der ved brug af Proaktiv overvågning på en flåde af maskiner i Storbritannien undgået 176 timers ikke planlagte timer med driftsstop. Det svarer til 22 timers ekstra maskintilgængelighed per måned. Via proaktiv support og hurtig vedligeholdelse brugte maskinerne mindre tid på at blive serviceret og mere tid på arbejdspladsen, hvilket har medført markante produktionsgevinster.

Vores support standser ikke der

Kombiner Proaktiv overvågning med en serie af Volvo-tjenester for at skabe en individuel pakke, der er skræddersyet til dine behov - tal blot med din forhandler!

Volvo dealer finder start
Forbedr din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os