Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Olieanalyse

Volvo Olieanalyse giver dig mere

Olieanalyse

Med regelmæssig brug af Volvos olieanalyse får du en omfattende diagnose af maskinens tilstand. Analysen giver mange oplysninger, herunder indhold af vand/kølevæske, viskositet, snavs og mængden af metalpartikler. Takket være de forvarsler, som olieanalysen giver, kan du planlægge udskiftningen af komponenter i god tid, inden der opstår problemer, hvorved du undgår kostbare skader og driftsstop.

Volvo giver dig ikke alene en analyse, du får også en omfattende diagnose og værdifulde forklaringer om analyserne, hvilket gør det til et vigtigt værktøj. Selv for den aller bedste analyse og diagnose skal resultaterne præsenteres på en klar og brugervenlig måde. Det er derfor, Volvo har udviklet en metode til rapportering, der giver dig eksakt og nyttig information.

Brug Volvo Olieanalyse til at øge din indtjening

Høj oppetid er det der tæller, når du vil generere overskud. Med Volvo Olieanalyse får du et uovertruffet værktøj, der gør det muligt for dig at planlægge vedligeholdelse samt mindske risikoen for ikke planlagte driftsstop og dyre reparationer.

 Kort fortalt er Olieanalyse et grundigt "sundhedstjek" af maskinens vitale systemer med analyse af olier i motoren, gearkassen, hydrauliksystemet, aksler og bremser samt kølevæske og brændstof efter ønske. Olieanalysen giver tidlige advarsler, der giver dig tid til at udskifte komponenter, før de kan forårsage problemer og efterfølgende skade.

 Kun Volvos laboratorier har det fulde kendskab til Volvo-maskiner og kan derfor tolke resultaterne af analyserne bedre end andre laboratorier og give anbefalinger til, hvordan man skal reagere på baggrund af resultaterne. Sørg for at foretage regelmæssige analyser for at få en historik med adskillige olieanalyser. Dette vil gøre det muligt for dig at se tendenser. 

Let, hurtigt og klart

Prøvetagning

De nødvendige prøver tages og sendes så til et af Volvo-laboratorierne.

Analyse

Volvo-laboratorierne råder over avanceret diagnoseudstyr samt erfarent og uddannet personale. De analyserer prøverne og indsamler en stor mængde information, vand/kølevæskeindhold, viskositet, brændstof, urenheder, mængde af metalartikler med videre.

Diagnose

Den grundige diagnose er umiddelbart tilgængelig på et websted. Diagnosen giver direkte anbefalinger til handling, så kritiske situationer kan undgås.

Spar tid og penge

Ud over at hjælpe dig med at planlægge vedligeholdelse kan Volvo Olieanalyse give dig store fordele i forbindelse med reparationer. Når Olieanalyse angiver årsagen til et problem, vil reparationstiden blive mindsket. Minimal tid til fejlfinding betyder mindsket stilstandstid. En funktion i Olieanalyseprogrammet er, at resultatet af analysen med anbefalinger til handling er tilgængelige på et websted. Dette hjælper dig til at tage vare på presserende sager straks, før de udvikler sig til bekostelige reparationer.

Volvo dealer finder start
Forbedr din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os