Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Det bedste for din forretning

Stærkt partnerskab
Volvo Serviceaftaler styrker forholdet mellem forhandler og kunde. Regelmæssige serviceeftersyn opmuntrer begge parter til at holde sig i kontakt, hvilket skaber et unikt partnerskab.


Omkostningsstyring
Med en Volvo Serviceaftale hjælper en aftalt timetakst dig med at planlægge dit arbejde, reducere dine risici og være mere konkurrencedygtig, når du afgiver tilbud på entrepriser.

Fokus på din kerneforretning
Volvo Serviceaftaler giver dig ro i sindet til at fokusere på de vigtigste dele af din virksomhed. Vælg de områder i din virksomhed, som har brug for at blive forbedret, for at sikre korrekt og problemfri drift på dit jobsted.


Maksimering af nyttetidspotentialet
Uddannede Volvo serviceteknikere og Volvo analyseværktøjer benytter den nyeste teknologi til at overvåge maskinens drift og ydelser, så det maksimale potentiale for nyttetid er sikret. 

Få et bedre forhold til din Volvo-maskine!

Opret et vellykket forhold til din Volvo-maskine! Råd om, hvordan du får mest muligt ud af din investering. Hemmeligheden er en Serviceaftale.

Fire aftaler

Med fire Volvo Serviceaftaler at vælge imellem kan du udvælge den pakke, som passer bedst til dine behov.
Vælg mellem Gold, Silver, Blå og Hvid.

Guld Serviceaftale

Guld Serviceaftalen er vores mest omfattende tilbud. Denne aftale tilbyder forebyggende vedligeholdelse, eftersyn og nødvendige reparationer udført af uddannede Volvo-serviceteknikere. Forhandleren udfører det samme arbejde som under en Blå aftale plus reparation af alle dele, så dine store forventninger til produktivitet og nyttetid opfyldes.

sølv serviceaftale

Sølv Serviceaftalen tilbyder de samme handlinger som en blå aftale, men udfører også reparationer på udvalgte komponenter. 

Blå serviceaftale

Den Blå Serviceaftale tilbyder forebyggende vedligeholdelse og eftersyn. Analyseværktøjer og services som f.eks. CareTrack, Volvo Olieanalyse og MATRIS analyse kan inkluderes for at overvåge din maskine. 

Hvid serviceaftale

En Hvid Serviceaftale tilbyder regelmæssige maskineftersyn udført af uddannede Volvo serviceteknikere på alle vitale dele og funktioner. 

Volvo dealer finder start
Forbedr din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os